Storm & Structure van Mariëlle Brouwer

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we het hebben over het boek Storm & Structure van Mariëlle Brouwer. Romantiek met een klein beetje erotiek vind ik heerlijk om te lezen. Deze maand was dan ook een feestje voor mij want ik mocht dus drie van deze heerlijke boeken lezen. Dat is het leuke aan de blogs van eigen bodem elke maand is het weer een verassing wat voor genres ik ga lezen. Nou ja ik heb de auteurs voor het komende jaar al allemaal ingepland dus ik weet wel een beetje wat ik kan verwachten maar toch!

Gelukkig zit ik momenteel ook weer in een heerlijke lees flow en lees ik het ene boek na het andere boek uit. Met alle operaties, ziekenhuis bezoekjes en onderzoeken naar mijn autisme was dat vorig jaar een heel ander verhaal. Maar ik zeg tijd voor de recensie zitten jullie er klaar voor? Ooh wacht nog een leuk feitje bij het lezen van dit boek moest ik enorm denken aan het nummer Skatergirl van April Lavigne

Wil jij Storm & Structure kopen dan kun je dat hier doen

Liefde, muziek en passie. 

Titel: Storm en Structure Auteur: Mariëlle Brouwer Uitgeverij: dunTax Books Genre: Romantiek Cijfer: 8

Hier gaat het boek over:

Vijf jaar geleden werd Sils hart aan stukken gereten. Vandaag de dag is het nog steeds kapot. Hij heeft de liefde afgezworen en doet nu alleen nog maar aan losse flings. Hij is ervan overtuigd dat hij relaties kapotmaakt. Na vijf jaar staat Alexa weer voor zijn neus. Herinneringen komen boven en het vertrouwen is weg. Hoe zit het met gevoelens? Heeft Alexa spijt van wat er is gebeurd? Kan Sil haar ooit vergeven, of is het echt einde verhaal?

Dit vond ik van het boek:

Daar gaan we dan Storm & Structure is het 4 de deel in de Structure serie van Mariëlle Brouwer Tax. Echter kun je dit boek ook heel goed los lezen van de andere delen. Ik had namelijk de voorgaande delen nog niet gelezen. Het enige nadeel is dan wel dat je weet hoe bepaalde eerdere delen aflopen omdat de personages in dit deel terug komen. Dus ben je van plan om de hele serie te gaan lezen en wil je geen spoilers tegen komen dan moet je lekker beginnen bij deel 1.

Storm & Structure is eigenlijk geschreven vanuit 4 perspectieven om het zo maar even te zeggen. Zo is een deel geschreven vanuit Sil nu en een deel vanuit Sil toen dit zelfde geld voor Alexa een deel is geschreven vanuit Alexa nu en een deel vanuit Alexa toen. Meestal houdt ik niet zo van boeken verteld vanuit 2 personen maar in dit geval paste het heel goed bij het verhaal en de schrijfstijl. 

Hoofdpersonage Sil is een bassist in de band jaren geleden had hij een relatie met Alexa maar die werd verbroken( Hoe dat is gebeurd moet je echt zelf lezen in het boek) Sil praat niet makkelijk het is een erg gesloten typ. Hij neemt vooral een drankje teveel als die niet weet hoe die om moet gaan met zijn gevoelens. Het personage van Sil is goed uitgewerkt en maakt een mooie ontwikkeling door.

Alexa die Sil haar ex na jaren weer tegen komt in Eindhoven is een stoere chick. Ze skate overal naar toe en werkt als tattoo artist. Maar onder haar stoere uiterlijk gaat in mijn ogen toch een onzeker meisje schuil die zich snel laat beïnvloeden door andere mensen. Met Lex zoals ze ook vaak genoemd word kon ik enorm mee leven. 

Storm & Structure is een boek wat fijn weg leest. Het is door de korte hoofdstukken fijn te lezen en ook het verhaal neem je al snel mee. Soms vond ik de nadruk iets wat vaak liggen op het skateboard ( Lex hing deze nog al een aantal keer aan de muur, Niet alleen bij haar thuis ik vroeg me trouwens ook af hoe ze die elke keer aan de muur hing er moet dan toch iets voor gemaakt zijn) Maar op wat van die kleine dingetjes na zat het boek ontzettend goed in elkaar. Ik vond het bijv erg leuk om ook wat over de andere bandleden te lezen en de Collega’s van Lex. Ik had Maan persoonlijk nog wel iets beter willen leren kennen. Maar ik heb zo’n vermoeden dat dit misschien ooit nog gaat gebeuren in een nieuw boek. ( Of dat is mijn stiekeme hoop) 

Het boek krijgt dan ook van mij een dikke voldoende een mooie 8. Ik moet snel de andere delen een keer bestellen zodat ik ze allemaal kan gaan lezen. 

Liefs, Melanie

Wil je meer lezen over Mariëlle Brouwer lees dan het blog waarin ik haar voorstel hier en de blog waarin je kennis kan maken met haar boeken hier.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MC Kleuver
4 jaren geleden

Zoals je het boek omschrijft klinkt het voor mij ingewikkeld en complex, maar ik ben benieuwd naar hoe het verhaal geschreven is. Hoeveel tijd kostte het jou om te lezen?
MC Kleuver onlangs geplaatst…Het Vredeslicht ophalen in Wenen | kort verslagMy Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  MC Kleuver

Het is totaal geen ingewikkeld boek het leest super makkelijk weg ik heb hem in een dag uitgelezen nou ja een ochtendje en een avondje 🙂
Bookstamel onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf – 2My Profile

Mandy
4 jaren geleden

de cover zou mij niet echt trekken maar je recensie wel! Goed geschreven

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Mandy

Dankjewel! De cover verteld idd niet heel veel over het verhaal als je het boek leest snap je hem wel. Maar kan me voorstellen dat het je in eerste instantie niet echt trekt
Bookstamel onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf – 2My Profile

trackback

[…] Brouwer Tax kun je van alles over haar lezen. De recensie van deel 4 van de Structure serie kun je hier […]

trackback

[…] Mariëlle Brouwer. Eerder las ik in deze serie al Wild & Structure, Choas & sturcture en Storm en Structure. Dit is het vierde boek wat ik dus lees in deze serie maar het derde deel van de serie. Op zich […]

trackback

[…] geworden naar de serie ik schreef eerder al een recensies over Storm & Structure – Chaos &Structure – Wild & Structure en Lust & […]

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x