Van eigen bodem 2 met Carine Maes

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje we zitten alweer in de tweede week van november. De tijd gaat dit jaar echt veel te snel voorbij. Nog even en het is alweer december de maand van de liefde noem ik dat altijd. December is warmte, mooie lampjes genieten van elkaar etc. Het is een maand waar ik altijd enorm naar uit kijk omdat ik gek ben op kerstversieringen. Daarnaast doe ik met kerst ook altijd een adventswap en dat vind ik super leuk om te doen. Ik maak 24 kadootjes voor iemand en diegene maakt er ook 24 voor mij en dan mag je elke dag een pakje openen.

Maar goed vandaag is het weer tijd om lekker over boeken te gaan babbelen en dit keer gaan we het hebben over de boeken van Carine Maes.

9200000094729830.jpg

Wil jij het Raaf of Het gouden boek kopen dan kun je dat hier doen. Wil je Carine Maes wat beter leren kennen dan kun je hier mijn voorstel blog lezen.

Als eerste gaan we beginnen met het debuut boek van Carine Maes. Dit is het eerste deel in de serie verhalen van de Lacune en heet Raaf. Het debuut boek van Carine Maes zag voor het eerst het levenslicht in juli van het jaar 2018.

Maar waar gaat Raaf van Carine Maes dan over? Nou dat zal ik jullie vertellen. 

Personages die zowel mens als vogel zijn, sprekende katten, bliksemvangers, bijgelovige noorderlingen en een bende wulpse heksen bevolken het universum van Raaf.

Een verloren prins trekt naar het oosten om zijn lotsbestemming te vervullen. Zal hij de tiran van het Oostrijk en zijn handlangster kunnen verslaan? De driehoeksverhoudingen tussen de hoofdrolspelers en de halfslachtige raad van de kater Balderus maken dat een en ander niet volgens plan verloopt…

Raaf is een sprookjesachtige fantasy geschreven voor volwassenen maar zeker ook geschikt voor young adults. Raaf is het boek waar ik als eerste een recensie over zal schrijven voor de blogs van eigen bodem. 

Gouden Boek voorkant RGB[1612].jpg

Het gouden boek. 

Het gouden boek is deel 2 in de verhalen van de Lacune. Dit tweede deel komt binnenkort uit dus jullie moeten nog heel even geduld hebben voor jullie het kunnen lezen. Helaas moet ik dus zelf ook nog even wachten tot ik hem kan gaan lezen. Maar ook dit deel ga ik lezen voor een recensie. 

Waar het gouden boek over gaat? Dat lees je hieronder. 

Heksen met verborgen agenda’s, een sprekende kat met de wijsheid in pacht en wolven als redders van een prinses in nood… Een onverwachte bezoeker doet het Westrijk aan, en dat zal niets of niemand onberoerd laten. Om het Gouden Boek in handen te krijgen wordt liefde gebruikt als pasmunt voor macht en wordt onschuld vermoord. Carine J.A. Maes legt de puzzelstukken een voor een neer. Pas op het einde is duidelijk hoe ze helemaal in elkaar passen.

Ik zou zeggen kom volgende week weer gezellig terug om te lezen wat ik van Raaf vond

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] je Carine wat beter leren kennen?  Lees dan de blog  Over de boeken van Carine Maes of de  Recensie van  Raaf Of natuurlijk het  Interview  dat ik met Carine Maes […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x