1000 vragen aan jezelf – 1

Hallo allemaal, Vorig jaar heb je mij al wat beter kunnen leren kennen door de tea-topics die ik beantwoord heb. Maar daarvan heb ik ondertussen de meeste vragen al wel gehad. Tijd dus voor iets nieuws. Dit jaar ga ik mee doen aan de 1000 vragen aan jezelf topics. Een keer in de zoveel tijd beantwoord ik een aantal vragen en als het goed is zijn dit er dan op het einde van het jaar 1000. Ik vind het best wel spannend omdat de vragen al vast staan. Want wat nou als ik geen antwoord wil geven op een vraag. Ach ja we laten het maar op ons afkomen en zien wel waar het schip strand. Voel je vrij om mee te doen en deze vragen ook te beantwoorden op jou blog. De vragen zaten ooit in een apart boekje bij de flow.

1. Met wie kun je het beste opschieten? 

Ooh deze valt wel mee want dat is mijn vriend. Hij kent mij echt door en door en bij hem kan ik totaal mezelf zijn. We hebben samen al vanaf het begin 9 jaar geleden gewoon een enorme klik met elkaar. We denken vaak het zelfde, zeggen vaak het zelfde tegelijk, vinden de zelfde dingen lekker en hebben dezelfde humor. Zoals sommige wel eens tegen ons zeggen jullie zijn voor elkaar gemaakt. 

2. Waar besteed je te veel tijd aan? 

Ook deze is niet zo heel erg lastig ik besteed namelijk heel veel tijd aan mijn blog en social media, Ik lees heel erg veel, en kijk graag netflix. Met deze dingen heb ik echt de valkuil dat ik er zo in op kan gaan dat me eten aan brand of me bad ijskoud is geworden. 

3. Om welke grappen kun je heel hard lachen? 

Ik lach eigenlijk nooit om grappen ik snap ze meestal niet of vind ze echt te flauw. Ik durf het haast niet te zeggen maar waar ik dan wel om kan lachen is bijv als iemand tegen een lantaarnpaal aanloopt of kattenfilmpjes waarin katten rare dingen doen. Het hardst lach ik denk ik nog als ik zelf val dan kan ik echt zo ontzettend hard om me eigen gekluns lachen

4. Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? 

Ooh wauw dat is een goede dat is denk ik alweer heel lang geleden. Ik denk 2 jaar geleden om precies te zijn toen ik voor het eerst begon met bloggen. 

5. Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen? 

Nee zeker niet ik heb autisme en vind gevoelens zou ie zo maar een stom iets. Ik weet vaak totaal niet hoe ik om moet gaan met verdriet of boosheid dus meestal zet ik een masker op. 

6. Waar bestaat je ontbijt uit? 

Momenteel ontbijt ik heel erg verschillend dit kan een kom havermout met zwarte bessen en walnoten zijn maar ook een gv cracker met kaas bijv. Vanaf 6 januari ga ik het boek Project gezond weer twee maanden volgen en dan eet je ook elke ochtend wat anders. 

7. Wie heb je voor het laatst een kus gegeven?

Mijn vriend ik schrijf dit blog namelijk op 1 januari 2020 terwijl mijn mannen nog liggen te slapen. Ik gaf mijn vriend voor ik opstond een kus 

8. Waarin lijk je op je moeder? 

Ooh dat is een goede. Ik denk dat wij allebei dingen voor andere graag goed willen doen waardoor het uiteindelijk juist fout gaat. Daarnaast zijn we allebei enorme stresskippen en willen we graag alles zelf regelen. We lijken soms teveel op elkaar. 

9. Wat doe je als je s’ochtends wakker wordt? 

Opstarten vind ik altijd het lastigste aan de dag dus meestal kruip ik eerst achter de p.c met een kop thee zo groot als een soepkom. Dan ga ik me blog bekijken social media en gewoon even rustig wakker worden. Meestal staat spotify op met een leuk muziekje. 

10. Ben je een goede voorlezer? 

Dat ligt eraan ik heb vroeger mee gedaan aan voorlees wedstrijden en deze ook gewonnen. Ook heb ik wel eens voice overs mogen inspreken voor t.v. Mensen zeggen altijd tegen mij dat ik een goede stem heb.  Maar zelf ben ik echt super onzeker dus voor ene groep zou ik het niet zo snel meer doen.

11. Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?

 Kwa leeftijd weet ik het niet meer. Ik weet wel dat ik er achter kwam toen we sinterklaas bij mijn tante’s vierde. Want ik zag ze de zakken met kado’s neerzetten dat was natuurlijk niet zo handig. 

12. Wat wil je nog graag kopen? 

Ik denk naast de 100de boeken op mijn wishlist waarvan een groot aantal te vinden zijn op dit pinterest board mocht je nog wat inspiratie zoeken. Mijn grootste droom toch wel een spiegelreflex camera is die zou ik echt ontzettend graag willen hebben. 

13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

 Deze is niet zo moeilijk ergens onderweg in mijn leven ben ik gestopt met in mezelf geloven dus ik zou ontzettend graag mijn zelfvertrouwen terug vinden. 

14. Wat is je favoriete tv-programma?

Programma’s waarin ik mensen kan observeren zoals Geordie shore, Expeditie Robinson, Wie is de Mol, Love island, Utopia etc. Ik kijk deze programma’s vooral om dat ik me heel vaak af vraag waarom mensen bepaalde dingen doen. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te kijken hoe andere mensen zich gedragen. 

Nou dat waren ze al de eerste 14 vragen. Binnenkort kom ik terug met de volgende vragen. Ik hoop dat je het leuk vond om mij op deze manier wat beter te leren kennen. Ik moet zeggen ik vond het erg leuk om de vragen te beantwoorden want het zet me ook aan het denken over mezelf.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stefanie
4 jaren geleden

Wat een leuk idee! Heb je de vragen zelf bedacht? In ieder geval leuk om te lezen

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  stefanie

De vragen zaten in een boekje in de flow. Volgens mij 2 jaar geleden.
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Team Mortis De slaventocht van Bjorn van den EyndeMy Profile

Wanda
4 jaren geleden

Leuk om je zo weer wat beter te leren kennen en ja, zelfvertrouwen… hopelijk vind je dat dit jaar terug!

Xiana
4 jaren geleden
Antwoord aan  Wanda

Veel gelijkaardige antwoorden 😆. Zeker in de televisieprogramma’s kan ik mezelf wel terugvinden en in het teveel tijd steken in sociale media 🙈.

Tine
Tine
4 jaren geleden

Leuk idee zo’n vragenlijst. Ik kijk al uit naar de volgende reeks!

Dennis van Elten
4 jaren geleden

Wat een leuk idee ik ga hier ook wat mee doen.
Dennis van Elten onlangs geplaatst…On the Tube: The Purge: Season 2My Profile

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Wat fijn dat je je zo thuis voelt bij je vriend. Dat klinkt me goed in de oren : )

Laura
4 jaren geleden

Ik heb deze categorie ook op mijn blog. Super leuk!

Deborah
4 jaren geleden

Wat leuk om eens iets van jouw zelf te lezen op dit blog. En wat heb je de antwoorden uitgebreid beantwoord. Misschien dat ik eens wat van je tags over ga nemen. Krijg je toch een beter beeld van de blogger achter het blog 🙂
Deborah onlangs geplaatst…Week 1…My Profile

Zarina
4 jaren geleden

Erg leuk dit blog, want ik vind het altijd erg leuk om ook meer te weten te komen achter de persoon van een blog die ik lees! Je antwoord op vraag 6 vind ik persoonlijk ook erg interessant, want soms word ik een beetje moe van hetzelfde ontbijt elke dag 😉 Ik kijk uit naar je volgende vraag en antwoord blog!

Georgina Lifestyle
4 jaren geleden

Goed idee een vragenlijst om zelf in te vullen :-). Altijd leuk zulke interviews en je staat er dan ook automatisch kort bij stil wat je zelf zou antwoorden. Althans, dat effect had de vragenlijst op mij.

Jasmina
4 jaren geleden

Wat leuk om je zo een beetje beter te leren kennen!
Jasmina onlangs geplaatst…Barcelona, een stad waar ontzettend veel te doen isMy Profile

Manon
4 jaren geleden

Leuk dit om te weten. Misschien ga ik dit ook doen. 🙂 ik kan ook niet huilen in gezelschap. Alleen in mn eentje.
Manon onlangs geplaatst…Favorieten Sept & OktMy Profile

trackback

[…] je de eerde delen gemist? Geen zorgen hier vind je deel 1 – Deel 2 – Deel 3 en deel […]

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x