Recensie: Bonuszoon van Antoinette kalkman

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het tijd voor weer een nieuwe recensie op mijn blog! We zitten inmiddels alweer week drie van de blogs van eigen bodem. Dat is natuurlijk standaard de week waarin ik de recensies plaats van de boeken die ik heb gelezen. Dit keer is het boek van Antoinette Kalkman aan de beurt bonuszoon. Van te voren heb ik al aardig wat positieve reacties over dit boek gelezen. Degene die mij al wat langer kennen weten dat boeken die andere vaak heel hoog score bij mij nog wel eens minder willen score dus ik vond het heel spannend om dit boek te gaan lezen. Uiteindelijk heb ik enorm genoten van het boek mijn volledige recensie kun je natuurlijk weer hieronder lezen. 

Maar eerst is het tijd om de winnaar van het boek met het notieboekje bekent te maken. Dit is geworden ASTRID KOELMA stuur je even een mailtje met je gegevens naar info@www.bookstamel.com

Bonuszoon

Het boek bonuszoon kun je hier kopen. De prachtige kaars met mijn blog naam erop is gemaakt door Shanticandles de website van Shanti vind je hier

Zeer meeslepende debuut thriller. 

Titel: Bonuszoon Auteur: Antoinette Kalkman Uitgeverij: Godijn Publishing Genre: Psychologische thriller Cijfer: 9

Hier gaat Bonuszoon over:

Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt verwijderd van haar geliefde en hun gezin en belandt in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?

Dit vond ik van bonuszoon:

Thrillers ik heb er een haat liefdes verhouding mee. Ik vind ze vaak erg tof om te lezen maar durf ze vaak niet s’avonds laat te lezen door al mijn angsten. Maar toen ik eenmaal begonnen was in Bonuszoon kon ik deze niet meer weg leggen ook s’avonds niet. Het verhaal word verteld vanuit de ik persoon Laura. Heel af en toe krijg je ook een mooie flashback naar het verleden. Niet te vaak en eigenlijk elke keer precies op het goede moment. Bonuszoon verteld eigenlijk het verhaal van Laura en haar buurvrouw Ellen.

Ellen en Laura zijn elkaar tegen polen en eigenlijk kunnen ze al vanaf het begin af aan niet zo goed samen door een deur. Als er dan een tragisch ongeluk gebeurd waarbij Lauren Bart de zoon van Ellen voor haar auto krijgt is het dus niet zo gek dat Lauren gelijk de schuld krijgt. Vanaf dan worden we meegenomen met Lauren het verhaal in want Lauren gelooft niet dat ze schuldig is. Vanaf dat moment begint het Psychologische thriller gedeelte. Als lezer weet je niet of Lauren nou de dader is of dat er misschien toch een andere dader is. 

Op een gegeven moment viel voor mij wel het kwartje moet ik zeggen en daarom geef ik het boek een 9 en geen 10. Maar verder is dit debuut gewoon ijzersterk. De karakters zitten super goed in elkaar je kunt ze haast letterlijk voor je zien. Ze zijn gewoon ontzettend goed uitgewerkt net als het verhaal zelf. Ik vind het altijd super knap als een auteur kan schrijven op een manier waarop het lijkt alsof je in een film zit. Dat heeft Antoinette Kalkman dus perfect onder de knie. Ik hou daar echt enorm van. 

Heel veel liefs, Melanie

Wil je meer te weten komen over Antoinette Kalkman lees dan de blog waarin ik haar voorstel hier, De blog over haar boeken hier. 

Bewaar voor later op pinterest.

Bonuszoon

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
petrasparkblog
4 jaren geleden

Benieuwd!

trackback

[…] Het zevende boek dat ik deze maand las was Bonuszoon van Antoinette Kalkman. Na alle romans en fantasy boeken was ik wel toe aan een beetje spanning in mijn leven. Bonuszoon is een heerlijke subtiele thriller met een ijzersterke verhaal lijn. Er zaten genoeg plottwisten in om het boek interessant te houden. Ik denk dat de pshygo thrillers toch ook wel echt in mijn straatje passen. Dit boek scoorde dan ook een mooie 9 de complete recensie lees je hier.  […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x