1000 vragen aan jezelf – 8

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Week 8 alweer van de vragen die ik aan mezelf stel 🙂 1000 vragen dat zijn er eigenlijk best wel veel. Ik moet zeggen dat ik sommige vragen ook wel een beetje op elkaar vind lijken 🙂 Maar hé ik ben deze vragenlijst aangegaan dus dan maak ik hem ook vol overgave af! Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om wat meer over mij te weten te komen.

_MG_1168

99. Wat doe je het liefst op een avondje uit? Een avondje uit is voor mij meestal gewoon gezellig met vriendlief ergens lekker een hapje eten. Dat is ook echt mijn favoriete avondje uit want ik ben niet zo van grote druktes. 

100. Heb je ooit de wet overtreden? Uhm ja want als kind heb ik ooit een lipstick meegenomen uit de winkel maar toen was ik echt nog heel jong. Ooh jah en een keer een zak appels. Ik ging boodschappen doen met me vriend we hadden een mandje maar die was vol dus had ik de zak appels om me arm heen gehangen. ( Dit voelde gewoon als een tasje) Dus ik kom thuis en zie die zak om me armen hangen. Tja die hadden de kassa dus nooit gezien maar dat was echt geen opzet. 

101. Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?  De kenmerken die ik op het internet vond over de waterman menslievend, creatief, ingenieus, origineel, onafhankelijk, artistiek, eigenwijs, sarcastisch… Ik moet zeggen eigenlijk klopt alles wel behalve sarcastisch en onafhankelijk ook niet helemaal ik ben wel graag zelfstandig maar door mijn angsten en paniek kan ik niet alles alleen.

102. Welke kleur overheerst in je kledingkast? Een beetje dat mosgroen, Okergeel en verder heel veel zwart natuurlijk. 

103. Haal je alles uit een dag? Jazeker ik doe alles om zoveel mogelijk uit de dag te halen. Want je weet nooit wanneer je leven voorbij is. 

104. Hoeveel tv-series volg je? Ooh echt veel te veel. Vooral series als Teenwolf, Vampire diary’s etc maar aan de andere kant ook romantische series als Spinning out , Virgin river enz 

105. Waarin wil je altijd kind blijven? Uhm in mijn creativiteit ik denk dat je als volwassen minder creatief durft te zijn. 

106. Kun je een week zonder internet? Ik denk het wel als het echt moet. Maar liever niet want ik gebruik mijn telefoon met internet bijv om in drukkere ruimtes rustig te worden. Daarnaast heb ik via het internet mijn contacten met auteurs en uitgevers en die zou ik dan echt heel erg missen. 

107. Wie kent jou het best? Mijn zoon dat bleek onlangs toen ze voor mijn autisme onderzoek een lijst moesten invullen met hoe ik op bepaalde dingen reageer.

108. Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje? Afwassen vind ik niet zo heel erg de was doen eigenlijk ook niet. Maar stoffen soppen ramen lappen etc dat doe ik dus echt niet graag.

109. Ben je weleens teleurgesteld in mensen? Jup veel te vaak en toch geef ik ze elke keer weer mijn vertrouwen.

110. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit? Een heerlijk warm bad, Ergens lunchen en daarna op de bank met een lekkere kop thee en een goed boek. 

111. Ben je trots op jezelf? Nee maar ik werk eraan

112. Welk nutteloos talent bezit je? Veel te lening zijn met bepaalde dingen. 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x