Happy New Year

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Op deze laatste dag van 2019 wil ik jullie natuurlijk allemaal een fijne jaarwisseling wensen.Dus Happy New Year!!

Daarnaast hoop ik dat 2020 voor iedereen een mooi liefdevol en gezond jaar mag worden. Natuurlijk heb ik een hoop doelen voor 2020 zowel persoonlijk als op blog gebied. Maar voor nu wil ik jullie alleen even een klein kijkje geven in wat jullie allemaal kunnen gaan verwachten het komende jaar van bookstamel.

49184644_2226010497650695_7737296395907891200_n.jpg

In 2020 zullen er natuurlijk weer een hoop auteurs van eigen bodem voorbij komen. Zo beginnen we de komende maand met auteurs Mariëlle Brouwer Tax , Liz Hartevelt en Gillian King. Daarnaast zijn er in januari ook een aantal leuke winacties! Want ik ben deze maand jarig. Dus ik zou zeggen zorg er voor dat je mijn social media kanalen volgt.

Maar daarnaast kunnen jullie dit jaar nog auteurs verwachten als Sanne Hillemans, Floortje Zwigtman, Mel Hartman, Marijke Vos, Sam Kornalijnslijper, Bernadette lugies, Koen Sebastiaan, Cocky van Dijk en nog vele andere. In totaal doen er dit jaar zo’n 40 auteurs mee aan de blogs van eigen bodem en daar ben ik ontzettend trots op.

Naast de blogs van eigen bodem kunnen je dit jaar ook kennis maken met een nieuw onderdeel op mijn blog namelijk het mooiste boek volgens/van. In deze rubriek vertellen andere bloggers over hun favoriete boek. Erg leuk om meer te ontdekken over de leesstijl van andere mensen.

Daarnaast komen er natuurlijk weer super veel recensies online, Komen er hoe is het nu met interviews met auteurs die al eerder hebben meegedaan aan de blogs van eigen bodem, gaan we verder met de persoonlijke blogs, en doen we weer mee met een aantal blogtours. Al met al weer genoeg dingen om te schrijven.

Ook ga ik de komende maanden weer meer tijd inversteren in Instagram, Pinterest en Twitter. Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als je me volgt op een van deze kanalen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Natasha
4 jaren geleden

Fijne jaarwisseling!

Sanne
4 jaren geleden
Antwoord aan  Natasha

Gelukkig nieuwjaar. Naar die nieuwe rubriek ben ik wel benieuwd.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Sanne

Jij ook een gelukkig nieuwjaar! De eerste komt over 3 dagen online 🙂

Ann
Ann
4 jaren geleden

Mooie vooruitzichten. Ik stel me graag kandidaat om het over mijn favoriete boek te hebben 😉.

Ann onlangs geplaatst…Uitkijken naar januari 2020My Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ann

Hoi Ann, Kun je me dan even een mailtje sturen op info@www.bookstamel.com

Henk
4 jaren geleden

Staan zo te lezen weer heel wat mooie interviews te wachten! Je zou eens een blog moeten maken over hoe je al die schrijvers en schrijfsters voor je blog weet te strikken!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Henk

Ooooh goede Henk die ga ik noteren.

Amina
4 jaren geleden
Antwoord aan  Bookstamel

Gelukkig nieuwjaar Melanie! En wat heb je al weer veel op stapel staan, 40 schrijvers van eigen bodem maar liefst! Mag ik me hierbij trouwens aanmelden voor je nieuwe rubriek? Doe heel graag mee, wordt nog moeilijk om er eentje uit te kiezen! Liefs Amina
Amina onlangs geplaatst…Mijn Interior Wishlist voor het nieuwe jaarMy Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Amina

Hoi Amina dat mag zeker 🙂 Kun je dan even een mailtje sturen naar info@www.bookstamel.com. Dan kan ik je het kleine vragen lijstje sturen.

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Jij ook de beste wensen! En wat heeft je zoon een grappig colbertje aan zeg.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orriëns

Dankjewel! Hij is sowieso van de colbertjes een echt heertje!

Daisy de Vos Burchart
4 jaren geleden

De beste wensen voor 2020!

Wat een leuke nieuwe rubriek! Ook ik hou me graag aanbevolen om wat over mijn favo boek te schrijven! Een die ik al heel vaak opnieuw gelezen heb, zonder dat ie gaat vervelen!
Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…CATRICE SS2020: dit zijn de nieuwe pareltjes!My Profile

Cynthia
4 jaren geleden

Je zit vol mooie plannen voor 2020 zie ik. Ik ben ook erg benieuwd naar je nieuwe rubriek met favoriete boeken!
Cynthia onlangs geplaatst…Wat gebeurde er in 2019?My Profile

Rory
4 jaren geleden

Ik hoop dat je fijne en goede dagen hebt gehad. Ik kijk uit naar je recensies en vanzelfsprekend volgde ik je al op meerdere kanalen. Leuke foto trouwens 🙂
Rory onlangs geplaatst…Wat nu als het gewoon klote isMy Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Rory

Dankjewel! Sinds ik best veel ben aangekomen gebruik ik bijna nooit meer foto’s waar ik helemaal op sta maar deze vond k super leuk! Leuk dat je me volgt.

Linne
4 jaren geleden

Hele mooie dingen aan te werken de komende tijd! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat de eerste dagen van januari mooie dagen waren

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x