Boekenswaps

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

boekenswaps iets wat ik echt ontzettend leuk vind om te doen en ik doe dan ook gemiddeld zo’n 4 keer per jaar mee met een boekenswap . Want naast dat het super leuk is hangt er helaas ook een kostenplaatje dus elke maand mee doen word een beetje veel. In December maakte ik een uitzondering en deed ik mee aan twee swaps.

De eerste swap deed ik met Meduse van The book dragan’s nook. Dit was een persoonlijke swap die we gewoon samen hebben afgesproken. Dit keer deden we een adventswap wat betekend dat we allebei 24 kadootjes voor elkaar zouden kopen en maken en we van 1 december tot 24 december elke dag een kadootje mochten openmaken. 

Op 30 november kwamen Medusa en Jeffrey gezellig langs om de swap persoonlijk uit te wisselen onder het genot van een muffin en een lekkere kop thee. Toen was het tijd om dus elke dag een pakje open te gaan maken. Ik ga niet alle 24 kadootjes laten zijn maar zal een aantal van mijn favoriete kadootjes met jullie delen. 

20191221_194608

Deze prachtige zelf gehaakte rendier knuffel was bij uitstek mijn favoriet! Hij is zo ontzettend schattig. Ik hou enorm van kerst maar dit rendier is leuk genoeg om gewoon lekker het hele jaar in mijn boekenkamer te vertoeven denken jullie niet?

20191224_141702

Er zaten natuurlijk ook een aantal boeken in onze adventswap! Deze twee van een van mijn favoriete schrijvers vond ik echt super tof om te krijgen! Ik kijk er enorm naar uit om beide series snel eens te gaan lezen.

20191218_152731

Huis sokken die draag ik echt het hele jaar door ik ben er gek op! Ik heb het altijd koud en deze met een prachtig kerst design erop vond ik dan ook helemaal geweldig.

20191212_084104

Een van mijn favoriete Nederlandstalige auteurs is wel Patty van Delft. Ik was dan ook enorm blij dat ik deze mooie mok kreeg van Medusa. Hij past namelijk perfect bij mijn Dragän Duma boeken hoe tof is dat!

20191224_141737

Als we het dan over Dragän Duma hebben dan denk ik gelijk aan draken. Deze toffe home made draken kaars is dan ook echt helemaal geweldig. Daarnaast zaten er echt nog veel meer toffe kadootjes in van Harry Potter sokken tot gehaakte heksen. Van lekkere thee tot chocolaatjes en ga zo nog maar even door. Ik ben echt super verwent en alles paste echt perfect bij mij.

Daarnaast deed ik ook mee aan de Secret bookisch kerstswap bij Kwante in wonderland. Kwante organiseert 4x per jaar een super leuke boekenswaps en vooral die met kerst is favoriet bij mij. Dit keer maakte Kimberley een super leuk boekenpakket voor mij. Met een van mijn lievelings funko’s erin namelijk professor Sneep. Ik had echt al heel vaak een funko gevraagd met de boekenswap maar er nog nooit een gekregen dus dit was echt een feestje! Daarnaast waren de boeken ook echt een shot in de roos.

20191224_142030

Mocht je nu ook eens een swap willen proberen ? Dan zou ik zeggen neem eens een kijkje bij de valentijnsswap van kwante in wonderland. Ik sla de swaps in het begin van het jaar even over omdat we momenteel wat dingen in ons huis willen opknappen. Maar later in het jaar hoop ik zeker weer met  een paar boekenswaps mee te doen.,

Liefs. Melanie

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jouvence
Jouvence
4 jaren geleden

Wat ontzettend leuk zeg dat gehaakte rendier! Daar zou ik ook heel blij mee zijn idd.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Jouvence

Ja dat gehaakte rendier is echt heel tof! hij staat nu in mijn boekenkast

Anke (Fanke.nl)
4 jaren geleden

Superleuk, zo’n swap! Ook tof dat veel van de cadeaus zelf zijn gemaakt.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x