Even Voorstellen Gillian King

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer het begin van de maand en jullie weten ondertussen wel wat dat betekent op Bookstamel. Het is weer tijd om de auteurs van eigen bodem voor deze maand aan jullie voor te stellen. Maar deze maand word ik natuurlijk ook alweer 37 help! Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik 18 werd en nu komt de 40 al in zicht. Maar omdat ik deze maand jarig ben heb ik dit keer gekozen voor drie super leuke powervrouwen die heerlijke gezellige romantische boeken schrijven. Vandaag is het de beurt aan Gillian King.

Wil je meer lezen over Gillian King lees dan mijn interview met haar hier. Het boek Ik mis je kun je hier kopen.

Gillian King is geboren in 1978 en woont samen met haar man en twee kinderen in Den Haag. Ze heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd in Leiden. Inmiddels is ze auteur en eigenaar van Het Leerhuis in de Haagse vruchtenbuurt. Dit is een praktijk voor kinderen met leerproblemen, leerstoornissen en faalangst.

Als klein meisje beheerste schrijven al haar leven. Toendertijd schreef ze honderden schriftjes vol met verhalen. Ook haar dagboeken waren niet aan te slepen. Toch had Gillian King pas op haar dertigste genoeg rust in haar hoofd om echt een manuscript af te ronden. Dit was haar debuutroman Geloof me maar. Dit bleek een schot in de roos te zijn, want haar eerste roman werd met veel enthousiasme ontvangen door het lezerspubliek.

Na Geloof me maar volgden O,O Olivia, Zestig dagen, Zwart-Wit en alles of niets. Maar toen nam ze even een pauze. Afgelopen jaar maakte ze echter een comeback met het boek Ik mis je en dit is alweer haar zesde roman. Verder wordt Gillian King vrolijk als de zon schijnt en is ze stiekem een beetje verslaafd aan koffiedates. Al zou ze best willen dat ze wat vaker kon uit slapen.

De komende weken gaan jullie Gillian King nog veel beter leren kennen. Zo gaan we het volgende week uitgebreid hebben over haar 6 romans, kunnen jullie een recensie verwachten van Ik mis je en natuurlijk het interview!

Tot dan,

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
4 jaren geleden

wat leuk iemand uit den haag!! ze heeft wel een bekende naam maar kan het even niet koppelen.

Saskia
4 jaren geleden

Met recht een powervrouw als ik di zo lees. Knap hoor!
Saskia onlangs geplaatst…Recept BroccolisoepMy Profile

Alexandra
4 jaren geleden
Antwoord aan  Saskia

Leuk. Ben benieuwd naar het vervolg en de boekrecensies.
Alexandra onlangs geplaatst…Inferno – Dan BrownMy Profile

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Wat een Engels klinkende naam is dat! Ik vind haar jurk zo enorm mooi!

Bianca Schrijft
4 jaren geleden

Je naam straalt al net zoveel kracht uit, als het stuk dat over je geschreven is. Je bent ronduit een powervrouw en je hebt trouwens prachtig haar.
Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Boekpresentatie Terra 7 – Het huis van de roos – Esther WagenaarMy Profile

lodi
4 jaren geleden

zoveel schrijvers waren op jonge leeftijd ook altijd aan het schrijven he! Logisch ook natuurlijk, maar zo opvallend dat het er al zo jong in zit enne 37 is nog hartstikke jong 🙂

Gabrielle
4 jaren geleden

Als je de definitie van powervrouw op zoek staat er Gillian King achter denk ik? Ik ben erg benieuwd om haar komende weken beter te leren kennen!
Gabrielle onlangs geplaatst…Rondreis door Marokko: veelzijdig en indrukwekkend!My Profile

trackback

[…] Nou volgens mij heb je zo aardig een idee van de boeken van Gillian. Heb je zin in een prachtige roman dan moet je deze boeken zeker op je wishlist zetten. Ben je nou benieuwd naar de persoon Gillian King lees dan even het blog waarin ik haar voorstel hier.  […]

trackback

[…] je meer weten over Gillian King na het lezen van dit interview. Dan kun je hier het blog lezen waarin Gillian King haar eigen voorsteld, hier de blog waarin ik meer vertel over de […]

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x