Vraag het bookstamel Tea topics 6

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Yes het is alweer tijd voor een nieuwe tea topics ik vind deze blogs echt ideaal om jullie wat meer over mezelf te vertellen. Praten over mezelf is namelijk nog steeds iets wat ik erg moeilijk vindt. Waarschijnlijk komt dit door het lage zelfbeeld wat ik van me eigen heb. Langzaam aan word dit wel weer iets beter maar er zijn nog steeds meer dagen dat ik denk dat ik er niet mag zijn dan dat ik denk dat ik er wel mag zijn. Maar ooit komt die tijd dat ik gewoon weer super trots op mezelf kan zijn.

IMG-20190528-WA0034.jpg

Wat wil je voor je volgende verjaardag bereikt hebben? Voor mijn volgende verjaardag ( nou ja niet die over 2 maanden maar die daarna ) hoop ik 10 kilo kwijt te zijn geraakt, Dat mijn blog nog verder is gegroeid. En ik een leuke baan heb. Maar ik denk het aller belangrijkste dat ik meer goede dan slechte dagen heb gehad, dat ik langzaam aan weer vertrouwen krijg in het feit dat ik er ook mag zijn en goed ben zoals ik ben. Dat ik weer trots op mezelf kan zijn 

melanie19.jpg

Eentje uit de oude doos 🙂 mijn liefde voor hoedjes heb ik trouwens nog steeds hoor. Deze foto is 13 jaar geleden gemaakt… Tot ongeveer 8 jaar geleden had ik nog dit figuur daarna kwamen langzaam aan de kilo’s erbij tot de 90 kilo die ik nu weeg. op deze foto woog ik 55 kilo. 

Wat wilde je worden toen je klein was? Beroemd! Tja dat riep ik altijd als klein meisje en als mama dan vroeg hoe ik beroemd wilde worden dan zei ik steen vast dat maakt me niet uit. Zolang ik maar beroemd werd vond ik het allemaal prima. Ik was ook altijd aan het zingen en acteren. Niet dat ik kon zingen maar ik zong altijd het hardst en het valst van allemaal.

Wat zou je wensen als je drie wensen had? Een goede gezondheid.

Meer vrede op aarde.

Dat mijn familie een fijn leven heeft.

Wat zou je willen veranderen in de wereld? Ik zou willen dat de mensen weer wat liever voor elkaar zijn. Dat mensen andere weer graag helpen en de wereld niet zo op de IK persoon is gericht.

Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen? Het zou mij super leuk lijken om dierenverzorger te zijn in de dierentuin. Of om in een ziekenhuis te werken zodat ik mensen beter zou kunnen maken.

Welk gerecht heb je voor het eerst zelf gekookt? Ik denk dat dit de kipcocktail was volgens familie recept die maakte mijn vader altijd met kerstmis. De cocktailsaus daarvoor is echt een familie recept dat van generatie op generatie word doorgegeven.

Welk goede voornemen heb jij ieder jaar opnieuw? Vroeger was dat stoppen met roken maar inmiddels ben ik alweer 6 jaar gestopt met roken. Dat vind ik echt super knap van mezelf. Ik denk dat het de laatste drie jaar afvallen is. Ik ben enorm veel aangekomen en dat gewicht wil ik heel graag weer kwijt. Maar dat lukt dus niet zo goed.

Welk muziek instrument zou je willen leren bespelen? Ooh ik zou wel meerdere instrumenten willen leren bespelen ik ben echt gek op muziek! Mijn moeder heeft een piano thuis staan maar ik ben daarop nooit verder gekomen dan vader jacob en roodborstje tik. Mijn zoon daar in tegen heeft zijn eigen via you tube geleerd om piano te spelen en is daar ook erg goed in. Hij heeft sowieso een heel muzikaal gehoor.

Daarnaast vind ik de Gitaar echt een super mooi instrument ik denk dan gelijk aan kampvuurtjes en vuurkorven. Iemand die gitaar speelt en weer een ander die de liedjes zingt. Dat lijkt me echt zo heerlijk romantisch

Welk nummer zou je zingen tijdens een karaoke avond? Ik denk dat ik dan zou kiezen voor John Legend met all of me want dat vind ik gewoon een heel mooi nummer. Dit nummer brul ik ook altijd heel hard mee terwijl ik aan het bloggen ben en een muziekje op heb staan.

Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet? Dat zijn er best wel heel veel eigenlijk. Ik heb een poosje gepresenteerd voor festival tv en daarvoor heel veel leuke mensen mogen interviewen. Denk aan direct nog in de oude formatie. Ik zal nooit vergeten dat Spike naar mij toe kwam om zich aan mij voor te stellen in plaats van andersom. Maar zo ontmoete ik bijvoorbeeld ook Milk inc en Brahim. Een van de leukste festivals om bij aanwezig te zijn vond ik pennenzakken rock in Belgie. Dit is een festival voor kinderen echt super goed georganiseerd aan het zilermeer in Moll. Echt die toetjes van al die kinderen waren goud waard. Helaas was ik zo als gewoonlijk weer eens een brokkenpiloot en verzwikte ik me enkel 🙂 Daardoor moest ik de laatste interviews vanuit een rolstoel doen. Dit is niet het eerste ongeluk hoor zo kreeg ik op Extrema outdoor terwijl we bij Mazor Lazer stonden een stagelamp op me arm om dat een of andere idioot zo nodig op het podium moest springen. Maar wat heb ik een toffe tijd gehad tijdens al die opnames.

Dat was het weer voor deze keer.

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
4 jaren geleden

Leuke antwoorden. Ik was vroeger zo’n fan van Di-Rect haha.
Manon onlangs geplaatst…Interieurhoekje: Bar CartMy Profile

Linne
4 jaren geleden

Super leuk om zo op deze manier jou een beetje te leren kennen! En wat een leuke antwoorden hahaha

KoolFamily
4 jaren geleden

Leuk om zoiets bij te leren over je.
Een zwaar voornemen voor je verjaardag volgend jaar
KoolFamily onlangs geplaatst…De Grote SinterklaasshowMy Profile

Gea
Gea
4 jaren geleden

Haha leuk nummer inderdaad om mee te zingen. Wat leuk om zo wat meer van jou te komen weten
Gea onlangs geplaatst…28x Dingen waar ik in November blij van werd!My Profile

Georgina Lifestyle
4 jaren geleden

Dat je familie een fijn leven heeft is één van je wensen… vergeet jezelf niet :-). Leuke blog om te lezen!

Sherry
4 jaren geleden

Altijs leuk om de persoon achter het blog te leren kennen. Leuke vragen en antwoorden.
Sherry onlangs geplaatst…Recensie: Onne Diy + winactie 1xMy Profile

Wanda
4 jaren geleden

Leuk om zo weer meer van je te weten te komen! En knap trouwens dat je al zo lang gestopt bent met roken!

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x