Recensie :Meer dan ooit van Marina Folkers

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Een poosje geleden mocht ik al samen met jullie een feestje vieren tijdens de lancering van Meer dan ooit van Marina Folkers. Maar daarnaast mocht ik ook mee doen aan de blogtour van Meer dan Ooit en vandaag is het dus mijn beurt om jullie wat te vertellen over het boek van Marina Folkes.

20191109_170246.jpg

Marina doet het altijd een beetje anders met haar blogtours en dat vind ik super leuk zo heeft een van mijn collega bloggers een bijpassende playlist samen gesteld en een andere weer een mooi moodboard gemaakt. Ik besloot om een heerlijk recept voor jullie te maken wat pas bij het boek Meer dan ooit van Marina Folkers. Ik heb gekozen voor een heerlijke stoofpot een boeuf bourguignon dit is een echte franse stoofpot. Maar omdat de meeste van jullie de recepten liever op een aparte blog zagen moet je even hier klikken voor het recept! Eet smakelijk.

Maar natuurlijk deel ik met jullie ook nog mijn mening van het boek Meer dan ooit en die kun je hieronder lezen.

20191011_153311.jpg

Romantiek op een franse Camping. 

Titel: Meer dan ooit Auteur: Marina Folkers Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9,5

Hier gaat het boek over:

“Een plan begon zich te vormen in haar hoofd. Het was gekkenwerk eigenlijk. Op elk vlak, maar daar wilde ze niet eens over nadenken. Het was dé manier om uit haar nachtmerrie te stappen.” Na een schokkende ontdekking, stort Lucie’s wereld in. Ze verlangt naar warmte en troost en er is dan maar één persoon naar wie ze kan gaan: David. Ze laat alles in Nederland achter en gaat naar Zuid-Frankrijk, naar hem. Bij aankomst wacht haar niet het welkom waar ze op had gehoopt. David is eigenaar van de camping Les Lauriers Roses en heeft zijn leven prima op orde. Geheel onverwachts staat er iemand voor zijn neus die hij nooit meer verwacht had te zien: Lucie. Zijn goede humeur slaat meteen om en hij wil maar één ding: dat ze weer verdwijnt.

Dit vind ik van het boek:

Meer dan ooit is echt de perfecte titel voor deze feelgood. Geloof me als jij het verhaal hebt gelezen dan vind je dat ook. De cover heeft een prachtige kleur en het silhouette van de twee personen vind ik ook echt prachtig. 

Dan het verhaal zelf oooh wat heb ik meegeleefd met Lucie op het moment dat haar wereld in stortte en ze op weg ging naar Frankrijk. Op de Camping ontdekken we langzaam aan een andere kant van Lucie. Heel langzaam aan kruipt ze uit haar dal en zien we haar weer meer genieten van het leven. 

Dan is daar natuurlijk ook nog David. Dat David en Lucie een verleden hebben met elkaar word al snel duidelijk in het boek. Net zoals het feit dat David Liever heeft dat Lucie weer vertrekt. Maar langzaam aan leren we meer en meer over hun verleden en waarom David liever had dat ze zou vertrekken. Langzaam aan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Maar komen David en Lucie samen dat zul je toch echt zelf moeten gaan ontdekken in Meer dan ooit van Marina Folkers. In elk geval kan ik je zeggen dat de band tussen de personages en hun ontwikkeling erg mooi is om te volgen. 

Meer dan ooit heeft alles wat een feelgood moet hebben en krijgt daarom een mooie 9,5 van mij. 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
4 jaren geleden

ik ben gek op stoofpotten dus ik neem het recept zeker mee 😀

Manon
4 jaren geleden

Klinkt als een boek wat ik zou lezen!
Manon onlangs geplaatst…Beschermende iPhone HoesjesMy Profile

trackback

[…] Hou je van romantische boeken lees dan ook eens mijn recensie van Meer dan ooit van Marina Folkers […]

trackback

[…] Zoektocht terug van Marina folkers hier   Of lees hier mijn recensie van Meer dan […]

trackback

[…] o.a Meer dan ooit van Marina Folkers. Over dit boek schreef ik een uitgebreide recensie welke je  hier kunt vinden. Het boek kopen dat doe je dan weer hier. Dit boek heeft een prachtige cover met een […]

trackback

[…] naar nog meer feelgood boeken van eigen bodem lees dan ook eens mijn recensies van Meer dan Ooit of Hotel […]

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x