Happy New Year

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Op deze laatste dag van 2019 wil ik jullie natuurlijk allemaal een fijne jaarwisseling wensen.Dus Happy New Year!!

Daarnaast hoop ik dat 2020 voor iedereen een mooi liefdevol en gezond jaar mag worden. Natuurlijk heb ik een hoop doelen voor 2020 zowel persoonlijk als op blog gebied. Maar voor nu wil ik jullie alleen even een klein kijkje geven in wat jullie allemaal kunnen gaan verwachten het komende jaar van bookstamel.

49184644_2226010497650695_7737296395907891200_n.jpg

In 2020 zullen er natuurlijk weer een hoop auteurs van eigen bodem voorbij komen. Zo beginnen we de komende maand met auteurs Mariëlle Brouwer Tax , Liz Hartevelt en Gillian King. Daarnaast zijn er in januari ook een aantal leuke winacties! Want ik ben deze maand jarig. Dus ik zou zeggen zorg er voor dat je mijn social media kanalen volgt.

Maar daarnaast kunnen jullie dit jaar nog auteurs verwachten als Sanne Hillemans, Floortje Zwigtman, Mel Hartman, Marijke Vos, Sam Kornalijnslijper, Bernadette lugies, Koen Sebastiaan, Cocky van Dijk en nog vele andere. In totaal doen er dit jaar zo’n 40 auteurs mee aan de blogs van eigen bodem en daar ben ik ontzettend trots op.

Naast de blogs van eigen bodem kunnen je dit jaar ook kennis maken met een nieuw onderdeel op mijn blog namelijk het mooiste boek volgens/van. In deze rubriek vertellen andere bloggers over hun favoriete boek. Erg leuk om meer te ontdekken over de leesstijl van andere mensen.

Daarnaast komen er natuurlijk weer super veel recensies online, Komen er hoe is het nu met interviews met auteurs die al eerder hebben meegedaan aan de blogs van eigen bodem, gaan we verder met de persoonlijke blogs, en doen we weer mee met een aantal blogtours. Al met al weer genoeg dingen om te schrijven.

Ook ga ik de komende maanden weer meer tijd inversteren in Instagram, Pinterest en Twitter. Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als je me volgt op een van deze kanalen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Natasha schreef:

  Fijne jaarwisseling!

 2. Ann schreef:

  Mooie vooruitzichten. Ik stel me graag kandidaat om het over mijn favoriete boek te hebben 😉.

  Ann onlangs geplaatst…Uitkijken naar januari 2020My Profile

 3. Henk schreef:

  Staan zo te lezen weer heel wat mooie interviews te wachten! Je zou eens een blog moeten maken over hoe je al die schrijvers en schrijfsters voor je blog weet te strikken!

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Jij ook de beste wensen! En wat heeft je zoon een grappig colbertje aan zeg.

 5. De beste wensen voor 2020!

  Wat een leuke nieuwe rubriek! Ook ik hou me graag aanbevolen om wat over mijn favo boek te schrijven! Een die ik al heel vaak opnieuw gelezen heb, zonder dat ie gaat vervelen!
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…CATRICE SS2020: dit zijn de nieuwe pareltjes!My Profile

 6. Cynthia schreef:

  Je zit vol mooie plannen voor 2020 zie ik. Ik ben ook erg benieuwd naar je nieuwe rubriek met favoriete boeken!
  Cynthia onlangs geplaatst…Wat gebeurde er in 2019?My Profile

 7. Rory schreef:

  Ik hoop dat je fijne en goede dagen hebt gehad. Ik kijk uit naar je recensies en vanzelfsprekend volgde ik je al op meerdere kanalen. Leuke foto trouwens 🙂
  Rory onlangs geplaatst…Wat nu als het gewoon klote isMy Profile

 8. Linne schreef:

  Hele mooie dingen aan te werken de komende tijd! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat de eerste dagen van januari mooie dagen waren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge