1000 vragen aan jezelf – 6

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer tijd voor de 6 de ronde in de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. Dit keer zijn het weer zeer gevarieerde vragen. De leukste vraag vond ik denk ik waar ik gelukkig van werd als kind. Want daardoor moest ik echt gaan kijken naar mijn jeugdherinneringen. Dat zou ik eigenlijk veel vaker moeten doen. 

Ik had niet echt een leuke foto bij de vragen van deze week 🙂 Dus dacht ik dan ga ik voor een leuke spontane foto die mijn innerchild naar boven haalt. 

71. Van welke woord krijg je de kriebels?

 Het schatje en lieverd bij de voice van die Lil Kleine.

72. Ben je ooit op tv geweest?

 Ja vroeger had je een show op tv genaamd wie o wie zijn hartendieven. In deze show gingen kinderen opzoek naar een nieuwe partner voor hun ouders. Mijn zus en ik belde voor de grap om ons pap op te geven. Toen werd mijn vader gebeld of die mee zou willen doen, kregen we een screening thuis, toen een in het tv gebouw en uiteindelijk kwamen we op t.v. Dit was een erg leuke ervaring. 

73. Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?

 Ik denk vandaag want ik ben altijd wel ergens zenuwachtig voor bijv als ik naar de dokter moet of visite krijg. 

74. Wat maakt thuis thuis voor jou?

 Mijn plaid en boeken. Ik ben jaren van woonplaats naar woonplaats gehopt heb regelmatig spullen weg gedaan maar mijn plaid heb ik altijd bij me gehad. Deze neem ik het liefst ook mee op vakantie want als ik die bij me heb voel ik me veilig. 

75. Waar haal je je nieuws vandaan?

 Ik probeer het nieuws zoveel mogelijk te vermijden ik word daar alleen maar ongelukkig van. 

76. Wat is jouw favoriete sprookje?

 Bella en het beest en het meisje met de zwavelstokjes beide magisch en bijzonder. 

77. Wat is jouw humor?

 Zelfspot 

78. Hoe vaak sport je?

Momenteel sport ik niet. Wel probeer ik regelmatig een wandeling te maken of thuis op een hele rustige manier een paar oefeningen te doen voor me nek en rug. 

79. Ben jij onvergetelijk?

 Ik denk dat niemand onvergetelijk is want er is altijd wel iemand die je vergeet als je er niet meer bent. Ik denk dat het ook scheelt aan wie je het vraagt of ik onvergetelijk zou zijn of niet. 

80. Welke twee dingen kun je niet missen?

Hmm mensen zijn geen dingen hé want dan was het simpel. Maar goed twee dingen dan ga ik voor mijn Mobiel en een Tandenborstel.

81. Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?

 Ik zou heel veel lezen en proberen de juiste hulp te krijgen. Zodat ik niet terug zou vallen als ik na vijf jaar weer vrij kwam. 

82. Waar werd je vroeger blij van?

 Ik werd als kind al blij van allerlei prullaria ik kreeg voor mijn verjaardag liever 100 kleine kadootjes dan een t.v. Daarnaast werd ik altijd erg blij van gewoon lekker op me kamer zitten met een goed boek , speeltje of tv

83. In welke outfit voel je je mooi?

 Vroeger voelde ik me in alles mooi, Tegenwoordig is dat een ander verhaal maar ik ga dan toch voor mijn spijkerbroek gele blousje en bjorn borg schoenen. 

84. Wat ligt er op je nachtkastje?

Een waterkoker, Medicijnen, glaswater, lamp en boeken en ja dat past net maar dan ook echt net. 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Daisy
4 jaren geleden

Wat een leuke vragen! Leuk om iemand zo weer een beetje beter te leren kennen!

Maar een waterkoker op het nachtkastje? Leg uit hihi, kom je niet vaak tegen 🙂
Daisy onlangs geplaatst…blue’m helpt bij het stoppen met rokenMy Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Daisy

Hahaha. Nou omdat ik dagen heb waarop ik amper me bed uit kan komen van de pijn. Lig ik dus vaak op bed met een boek of netflix en dan is het best handig als ik niet elke keer de trap af hoef voor mijn kopje thee.

Jouvence
Jouvence
4 jaren geleden

Erg leuke vragen allemaal weer, vindt dit altijd zo’n leuke rubriek om te lezen.

Amy
Amy
4 jaren geleden

Leuk om je zo een beetje beter te leren kennen! Grappig dat jullie op tv zijn geweest met je vader, lief dat jullie hem op die manier wilden helpen.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Amy

Dankjewel! Wel jammer dat het niet gelukt was maar het is een mooie herinnering aan me vader die ik voor altijd zal koesteren.
Bookstamel onlangs geplaatst…Blogs van eigen bodem met Mia FarnwoodMy Profile

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x