Over de boeken van Gillian King

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer week 2 dat Gillian King bij ons is voor de blogs van eigen bodem. Tijd dus om het te gaan hebben over de boeken van Gillian King. Ondanks dat Gillian een pauze van een paar jaar nam heeft ze inmiddels al aardig wat boeken op haar naam staan. Onlangs zijn deze boeken door Zomer & Keuning in een super mooi nieuw jasje uitgegeven. Dus nu hebben alle boeken dezelfde toffe covers en staan ze prachtig naast elkaar in je boekenkast. Maar goed hoewel een mooie cover leuk is gaat het toch om de inhoud. Tijd dus om eens te gaan kijken waar de boeken van Gillian King over gaan.

Over de boeken van Gillian King.

Het eerste boek waar we het over gaan hebben is zwart wit. Dit boek gaat over Elin. Op weg naar een sollicitatiegesprek scheelt het maar een haartje of Elin krijgt Vicky onder haar auto. Geschrokken brengt ze het meisje naar huis. Daar ontmoet ze ook Vicky’s oom Nick Rijnders. Hij is superaantrekkelijk, maar heeft ook heel wat issues. Tegen hun eigen voornemens in voelen ze zich tot elkaar aangetrokken, maar hun timing kan niet slechter. Dus ze maken een afspraak: verliefd worden is geen optie. Maar ja, zie dat maar eens tegen te houden…

Wil je Zwart/Wit van Gillian King kopen dan kun je dat hier doen. 

Het tweede boek van Gillian King waar ik het over wil hebben is Zestig dagen. Dit boek gaat over Emma , Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Gijs’ vroegere beste vriend Jesper woont daar ook. Hij heeft een leuke baan en een goede relatie, maar als hij Emma na al die jaren terugziet, begint zijn zekerheid te wankelen. Eef, Jespers vriendin, ziet met lede ogen aan hoe Emma en Jesper steeds closer worden. In een laatste poging om haar relatie te redden eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar mogen hebben, zodat ze Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij haar hoort. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze zestig dagen komen? Dit lijkt me echt een heel mooi en ontroerend boek en heb ik op mijn wil ik nog lezen lijstje geplaatst

Wil je Zestig dagen van Gillian King kopen dan kun je dat hier doen. 

O,o Olivia is het derde boek waar mee ik jullie kennis wil laten maken. De titel van dit boek van Gillian King klinkt in mijn oren bijna als het refrein van een goede popzong! Dit boek lijkt me echt super leuk! En wie heeft er nou nooit eens in een dronken bui stomme dingen gedaan. O,o Olivia gaat over Olivia, die na een dronken onenightstand in een nachtmerrie belandt. Ze wordt wakker naast een vreemde en heeft geen idee met wie ze nu eigenlijk het bed heeft gedeeld. Ze maakt zich na deze misser vlug uit de voeten en gaat terug naar haar vriend Maarten. Een leugentje om bestwil moet kunnen, toch?
Maar de aantrekkelijke Sven blijft door haar hoofd spoken. Olivia vertelt haar vriend niets over het slippertje, maar de leugens stapelen zich op en Olivia maakt er een puinhoop van. Zij is de enige die dit kan opruimen. “O, o, Olivia’ is heerlijke feelgood van Gillian King dat lekker wegleest.

Wil je O.o Olivia van Gillian king kopen dan kun je dat hier doen

Geloof me maar van Gillian King is wederom een heerlijke feelgood. Wat misschien wel leuk is om te weten is dat dit de debuut roman van Gillian King was. Dit boek is dus het boek waar alles mee begon.In Geloof me maar maken we kennis met  Twintiger June. June gaat terug naar haar tienerjaren als ze haar jeugdliefde Julius na vele jaren weer tegen het lijf loopt. Ze is opnieuw smoorverliefd. Het grote verschil: hij valt nu ook op haar. June kan haar geluk niet op. Zij en Julius samen, dat is wat ze altijd wilde. Dácht ze.
De twijfels over Julius’ oprechtheid stapelen zich op. Vooral wanneer het erop lijkt dat Maud, de verloofde van Junes broer, zwanger is van Julius. Julius zelf houdt bij hoog en laag vol dat er niets van waar is. June weet niet meer wie ze moet geloven. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen, maar of dat nu zo slim is?

Wil je Geloof me maar van Gillian King kopen dan kun je dat hier doen. 

Van de aller eerste roman van Gillian King gaan we naar haar nieuwste! Ik mis je won eind vorig jaar de prijs van chicklit van het jaar bij de chicklit van het jaar verkiezing. Of ik dit boek een terechte winnaar vind ga ik snel ontdekken want dit is het boek dat ik ga lezen voor mijn recensie volgende week. Ik mis je gaat over Charlotte,. Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo’s broer op wie ze in stilte verliefd is. Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar.

Ik mis je kun je hier kopen.

Nou volgens mij heb je zo aardig een idee over de boeken van Gillian King. Heb je zin in een prachtige roman dan moet je deze boeken zeker op je wishlist zetten. Ben je nou benieuwd naar de persoon Gillian King lees dan even het blog waarin ik haar voorstel hier

Tot snel, Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Debby | Barcelonamom.com
4 jaren geleden

Een lekkere chicklit op zijn tijd is altijd fijn! En deze klinken als aanraders….

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Ik had er nog nooit van gehoord maar dit lijken me stuk voor stuk leuke boeken!

Cynthia
4 jaren geleden

Oh ik ken haar helemaal niet. Maar ze klinkt echt als mijn soort schrijfster!
Cynthia onlangs geplaatst…Onze zoektocht: Zindelijkheidstraining met onze dochterMy Profile

Maartje
4 jaren geleden

Zag al dat haar boeken op KOBO plus staan. Wilde ze al lezen, maar had ze natuurlijk niet in mijn bezit en nu kan ik ze dus wel lezen. Ze klinken erg goed!

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Als dit wat is, kun je lekker vooruit! Dat vind ik altijd fijn: als ik een schrijver ontdek en ze heeft al meerdere boeken op haar naam staan : )
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Tijdschriften opruimen: vijf snelle tips en tricksMy Profile

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x