1000 vragen aan jezelf – 5

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ja hoor daar gaan we weer 🙂 deel 5 van 1000 vragen aan jezelf. Vandaag zijn de antwoorden weer een mengeling tussen heerlijk positief en negatief. Want soms is het leven nou eenmaal even geen feestje! Als ik de foto hieronder zie trouwens besef ik weer hoe erg ik me rode haar heb gemist. Dus besloot ik maar gelijk om me haren weer gezellig rood te gaan verven. Dus zo gezegd zo gedaan. Maar goed tijd voor een nieuw deel in de 1000 vragen aan jezelf serie.

Heb je de eerde delen gemist? Geen zorgen hier vind je deel 1Deel 2Deel 3 en deel 4

1000 vragen aan jezelf

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop? Heerlijke feelgood of kerstfilms. Naar de bioscoop ga ik meestal alleen voor een goede actiefilm want dat vind ik gewoon veel mooier op een groot scherm. 

58. Hoe mild ben jij in je oordeel? Heel mild ik ga namelijk altijd uit van het beste van de mens. Ik geef mensen ook vaak een tweede kans. Helaas ben ik op die manier ook al vaak teleurgesteld in mensen maar toch zou ik het niet anders willen. 

59. Ben je een goede slaper? Ooh nee helemaal niet als ik 5 uurtjes geslapen heb beschouw ik het als een goede nacht. Ik pieker veel en verwerk s’avonds mijn prikkels ik val dus moeilijk in slaap. Als ik eenmaal slaap dan word ik vaak wakker van de kramp in mijn spieren of een geluidje in huis. 

60. Wat is je laatste ontdekking? Ik denk dat mijn laatste ontdekking was dat ik erg gelukkig word van bloggen. 

61. Geloof je in leven na de dood? Ja maar ik weet niet op wat voor manier. Of je terug komt als iemand anders of als dier of dat je na de hemel gaat. Maar ik geloof niet dat dood ook echt dood is. 

62. Op wie ben je boos? Op mijn lichaam telt dat ook ? Geestelijk en kwa uiterlijk ben ik 25 ook al ben ik 36. Maar voor mijn gevoel heb ik het lichaam van een 100 jarige. Altijd pijn en ziek maar ja wat doe je eraan? Helemaal niks dus eigenlijk heeft het ook geen nut om boos te zijn. Mijn 2018 was bijv een jaar vol spalken en gips en 2019 en 2020 waren niet veel anders.

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer? Alleen heel soms naar mijn moeder toe een rit van 15 min. Ik probeer het altijd te vermijden ik haat het gevoel dat ik niet weg kan wanneer ik wil , Ik haat de drukte en helaas speelt me straatvrees op die momenten vaak op. 

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan? Het overlijden van mijn vader inmiddels alweer bijna 7 jaar geleden. Ik wist niet dat je iemand zo erg kon missen. 

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden? Deels denk ik. Ik wilde vroeger altijd beroemd worden hoe dat maakte me niet uit. Ik heb festival.tv mogen presenteren, Voice over mogen zijn, Model geweest en tja ik hoop dat mensen mij nu ook kennen van mijn blog. Maar echt mega beroemd ben ik nooit geworden. Eigenlijk ben ik daar wel blij om want ik sta helemaal niet graag in de picture. 

66. Op welk nummer kun je lekker dansen? Alle reageton muziek ik hou van reageton. 

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde? Dat die eerlijk is en het ook durft te zeggen als die het ergens niet mee eens is. 

68. Wat is je grootste aankoop geweest? Mijn computer

69. Geef je mensen tweede kansen? Jup en soms ook een derde en een vierde.

70. Heb je veel vrienden? Nee en dat zou ik ook niet willen. Ik heb heel veel mensen die ik ken en soms eens zie. Maar een echte vriendin die heb ik maar. Annemieke ken ik nu 16 jaar ongeveer en heeft me altijd geaccepteerd zoals ik ben. Inclusief me straatvrees, kindje toen d,r tijd en al me onzekerheden. Nooit heeft ze me laten vallen omdat ze bijv vaker naar mij moet komen dan ik naar haar ga. Of dat als we samen naar Paaspop gaan en ik even de drukte uit moet. Vaak hoef ik het niet eens te zeggen kijkt ze me aan en zegt ze kom mel wel gaan. Nee zo als Annemieke is er maar 1. 

Tot de volgende keer ! Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
An
An
4 jaren geleden

Mooi, jouw rode haardos. Staat je echt goed.

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Aaahh! Ik vind jouw echt schattig! Super leuk die foto met je vriend. Ik ga alleen naar de bioscoop voor disney films of horror films lol. Ik geloof ook dat er wat na de dood is maar zou bij god niet weten wat

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x