Boekenpraat met Anne-Marie Otter

Hallo lieve lezers van Bookstamel, We zijn alweer toe aan de 5de het mooiste boek volgens…… Ik moet zeggen dat ik het zelf enorm leuk vind om te lezen wat andere het mooiste boek vinden. Ik heb alweer veel leuke ideetjes op gedaan voor nieuwe boeken. Net alsof ik die nog niet genoeg heb. Ik heb momenteel een wishlist van 80 boeken of meer geloof ik. Daarnaast staan er ook nog zeker 30 ongelezen boeken in mijn kast. Maar tja een mens kan toch nooit genoeg boeken hebben. Vandaag is het de beurt aan Anne-Marie Otter van My happy Kitchen & Lifestyle. Ik ben reuze benieuwd welke boeken zij ons aanraadt. Lezen jullie weer gezellig mee.

Welk boek was het mooiste boek dat je hebt gelezen?

Ik kies dan voor een trilogie van boeken: Ragdoll, Marionet en De Wolven van Daniel Cole

Waar gaat het boek over?

In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop. Terwijl rechercheur Wolf achter de identiteit van de slachtoffers probeert te komen, krijgt zijn ex-vrouw van de moordenaar een lijst toegestuurd met zes nieuwe namen en de data waarop deze mensen zullen worden vermoord. 

Waarom vind je dit boek het mooiste boek dat je hebt gelezen?

De serie was zo gruwelijk spannend geschreven dat ik gewoonweg niet kon stoppen met lezen. Ik heb – toen boek 3 onlangs uitkwam – boek 1 en 2 opnieuw gelezen om daarna meteen door te kunnen met het laatste deel.

Welk genre lees je over het algemeen graag?

Thrillers! Des te gruwelijker, des te beter!

Hoeveel boeken lees je ongeveer per jaar?

Toch wel zo’n 60 minimaal, in ieder geval minstens een boek per week. Ik hartje lezen!

Is er nog een ander boek dat je de lezers van Bookstamel graag zou willen aanraden?

Eigenlijk alle boeken van de schrijver Harlan Coben, hij stelt nooit teleur.

Waar kunnen we jou volgen op social media?

www.myhappykitchen.nl

https://www.facebook.com/myhappykitchennl/

https://www.instagram.com/myhappykitchennl/

Ik wens jullie weer een fijne week! Heel veel liefs,

Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x