Landal de Lommerbergen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week was ik een beetje stil op mijn social media kanalen hoewel mijn blog gewoon doorliep! Het was namelijk tijd om er even stiekem tussen uit te knijpen met mijn lieve vriend. Even uitwaaien en de moeilijke periodes van dit jaar afsluiten om goed te beginnen aan 2020. Genoten dat hebben we zeker. We boekte namelijk inmiddels al voor de 3 de keer een midweekje weg bij Landal de Lommerbergen. Dit keer kozen we voor een van de net gerenoveerde huisjes voor 4 personen. Helaas was ik alleen vergeten door te geven dat ik geen trap naar het huisje wil ( Normaal geef ik dit altijd van te voren door vanwege mijn spieren ) Ze hadden nog wel normale huisjes zonder trap beschikbaar maar helaas geen gerenoveerd huisje en die wilde we net heel graag zien. Dus besloten om dan maar heel voorzichtig te doen op de trap. We kregen wel een kaart zodat we met de auto op het park mogen (Normaal mag dit niet)

20191218_130308
20191217_080451

Tijd om de auto uit te gaan laden en het gerenoveerde huisje te gaan verkennen. Bij binnenkomst stond er een mooie fles rode wijn klaar op tafel met 2 glazen dit was natuurlijk al een goede binnenkomer! De gerenoveerde huisjes zijn zeker ook een enorme verbetering alhoewel ik de oude bank veel lekkerder vond zitten waren de nieuwe huisjes veel moderner en frisser. Er was goed schoongemaakt en dat is natuurlijk ook altijd een goed punt. Dus terwijl vriend lief alles naar beneden tilde gaf ik alles een plekje!

20191217_104234
20191218_134030.jpg

Tijd om even een rondje te lopen. We gaan altijd eerst even naar de Plaza want daar zit de zeer ruime supermarkt van Landal. Hier bestel ik altijd aan het begin van de midweek voor heel de week glutenvrije broodjes. Deze worden dan elke morgen lekker vers afgebakken en hoef ik alleen op te halen. Waar ze andere jaren wel wat konden met glutenvrij konden heb je bij Landal de lommerbergen geen gebrek aan glutenvrije opties. De supermarkt heeft een zeer ruim assortiment bij de friettent hebben ze glutenvrije kroketten en frikandellen. Daarnaast kunnen ze in elk restaurant glutenarm serveren (100% glutenvrij durven ze niet te garanderen ivm kruisbesmetting maar dat is vrij logisch)

IMG-20191218-WA0009.jpg
20191219_120725.jpg

Verder hebben we vooral lekker veel gewandeld potjes pool gespeeld (We waren maar met zijn tweetjes maar als je met een heel gezin gaat raad ik je zeker aan de nieuwe bowlingbaan uit te proberen want die ziet er super tof uit) sprookjes midgetgolf gedaan lekker gegeten en gezwommen. Daarnaast heel veel haardvuurtjes aangemaakt en boeken gelezen. Dus vooral gewoon lekker genoten en ontspannen.

Al met al was het enorm genieten.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda
4 jaren geleden

Heerlijk joh dat jullie nog even een paar dagen weg zijn geweest. Jammer van de trap naar het huisje, maar toch netjes dat je dan met de auto het park op kon.

trackback

[…] dat dit altijd ons favoriete park is geweest. Ik was dan ook altijd helemaal Lyrisch over Landal de Lommerbergen. Maar helaas kan ik gelijk in deze intro al zeggen dat ik dit keer niet zo tevreden was! Sterker […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x