Even Voorstellen Mariëlle Brouwer

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Mariëlle Brouwer mag in 2020 de blogs van eigen bodem aftrappen.  Deze maand beloofd een maand vol Romantiek en een beetje sexyness te worden. Want we hebben deze maand vooral NA en Feelgood auteurs. Dit is een genre wat in mijn ogen vaak ondergewaardeerd wordt. In recensies lees je vaak opmerkingen terug als lekker voor tussendoor, het leest lekker weg, gewoon leuk etc. Maar wat betekent gewoon lekker voor tussendoor? Is een boek dan niet net zo goed als een Stephen King omdat het luchtig geschreven is? Voor mij is een goed boek een boek waarvan ik geniet. Waarin ik kan verdwalen en die ik binnen no time uit heb. En geloof me dat is met de boeken in dit genre vaak zo.

bewaar voor later op pinterest

Maar goed ik dwaal af. Tijd om jullie voor te stellen aan Mariëlle Brouwer – Tax. Mariëlle Brouwer is een geboren en getogen Brabander. Soms heeft ze zinnen of uitdrukkingen die de rest van Nederland niet begrijpt, maar daar komen ze samen wel uit. Mariëlle Brouwer woont samen met haar man, tweeling en een stuk of wat huisdieren in een twee onder een kap woning in haar geboortedorp. Drie dagen per week is ze Juf in het speciaal onderwijs. Maar bovenal is ze natuurlijk auteur. Ze heeft inmiddels 4 boeken op haar naam staan in het New Adult Contemporary roman Genre. Mariëlle Brouwer heeft altijd veel gelezen en zelf geschreven dit is inmiddels dus niet alleen deels haar werk maar is ook haar hobby.

Benieuwd naar de boeken van Mariëlle? Daar ga ik je alles over vertellen in de volgende blog over haar. Daarnaast krijgen jullie natuurlijk ook nog de recensie en het interview. Maar kun je daar niet op wachten neem dan eens een kijkje op de site van Mariëlle Brouwer.

 Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maartje
4 jaren geleden

Heb eerlijk gezegd nog nooit van deze auteur gehoord, ga eens wat van haar werk opzoeken en wellicht vind ik in 2020 nog wat ruimte om boeken aan te schaffen en te lezen!

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Maartje

Zeker doen haar boeken lezen lekker weg
Bookstamel onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf 61My Profile

Céline
4 jaren geleden

Ik heb een kortverhaal van haar gelezen, maar meer niet

trackback

[…] je meer lezen over Mariëlle Brouwer lees dan het blog waarin ik haar voorstel hieren de blog waarin je kennis kan maken met haar boeken […]

trackback

[…] je Mariëlle Brouwer beter leren kennen lees dan hier het blog waarin ik haar […]

trackback

[…] voor later op pinterest. Mariëlle wat beter leren kennen in dit blog stel ik haar aan jullie voor. Structure en Chaos is haar debuut […]

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x