De favorieten van Leonie Sophia van den Hoek

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Terwijl jullie dit blog bericht lezen zit ik heerlijk met de leden van de boekenclub aan de toetjes! Ja vandaag is namelijk de dag van het toetjes buffet en ik heb er echt ontzettend veel zin in.  Mijn favoriete toetje is een een New YorkCheesecake. Maar wat zijn eigenlijk de favorieten van Leonie Sophia van den Hoek? Daar gaan we achter komen in de blogpost van vandaag.

favorieten van Leonie Sophia van den Hoek

De favorieten van Leonie Sophia van den Hoek

Je favoriete ijsco smaak: Ooh deze is moeilijk! Ik kies altijd iets anders. Maar de smaak die ik het meeste kies is citroen.

Je favoriete boek als kind: Harry Potter

Ooh wauw dat was mijn favoriete boek als tiener als kind las ik heel graag de babysitters club

Je favoriete band of zanger: mijn broer, hij kan zo mooi zingen

Nu ben ik natuurlijk wel heel benieuwd naar de stem van je broer 😉

Je favoriete eten: het eten van mijn man. Hij kan zooo lekker koken!

Je favoriete boek op dit moment: Nog steeds de boeken van Harry Potter.

Je favoriete auteur: J.K. Rowling

Je favoriete drankje: warme thee

We lijken best wel veel op elkaar want thee is ook echt mijn favoriete drankje je kunt nooit genoeg thee drinken 🙂 en heel af en toe stiekem een energiedrankje

Je favoriete kleding: Ik heb een trui die veeeels te groot voor me is, en die vind ik heerlijk om thuis te dragen tijdens het schrijven en lezen.

Je favoriete dier: Ik ben gek op alle dieren! Maar mijn eigen hond is natuurlijk mijn favoriet.

Je favoriete fantasy wereld: de bibliotheek van Zweinstein

Ik ga ook voor een bibliotheek maar dan die van Bella en het Beest.

Je favoriete plek op aarde : De armen van mijn man. Het maakt me niet uit waar ik ben, als mijn man bij me is ben ik heel gelukkig.

Ik hoop dat jullie deze favorieten van Leonie Sophia van den Hoek leuk vonden om te lezen. Nu ga ik gauw beginnen in Prinses Maan en de heerser van het duister lezen. Ik hoop dat Prinses Maan en de heerser van het duister mij een prachtig en magisch fantasy verhaal gaat vertellen met een tikje romantiek. Ik heb al heel veel positieve recensies gelezen en daardoor ben ik alleen nog maar nieuwsgieriger gemaakt. Volgende week kunnen jullie lezen of mijn verwachtingen voor dit boek zijn uitgekomen. 

Heel veel liefs, Melanie

Prinses Maan en de heerser van het duister het boek van Leonie Sophia kun je hier kopen. Eerst mijn recensie lezen dat kun je hier doen. 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x