Even voorstellen Ellis van Zijll

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Deze maand hebben 2 auteurs van eigen bodem iets met elkaar gemeen. Zo maken we later deze maand namelijk kennis met Antoinette Kalkman die vorig jaar haar boek Bonuszoon lanceerde tijdens het boek 10 evenement van Godijn Publishing. Maar gaan we vandaag kennis maken met de eerste auteur van eigen bodem voor feb Ellis van Zijll en zij lanceerde haar boek Abdij van de Nacht 25 januari tijdens het boek 10 evenement. Nu ga ik natuurlijk voor Ellis duimen dat haar boek het net zo goed gaat doen als Bonuszoon van Antoinette Kalkman.

Maar goed tijd dus om je voor te gaan stellen aan Ellis van Zijll. Deze jonge auteur werd geboren in 1997 in het polderachtige Nieuwkoop. Zoals ze het zelf zegt leest Ellis al vanaf het moment dat ze op school bij de boekenplanken kon. Maar sinds 2009 is schrijven haar grote passie. In 2010 ronde zij haar eerste griezelverhaal af. Dit verhaal was geïnspireerd door de boeken van Paul van Loon. Al snel verschijnt er een tweede griezelverhaal in 2012. Maar na het schrijven van griezelboeken voor kinderen en jongeren was het tijd voor iets nieuws.

Ze vervolgde haar pad naar de duistere fantasie met als resultaat het boek Abdij van de Nacht die afgelopen 25 januari uitkwam bij Godijn Publishing.

Naast het schrijven van boeken leest Ellis nog steeds graag. De boeken die ze leest recenseert ze op haar blog A Book Bat. Daarnaast vertoeft ze in haar vrije tijd graag in een magische wereld. Hiervoor bezoekt ze fantasyfestivals en conventies. Daarnaast verzamelt ze boeken en andere snuisterijen rondom het thema vampiers. Naast schrijven heeft Ellis ook nog een baan in de ICT sector.

De komende weken gaan jullie Ellis natuurlijk nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

Benieuwd geworden naar welke leuke Nederlandstalige auteurs we nog meer hebben? Hier vind je de lijst met alle blogs van eigen bodem

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] eigen bodem hebben uitgegeven. We beginnen deze maand met de boeken van Ellis van Zijll. Zoals je hier in de kennismaking al hebt kunnen lezen is Ellis van Zijll begonnen met het schrijven van […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x