Over de boeken van Liz Hartevelt

Hallo lieve lezers van Bookstamel. Het is weer tijd om het gezellig over boeken te gaan hebben. Dit keer gaan we het hebben over de boeken van Liz Hartevelt. Ik vind het weer super leuk om je wat meer over de boeken van deze leuke en vrolijke auteur te gaan vertellen. Volgende week kun je natuurlijk ook weer een recensie van een boek van Liz Hartevelt verwachten. Die recensie ga ik schrijven over het volgende boek.

Wil je ongetemd van Liz Hartevelt kopen dan kun je dat hier doen. 

Ongetemd van Liz Hartevelt en dat is het eerste deel in de ongetemd serie.  Studeren: een nieuwe periode in je leven. Niet langer een kind, maar een jongvolwassene die zich niet meer kan verstoppen. En dat is wat Arabella het liefste doet: zich verstoppen. Als niemand je ziet, val je ook niet op. En dat is wat ze wil: door het leven gaan als een grijze muis.Haar nieuwe huisgenoot is alleen alles wat ze niet verwacht: een flirt, bijdehand, heeft een grote bek en een klein hartje. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is het een hij. Hoe kan ze nu met een jongen samenwonen?Riley is het soort jongen waar niet alle ouders blij van worden met zijn tatoeages, piercings en een gebrek aan hoge ambities. Voor zijn ouders is hij ook een grote teleurstelling en hij weet hoe ze naar hem kijken. De hele wereld heeft een mening over hem, maar niemand kent hem echt.
Arabella, het onzichtbare meisje. Riley, de rebel. Op het eerste gezicht hebben ze geen overeenkomsten, maar niets is wat het lijkt. Kunnen ze hun onzekerheden en angsten overwinnen of is het bij voorbaat al een verloren zaak?

Ik ben echt reuze benieuwd hoe de karakters van Arabella en Riley zijn uitgewerkt en welke angsten en onzekerheden ze hebben. Want deze dingen geven vaak inhoud aan het boek. Daarnaast verwacht ik natuurlijk een heerlijk romantisch verhaal. Of mijn verwachten uitkomen lees je natuurlijk volgende week. 

*** Let op het volgende deel kan spoilers bevatten omdat het om een deel 2 gaat **

Het tweede boek wat Liz Hartevelt schreef is Verwilderd dit is het tweede deel in de ongetemd serie. Waar we in deel 1 al kennis maakte met River de zus van Riley staat dit deel helemaal in het teken van River

Wil je Verwilderd van Liz Hartevelt kopen dan kun je dat hier doen. 

Ik wilde een “bekijk de straatstenen eens vanuit een ander oogpunt’ date voorstellen, maar dat gaat dus niet door.’
River is altijd onderdeel geweest van de Locke-tweeling, een duo waar nogal over gekletst wordt. Ze hebben allebei nogal een los seksueel moraal en zijn niet bepaald preuts te noemen. Riley is de vrouwenverslinder, River de excentrieke losbol met haar felgekleurde haren in alle kleuren van de regenboog. Niemand weet wie ze echt is. Haar geheimen heeft ze altijd voor zichzelf gehouden.


Sage is niet het soort jongen die meteen opvalt in een groep en al helemaal niet bij iemand als River. Hij is rustig, observeert de wereld het liefste vanaf de zijkant, omdat de kans dan niet zo groot is dat je slachtoffer kunt worden van de gemene grapjes van iemand anders. Dat een meisje als River dan buiten zijn bereik is, heeft hij geaccepteerd. Tot die ene avond…
Die avond zorgt ervoor dat alles verandert, dat Sage en River meer in elkaars leven verwikkeld raken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Ze hebben allebei een verleden dat ze als een rugzak met zich mee dragen. Onder al die felgekleurde bravoure lijken ze meer op elkaar dan ze op het eerste gezicht denken.
River en Sage moeten hun problemen onder ogen zien, zichzelf en de ander maken. Maar kun je iemand maken als je zelf in tienduizend stukjes ligt? Kun je iemand dan overtuigen?

Heel veel liefs, Melanie

Wil je nou meer lezen over Liz Hartevelt dan kun je hier het stuk lezen waarin ik haar voorstel.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Het klinkt wel als een boek met potentieel voor romantiek. Daar houd ik wel van.

Wanda
4 jaren geleden

Normaal niet direct mijn genre, maar ik vind de kaft wel heel mooi waardoor ik wel nieuwsgierig ben naar het verhaal.

Sanne
4 jaren geleden

Alleen al die cover is zo mooi. Ik ben benieuwd naar het boek. Zet het op mijn lijstje.

trackback

[…] je nu meer lezen over Liz dan kun je hier het blog lezen waarin ik haar voorstel, Hier de blog over haar boeken en hier de recensie van […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x