1000 vragen aan jezelf – 7

Hallo lieve lezers van Bookstamel.

Yes het is alweer tijd voor de zevende week in de vragen die ik aan mezelf stelde. Jeetje 7 weken de tijd lijkt dit jaar nog wel sneller te gaan dan vorig jaar. In de vraag hoe geduldig ik ben kun je lezen dat ik dat ben als ik borduur. Borduren doe ik vaak als ik overprikkeld ben omdat ik dan rustig word van alleen naar de kruisjes kijken. Momenteel ben de 4 harry potter huizen aan het borduren ik zal hieronder een foto plaatsen van het begin.  Welke dingen doe jij graag om te ontspannen?

 

85. Hoe geduldig ben je? Dat lig eraan ik kan echt uren heel geduldig borduren of lezen maar als ik ergens moet wachten vind ik dat al snel heel lastig. Ik kan heel geduldig naar iemand luisteren maar niet wachten bij de kassa. 

86. Wie is jouw gevallen held? poeh dat is een goede ik heb eigenlijk geen idee want ik zie iemand niet zo snel als held dus kan die ook niet zo snel van zijn voetstuk vallen. 

87. Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent? Nee hoor er staan vooral heel veel maffe en lelijke foto’s op maar ach die mogen de hele wereld zien hoor want dat is ook wie ik ben. 

IMG_3339

Hier probeerde ik bijvoorbeeld een porseleine pop na te doen geen idee waarom

88. Wie van je vrienden ken je het langst? Zonder twijfel Annemieke 

89. Mediteer je graag? Nee ik zou het wel vaak moeten doen maar ik heb er meestal de rust niet voor. In mijn hoofd ben ik namelijk altijd rondjes aan het rennen hele marathons leg ik daarin af. 

90. Hoe pep je jezelf op na een rotdag? Een lekker warm bad met een goed boek en het liefst een lekker bad artikel van de Lush hun badartikelen zijn echt zo ontzettend geweldig lekker. 

91. Wat is je favoriete boek? Ja hé die kan ik echt niet kiezen hoor ik lees zoveel verschillende genres. Maar bijv het claiming ritueel van Bernadette Lugies en Zondagskind van Judith Visser vond ik beide op hun eigen manier erg goed. 

92. Met wie Whatsapp je het meest?  Vriend lief want hoewel we twee totaal verschillende types zijn passen we als een deksel op een potje bij elkaar. We zijn echt de dikste vrienden en twee handen op een buik. Dus appe we ook regelmatig als hij op het werk is of een weekendje bij zijn moeder. 

93. Zeg je vaker ja of nee? Ja maar het word steeds meer nee omdat ik steeds beter naar mijn gevoel leer te luisteren en mijn grenzen durf aan te geven. 

94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel? Jazeker van een heleboel want ik was anders dan anderen.

95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken? Bloggen over boeken en werken aan me gezondheid. Ik werk al een poosje niet meer en weet ook niet of dit ooit wel weer gaat gebeuren. Wel zou ik heel graag een paar uurtjes in de week op als vrijwilliger willen werken iets in de oudere zorgen of met jongeren met een beperking. Op die manier kan ik me dan toch nog een beetje nuttig maken. 

96. Kun je goed autorijden? Ohnee echt niet ik heb niet eens een rijbewijs. Auto’s en ik tja dat was nooit een goede match eerste zakte ik altijd voor mijn rij – exames omdat ik veel te zenuwachtig was. Toen zij degene die me les gaf tegen mijn moeder en mij dat ik maar een lijntje coke moest snuiven voor de zenuwen want ik haalde zijn examen gemiddelde om laag. Tja toen wilde ik niet meer lessen want die onzekerheid heb ik altijd gehad. Later kreeg ik een ongeluk waardoor ik geen diepte meer zie en dus ook de afstand op de snelweg niet kan inschatten en in het donker zie ik alleen maar lichten op me afkomen omdat die veel feller bij mij binnen komen. Toen was het dus niet meer zo slim of nog mijn rijbewijs te gaan halen. Daarnaast ben ik ook gewoon echt ontzettend bang in de auto. Ik stap nog steeds in maar het is niet mijn hobby.

97. Wil je dat mensen je aardig vinden? Ja ik ben altijd opzoek naar bevestiging dat ik er best mag wezen. 

98. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven? Eerder de ware moeten vinden. 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x