Over Bookstamel: Verslaafd aan kerstfilms

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

De kerstperiode vind ik echt magisch. Ik houd van alle lichtjes overal en de mooie kerstbomen. Ik geniet van de kerstboeken met een dampende kop thee op de bank. Ik kijk de ene naar de andere kersfilm en ik geniet. Geniet van de mensen om me heen en het lekkere eten. Zo maakte ik woensdag deze New York style cheesecake voor het toetjes buffet van de boekenclub. 

20191211_085829                     20191211_090023

Dat ziet er heerlijk uit toch! Het recept voor deze cheesecake kun je hier vinden. 

Maar goed laten we terug gaan naar de kerstfilms! Want daar ben ik dus echt verslaafd aan. Ik baalde dan ook enorm toen Hallmark Channel een aantal jaar geleden uit Nederland verdween want die hadden elk jaar heel veel kerstfilms. Gelukkig hebben we dit jaar With Love die elke dag een kerst film online zetten. Ook netflix krijgt elk jaar meer kerstfilms dus we kunnen ons hart dit jaar ophalen.

Vandaag neem ik jullie mee langs mijn favoriete kerstfilms. De eerste die ik met jullie wil delen zijn Finding Father Christmas en het vervolg Marrying Father Christmas. De hoofdrol speelster in deze film zullen velen van jullie al wel kennen. Zij speelt namelijk de schooljuffrouw in When the heart calls een van mijn favoriete series.

De volgende film die ik met jullie wil delen is een echte tranentrekker.  De film gaat over een alleenstaande moeder waarvan het zoontje ernstig ziek is geweest. Ze zorgt voor een oude man die overlijdt. Deze laat haar een vakantie en een berg geld na. De zoon van de man wil dat natuurlijk aanvechten en a fijn ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe het verder gaat. Deze film heet een Bramble House Christmas

Een van mijn favoriete films voor kerstmis die vorig jaar uit kwam is Christmas with a Prince. Als een prins zijn been breekt komt die op de kinderafdeling van een ziekenhuis terecht. De dokter is een oude bekende van hem. Of de liefde tussen de prince en de dokter weer oplaait daar kom je natuurlijk alleen in de film achter. Het vervolg verschijnt dit jaar maar ik ben bang dat die pas volgens jaar op with love komt.

Tijdens de kerst kunnen films die zich afspelen in of om een bakkerij of met lekker eten natuurlijk niet missen. Ik kies dit keer voor een film waarvan ik denk dat die iets minder bekend is dan de meeste films met dit thema. Dat is namelijk een Taste of Christmas deze film heeft romantiek, eten en een vleugje humor. Alles dus voor een fijne dag op de bank met een lekkere kop warme chocolade melk.

Tot slot wil ik nog een kerstfilm met jullie delen. Dit keer heb ik gekozen voor een beetje een comedy achtige film. Ik vond het wel ontzettend lastig om de laatste te kiezen. Dus waarschijnlijk komt er rond de kerst nog wel een leuke blog met leuke films voorbij. Christmas Catch moet je echt gezien hebben.

Heb je na deze films nog niet genoeg kerstfilms gezien dan zou ik je zeker aanraden om eens een maandje with love te proberen want daar staan er echt meer dan genoeg van op.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x