Blogs van eigen bodem met Antoinette kalkman 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het de tweede week van de blogs van eigen bodem van Antoinette Kalkman. Tijd dus om het over haar boeken te gaan hebben. Aan het einde van deze blog vind je ook nog een leuke winactie. Maar goed laten we beginnen met de boeken die Antoinette Kalkman schreef.

Bewaar voor later op pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schuld en boete kost 16,95 en kun je hier kopen.

Schuld en boete is het debuut boek van Antoinette Kalkman. Patrick van Hees schreef het volgende over dit boek.

“Schuld en boete biedt u als lezer de kans te gluren achter de doorgaans hermetisch gesloten voordeur van mensen in zware financiële problemen. Dit soort ellende gun je niemand. Maar hoe hebben deze mensen het zover kunnen laten komen? En in hoeverre is het ze zelf aan te rekenen? … Hoewel het effect van geld op ons geluksgevoel doorgaans wordt overschat, vormen financiële problemen natuurlijk een aanslag op ons geluksniveau. Een verkeerde keuze – voor een baan, partner of financiële verplichtingen – kan je levensgeluk nog jaren in de weg zitten.”

De verhalen in dit boek zijn uit het leven gegrepen. 19 buitengewone en toch alledaagse verhalen over mensen die hun droom – een eigen huis – in rook zagen opgaan door moedwil, onverstand of pech. Stuk voor stuk tragische, geestige, hartverscheurende en wonderlijke verhalen.

Naast haar eigen boeken staat Antoinette Kalkman ook in een aantal bundels  Een van die bundels wil ik graag aan je laten zien. Dit is de bundel waar niet alleen een verhaal van Antoinette Kalkman in staat maar ook van haar mede schrijfjutters.

GroeneKevers.301119

Groene kevers kost 16,99 en kun je hier kopen. 

In dit boek slepen hordes groene kevers je genadeloos met zich mee. Ze vervoeren kleurrijke personages, brengen verknipte mensen in extase en leven een eigen, gevaarlijk bestaan.
Laat je meenemen op een reis door de tijd, langs zonnige stranden en diepe ravijnen, in verhalen vol liefde, haat, misleiding, ziekte en diep gekoesterde hoop.

Na het lezen van deze verhalenbundel, geschreven door tweeëntwintig auteurs, kijk je nooit meer hetzelfde naar een groene kever.

Het verhaal wat Antoinette Kalkman voor deze bundel schreef heet Dame van de nacht en speelt zich af op Samos. Het is een verhaal met een bijzondere wending waar bovendien een actueel maatschappelijk thema wordt aangestipt.

Bonuszoon

Winactie!

We sluiten de blog af met een leuke winactie! Je kunt namelijk het nieuwste boek van Antoinette Kalkman Bonuszoon plus een geweldig notieboek van dit boek winnen. Nu moet je daar natuurlijk wel iets voor doen. In bonuszoon is vertrouwen erg belangrijk. Dat zul je volgende week in mijn recensie wel ontdekken. Vertrouwen in jezelf en in de mensen waar je van houdt. 

Dus om kans te maken op dit mooie boek en het notieboekje vragen we jou om de volgende vraag te beantwoorden.

Wie vertrouw jij blindelings en waarom?

Natuurlijk zouden we het leuk vinden als je op de hoogte wilt blijven van ons laatste nieuws. Antoinette Kalkman haar website vind je hier.  Daar vind je echt alles over Antoinette van haar blog tot haar boeken. Van de schrijfacademie tot de schrijfjutters. Bookstamel kun je hier volgen op facebook.

Heel veel succes allemaal.

De winnaar word volgende week in mijn recensie van Bonuszoon bekend gemaakt.

Liefs, Melanie

Heb je nou even gemist wie Antoinette Kalkman is lees dan hier mijn blog waarin ze haar eigen voorstelt 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Desirée R.
Desirée R.
4 jaren geleden

Wat een leuke blog zo ! Geweldig 🙂 wie vertrouw ik blindelings en waarom …. ik denk dat ik ga voor 1 van mijn vriendinnen. Ze is er altijd voor me, ze zal niets bedekken met de mantel der liefde maar ze zal het gewoon zeggen zoals het is. Daarom ben ik zo onwijs blij met haar ♡

Pierre Peeters
Pierre Peeters
4 jaren geleden
Antwoord aan  Desirée R.

Ik vertrouw blindelings mijn partner, mijn vriendin, mijn soulmate maar vooral dit alles verenigd in mijn lieve echtgenote.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Pierre Peeters

Wat mooi verwoord

Juanita
Juanita
4 jaren geleden

De enige die ik blindelings vertrouw is mijn vriend waar ik al 23 jaar mee samen ben en die ik binnenkort officieel mijn man mag noemen! Kijk zo uit naar ons huwelijk!!

Majonne Twigt
Majonne Twigt
4 jaren geleden

Ik vertrouw blindelings op mijn man, die heeft het beste met mij voor.

Joyce
Joyce
4 jaren geleden

Ik vertrouw blindelings op mijn man. Staat altijd voor me klaar, nu staat de zoveelste operatie op de planning en hij zorgt zo goed voor me. We hebben al veel overwonnen samen zoals ivf en zware operaties die ik moest ondergaan.

Alexandra
4 jaren geleden

Ik vertrouw blindelings op mijzelf. Maar ik vertrouw ook mijn moeder en één vriendin. Zij zullen nooit keuzes maken die mij schaden, ook al zijn we het niet altijd met elkaar eens. Lijkt me een goed boek, ben benieuwd naar de recensie.

Medusa Bren de Wit
4 jaren geleden

Ik vertrouw blindelings op mijn vriend Jeffrey, omdat hij er altijd is, no matter what en ik ofc voor hem. Hij accepteerd wie ik ben, met al m’n gebreken, geeft me het gevoel dat ik er mag zijn, hou zielsveel van hem. En mijn bff natuurlijk, we hebben samen zoveel meegemaakt, beide de dood in de ogen gekeken en ga zo maar door. Maar ook heel veel moois, niets heeft onze vriendschap kunnen verwoesten, dus ook hem vertrouw ik blindelings 😊

Wilma kuijntjes
Wilma kuijntjes
4 jaren geleden

Mijn man vertrouw ik blindelings. Ik durf mijn hand voor hem in het vuur te steken dat hij mij nooit teleur zal stellen. Na bijna 40 jaar huwelijk weet ik wel dat hij mijn vertrouwen nooit zal beschamen.

Christel Laeremans
Christel Laeremans
4 jaren geleden

Ik vertrouw mijn beste vriend en mijn mam blindelings. Zij zijn er altijd voor mij. In goede en in slechte tijden. Wat er verteld wordt blijft privé. Is er iets, wat dan ook, dan zijn ze er. Zij bewijzen dat ze mijn vertrouwen waard zijn.

Ans Stier
Ans Stier
4 jaren geleden

Ik vertrouw mijn lieve man blindelings. We hebben een heel open en eerlijke relatie en we kunnen van elkaar op aan. Ik loot graag mee voor dit gave boek.

Astrid koelma
Astrid koelma
4 jaren geleden

Er zijn er eigenlijk twee, die ik blindelings vertrouw. De ene ken ik ruim 16 jaar en de andere 9 jaar. Toch hebben zij beiden mij van begin af aan gesteund, beschermd waar nodig, onafgebroken trouwe vriendschap gegeven, me bijgestaan tijdens ziekte en donkere dagen met me gelachen en gehuild, me getroost en als ’t nodig was me met een figuurlijke schop de goede richting gewezen. De waarheid gesproken tegen me of die nu hard of juist dezelfde visie was als de mijne. Marco en Mieke, jullie hebben een gouden plek in mijn hart. Een gouden vertrouwensband met glanzende witte parels van geluksmomenten en zwarte parels van de donkere tijden.

Mieke Schepens -
4 jaren geleden

Ik volg mijn lieve echtgenoot blindelings omdat het al tweeenveertig jaar blijkt te kunnen

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Mieke Schepens -

Wauw 42 jaar dat is al een hele tijd Mieke. Ik ben bijna 9 jaar samen met mijn partner

Anna
Anna
4 jaren geleden

Mijn man en mijn moeder beide hebben zij mijn vertrouwen nog nooit beschaamd

15
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x