Even Voorstellen Liz Hartevelt

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Januari! Een feestelijke maand voor mij! Het is namelijk de maand waarin ik 37 word! Yikes dat is eigenlijk al best wel oud. Toch voel ik me geestelijk een jong bloempje en lichamelijk een oma van 80 dus leeftijd is maar een nummer. Natuurlijk hoop ik mijn verjaardag met jullie te vieren door een leuke giveaway maar daarover later natuurlijk meer. Want vandaag is het weer tijd om jullie te gaan voorstellen aan een van de auteurs van eigen bodem voor deze maand. Liz Hartevelt is deze week aan de beurt. Het leuke aan deze maand is dat we dit keer 3 powervrouwen hebben die weten hoe ze over liefde moeten schrijven.

Liz Hartevelt nog beter leren kennen lees dan het interview dat ik met haar had hier. 

bewaar voor later op pinterest

Vandaag is het de beurt aan Powervrouw nummer 2. Dit is een auteur die weet wat hot en steamy is. Het is niemand minder dan Liz Greenash. Liz Greenash ziet schrijven als een eerste levensbehoefte. Net als Vanille lattes en katten en dat is al 32 jaar zo. Nou ja eigenlijk sinds ze zelf verhalen kan vertellen, Want dat vertellen deed ze al voor dat ze kon schrijven. Stiekem is ze tot over haar oren verliefd op Riley uit haar boek Ongetemd. Ze koopt teveel boeken zoals ze het zelf zegt en schrijft tot laat in de nacht. Ze wil heel veel teksten op haar lichaam want van woorden kun je nooit genoeg hebben. Verder houdt ze enorm veel van Muziek kan ze uren Candy Crush spelen ( Ik trouwens ook wat een verslavend spelletje is dat ). Ze is een Ravenclaw volgens Pottermore maar dat weet ze zelf nog zo net niet. ( Ik ben een Grifoendor )

Echt favorieten die heeft ze niet maar ze leest wel graag boekenvan J.K Rowling, Colleen Hoover, en V.E Schwab. Liz Greenash heeft een hekel aan papier, vooral als het op de grond ligt wie had dat gedacht van een auteur. Daarnaast vindt ze het net als ik stom dat een boekenkast vol kan raken. Ze houdt ook niet zo van foto’s (Laten) maken. Maar schrijven dat kan ze dus wel. Ongetemd schopte het namelijk in 2019 tot de Schortlist van het beste boek bij de Indie Awards. Ongetemd was de reden dat er geen 3 maar 4 boeken op de shortlist stonden.

Liz Greenash kun je op Twittter, Instagram en Facebook vinden onder de naam LizHartevelt Maar daarnaast heeft ze ook een super leuk blog. Ik ga er tenminste vaak een kijkje nemen en dat is www.pluizenbol.nl en www.blauwappeltje.nl

De komenden weken gaan we Liz Greenash nog veel beter leren kennen, Door middel van een blog over haar boeken, Een recensie en een super leuk interview.

Liefs. Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dennis van Elten
4 jaren geleden

37 valt nog wel mee hoor ik zie de 44 alweer aankomen dat is vreselijk😉 weer een leuke blog.
Dennis van Elten onlangs geplaatst…Film Recensie: 6 Underground (2019)My Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Dennis van Elten

44 is het nieuwe 20 moet je maar denken Dennis en dankjewel.

Dennis van Elten
4 jaren geleden
Antwoord aan  Bookstamel

Zolang ik nog jonger geschat wordt 😁😉

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Een mooi portret van deze schrijver. Heb ik het goed dat je veel young adult boeken leest? Niet dat leeftijd dat bepaalt maar ik vind het intrigerend : )

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orriëns

Ik lees idd ook best veel young adult boeken. De genres wisselen zich wel regelmatig af maar young adult, fantasy , feelgood en thrillers vind ik erg lekker lezen. Het zou je trouwens stiekem verbazen hoeveel mensen van boven de 30 Young adult lezen. Ik heb hier eens onderzoek naar gedaan en veruit de meeste young adult lezers zaten tussen de 18 en 40 maar er zaten zelfs lezers tussen van tegen de 70 aan.

Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

ach leetijd is ook maar een nummer…ik vond toenik 60 werd,wel dat ik wat ouder begon te worden, daarvoor had ik daar eerlijk gezegd nooit last van. Totaal unrelated: ik vind je nagellak geweldig!

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x