Van eigen bodem met Leonie Sophia van den Hoek

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje December alweer de laatste maand van het jaar. Hoewel ik December aan de ene kant een super maand vindt. Ik houdt namelijk van kerst en lampjes. Vind ik alle verplichtingen in December minder fijn. Ik kruip het liefst met me kopje thee en een goed boek op de bank terwijl de kerstboom een warm licht uitstraalt. Voor mij staat december dan ook echt voor warmte en liefde. Maar natuurlijk betekend een nieuwe maand ook dat we weer nieuwe auteurs van eigen bodem hebben 🙂 Deze maand hebben we 3 vrouwen die allemaal iets gemeen hebben. Ze schrijven namelijk alle drie fantasy boeken. Maar daar houdt het dan ook op want ze zitten alle drie bij een andere uitgever en hebben totaal verschillende stijlen. Vandaag is het de beurt aan Leonie Sophia van den Hoek.

Leonie Sophia van den Hoek

Leonie Sophia van den Hoek

Vandaag stel ik jullie voor aan de aller eerste auteur van eigen bodem voor deze maand en dat is niemand minder dan Leonie Sophia van den Hoek. Leonie Sophia is geboren in 1992 in Leiden. Al op 3 jarige leeftijd is ze begonnen met vechtsport. Ik ben reuze benieuwd naar wat voor vechtsporten maar dat ga ik natuurlijk in het interview vragen. Ook begon ze al jong met het maken van verhaaltjes in schriftjes. Deze verhaaltjes hebben nu gezorgd voor een moooi debuut boek Prinses Maan en de heerser van het duister. Leonie gelooft dat je alles kunt worden wat je wilt en dat niks te gek is. Dat is ook wel te zien als je kijkt naar alles wat deze dame al heeft gedaan. Zo is ze psycholoog, zeebioloog, wetenschappelijk onderzoekster, beveiliger en schrijver. Daarnaast is ze ook nog eens gelukkig getrouwd en een groot fantasyfan.

Al met al is Leonie Sophia een bezig bijtje.

De komende weken gaan we Leonie Sophia natuurlijk nog veel beter leren kennen met de recensie het interview en een blog over haar boeken.

Heel veel liefs, Melanie

Prinses Maan en de heerser van het duister het boek van Leonie Sophia kun je hier kopen. Eerst mijn recensie lezen dat kun je hier doen. 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wendy schreef:

  Leuk! Ik ben heel benieuwd naar je interview 😀
  Wendy onlangs geplaatst…The extra mile, hoe zorg jij dat je klanten bij je blijven?My Profile

 2. Sanne schreef:

  oh dit boek staat al heel lang op mijn verlanglijstje. leuk om wat meer te weten over de schrijver.

 3. lodi schreef:

  Wat een jonge meid nog, leuk! Ik ben benieuwd naar dit boek. de omslag is al prachtig.

 4. rachel schreef:

  ik ken haar niet maar ben wel benieuwd naar het interview 😀
  rachel onlangs geplaatst…Paniek in winkelcentrum en ik moet wachten tot maart 🙁 #VLOGMy Profile

 5. Wanda schreef:

  Petje af hoor, zo jong en dan gewoon al je eigen boek! Altijd leuk om een onbekende schrijfster te leren kennen, dus ben benieuwd naar je volgende blog over haar.

 6. Amina schreef:

  Wauw, petje af voor al deze mijlpijlen al in haar leven. Ik ben heel erg benieuwd naar haar interview. En ik ben benieuwd of ze als zeebioloog ook rare wezens uit de zee meeneemt in haar fantasy boek? Ik heb eens een docu gezien wat daar allemaal in rondzwemt hey…bizar en mooi tegelijk! xxx

 7. Bouchra schreef:

  Super benieuwd naar het interview. Ik ben dol op zeewezens en houd ook van fictie.

 8. Saskia schreef:

  Zo jong en al zoveel bereikt. gaaf hoor. Benieuwd naar het interview.
  Saskia onlangs geplaatst…Alleen met Kerst? Maak van de nood een deugd!My Profile

 9. Karin schreef:

  Zo jong en dan al zo veelzijdig, wow! Ik ben benieuwd of je die veelzijdigheid ook terug vindt in het boek. De cover is in ieder geval heel mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge