Blogs van eigen bodem met Dries Gilliaert

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Dries Gilliaert is de volgende auteur van eigen bodem deze maand. Dries Gilliaert heeft een prachtige achternaam alhoewel die voor mij met mijn dyslexie best wel lastig is. Ik beloofde je dit jaar meer mannelijke auteurs en hier is de eerste! Maar er volgen er dit jaar nog 11. Ja ja ik zei het toch Nederland en Vlaanderen hebben ook leuke mannelijke auteurs.

Dries Gilliaert

Hier kun je meer lezen over een van de boeken van Dries Gilliaert

Dries Gilliaert is 29 jaar jong en woont in het Vlaamse Oudenburg. Dries Gilliaert woont op zijn eigen omringd door een hoop boeken en knuffels. Naast het schrijven werkt hij ook Fulltime. Dries heeft ASS en heeft daarom in alles tijd nodig om zich aan te passen. Hij heeft ook veel last van angsten en onzekerheden. Je kunt wel stellen dat zijn leven diepe dalen en grote hoogtes heeft. Dankzij zijn autisme is hij begonnen met schrijven. Naast het schrijven van boeken en verhalen staat hij inmiddels ook al 10 jaar lang op de planken. Schrijven en acteren zijn dan ook zijn grootste passies. Je kunt zeggen dat het zijn uitlaatkleppen zijn. Hij heeft al veel verschillende rollen gespeeld en is dus altijd wel bezig met woorden.

En zo ontstond dus zijn boek De Tragiek der schreeuw! Een boek over autisme geschreven door een persoon met autisme. De komende weken gaan we het nog veel hebben over Dries en zijn boek. Inmiddels is zijn derde boek een feit ‘Het kind van de storm’ Dit boek is meer fictie maar wel gebaseerd op de waarheid.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marleen
4 jaren geleden

Een mannelijke auteur is ook eens leuk!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Marleen

Er komen er dit jaar nog veel meer

trackback

[…] je meer lezen of Dries Gilliaert? Lees dan eens het blog waarin ik hem […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x