Boeken die een 10 kregen in 2019

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het jaar is alweer bijna voorbij en dat betekend tijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Want welke boeken heb ik nou eigenlijk allemaal een dikke 10 gegeven dit jaar. Welk boek van deze boeken die een 10 kregen is dan mijn ultieme favoriet? Laten we maar eens gauw gaan kijken. 

20190507_131756.jpg

Voor het eerst in mijn leven geef ik een complete serie een 10. De in de ban van de wolf trilogie geschreven door Christine Charlies is echt een mega geweldige serie. Ik kon dan ook niet anders dan alle boeken in deze serie een  dikke 10 geven. De serie gaat over een jongen en meisje die door een bepaald serum kunnen veranderen in wolven. Zullen ze ooit weer gewoon mens worden? Je kunt een van de recensies van deze boeken hier lezen. 

20190507_134319.jpg

Zondagskind is een prachtig boek van Judith Visser. In dit boek beschrijft Judith hoe het is om op te groeien als een kind met Autisme. Ik herkende heel veel in dit boek en daardoor heb ik uiteindelijk zelf ook de diagnose gekregen voor Autisme. Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen. 

20190823_194543

Stof van Joanne Carlton vond ik echt een heel bijzonder boek. Het gaat over een wereld die langzaam aan word bedekt onder een giftig stoflaagje. Het is een dystopische thriller en hij zit echt enorm goed in elkaar. Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen. 

20190713_173621.jpg

Oragayn van Ninja Paap – Luijten is een prachtig Mystiek boek. Het is het debuut van deze auteur maar dan wel een ijzersterk debuut. Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen. 

20190507_132531

Dat ik graag boeken lees over draken is geen geheim. Dit jaar mocht ik Een onbreekbare band van Patty van Delft lezen. In de Drägan Duma serie van Patty van Delft worden we verwent met heel veel draken en hun drakenrijders. Het boek is magisch maar heeft ook genoeg spanning. Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen. 

20191109_222337

De gewist serie van Teri Terry is ook echt mega goed! Hoewel gewist een mooie 9 kreeg van mij kregen Gebroken en Versplinterd wel een dikke 10 en daarom heb ik er toch voor gekozen om de complete trilogie te benoemen. Als je van dystopische verhalen houdt dan mag deze serie niet op jou lijstje ontbreken. Mijn recensie van deel 1 kun je hier lezen.

Dit waren niet alle boeken die een 10 kregen. Ik heb gekozen voor de boeken die mij het meeste hebben aangesproken dit jaar. Van deze boeken hebben Stof en Oragayn mij het meest verrast dus voor mij zijn dat de boeken van 2019

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sherry
4 jaren geleden

Zondagskind ken ik niet. Ik ben nu wel benieuwd geworden. Wil het graag lezen.
Sherry onlangs geplaatst…Kerstwinactie deel 2: boeken 4xMy Profile

Monique
4 jaren geleden

Er zitten er zeker wel een paar tussen die ik nu op mijn wishlist heb gezet! thanks!

Frederique
Frederique
4 jaren geleden

Leuk weer, ik krijg echt zin om weer eens een boek te lezen!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x