Blogs van eigen bodem 2 met Sterre Carron

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we de boeken van Sterre Carron in het zonnetje zetten 🙂 Sterre heeft inmiddels 13 boeken op haar naam staan dus we hebben genoeg om vandaag over te praten. Dus ik denk dat ik vandaag de small talk wat achterwegen laat en gewoon lekker ga beginnen met vertellen welke boeken Sterre Carron allemaal heeft uitgebracht.

Laten we deze week eens een keer de volgorde omgooien en beginnen met het nieuwste boek van Sterre Carron. Een Rani Diaz Thriller met de titel Satya. Dit boek is ongeveer 2 weken geleden verschenen.

9200000116867119.jpg

Satya gaat over de Vietnamese Dien-Lien Huang groeit op in een wereld van honger en gebrek. Op haar dertiende belooft ze zichzelf plechtig dat ze die cirkel van armoede zal doorbreken. In een bar ontmoet ze op een dag de welgestelde westerse ingenieur Rudy Van Daele. Hij toont belangstelling voor haar en zij wordt smoorverliefd. Met hem zal ze het geluk vinden, dat weet ze zeker. Maar zijn Rudy en Dien-Lien wel de mensen die ze zeggen te zijn? In de buurt waar Dien-Lien jaren later woont, vindt een dronken man het naakte en verminkte lijk van een vrouw op straat. Het team van hoofdinspecteur Rani Diaz breekt zich het hoofd over het hoe en het waarom van deze misdaad. Wanneer blijkt dat de moord slechts het begin is van een snel uitbreidende cirkel van geweld, wordt het onderzoek een zenuwslopende achtervolging.
Als ook een immens populaire leerkracht van de plaatselijke basischool zich bedreigd voelt, breekt de hel pas echt los. Het onderzoek wordt een niet te stoppen race tegen de klok. De dader speelt een verderfelijk spel met de
speurders. Oude demonen keren terug. Zal Rani het monster op tijd kunnen stoppen of sleurt het hen mee in een genadeloze spiraal van moord en verderf?

9789492934239_front

De boeken van Sterre Carron zijn heerlijke boeken voor die koude winteravonden. Kaarsjes aan haartvuurtje dekentje erbij en lekker weg kruipen met zo’n steen goede thriller op de bank. De boeken van Sterre Carron zijn ook steenvast boeken die je niet moet lezen als je geen sterkte maag hebt of niet van thrillers houdt. Want dit zijn thrillers zoals thrillers moeten zijn.

In Amla maken we kennis met Norah Nys. Als Norah Nys merkt dat ze niet alleen is in huis, slaat de angst toe. Tot overmaat van ramp vindt ze in de douchecabine een bebloed mes. Ze rent naar het bed van haar zoontje Abe. Die ligt vredig te slapen, maar wel met zijn hoofd naar het
voeteneinde, en zijn laken is vervangen door een overtrek met doodshoofdprint. Aan de spijlen van zijn bed hangt een briefje met de tekst: “Jij bestaat niet!’ en aan de ring van zijn fopspeen is de stengel van een chrysant vastgemaakt. Norah is bang maar ook woedend. Het zal toch niet weer zo’n rotstreek zijn van haar pluszoon zeker… Iémand wil haar wegpesten, maar wie dan? De terreur wordt niet alleen dreigender, hij komt ook steeds dichterbij. Hoelang kan Norah deze
toestand nog aan? Wie wil haar kapotmaken?

9789492934178.jpg

Pitta van Sterre Carron kwam uit in Oktober van 2018 en speelt zich af in de zomer. Maar dat betekend niet dat hoofdinspecteur Rani Diaz tijd heeft om van de zon te gaan genieten. Als er namelijk een meisje uit het ziekenhuis verdwijnt, is iedereen in rep en roer. Er word met man en macht naar het kind gezocht. Kort daarna meldt een vrouw dat haar verloofde vermist word. Twee Cases, Een dader?  Wat drijft deze obsessieveling? Lukt het Rani en haar team om de puzzel compleet te maken voor dat er meer slachtoffers vallen?

9200000081880654.jpg

Mara is de laatste thriller van Sterre Carron die ik vandaag in het zonnetje wil zetten. Dit boek heb ik niet alleen gekozen om zijn verhaal maar ook om zijn prachtige cover. Ik vind deze cover echt super gaaf om te zien. In Mara word een rustige herfstdag ruw verstoord wanneer een jonge vrouw vermoord wordt teruggevonden in een hotelkamer. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur Moordzaken, wordt met haar team meteen op de zaak gezet. Is de vrouw vermoord door haar minnaar, met wie ze een afspraak had in het hotel? Het onderzoek levert nieuwe feiten en vragen op. De waarheid is veel complexer en gruwelijker dan verwacht. Voor Rani en haar team begint een duizelingwekkende zoektocht naar de waarheid. Wanneer blijkt dat de moordenaar over een staal van het vernietigende middel antrax beschikt, wordt alles uit de kast gehaald om de spiraal van misdaden zo snel mogelijk te stoppen. Aan Rani en haar mensen de taak om deze duivelse wedloop tegen de tijd te winnen.

Volgende week kunnen jullie natuurlijk mijn recensie van Satya lezen ik wens jullie een fijne dag.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Georgina Lifestyle
4 jaren geleden

Dankjewel voor het delen! Deze auteur kende ik niet, maar de verhalen klinken spannend. Ik heb deze genoteerd op mijn lijstje. Ik heb nog heel veel boeken te lezen, dus ik weet niet of het ervan komt om hier een boek van te kopen. Ik heb zo mijn favoriete auteurs die toch voorrang hebben :-).

girls-things
4 jaren geleden

Dat klinkt allemaal heel erg spannend zeg. Ik hou wel van boeken met spanning of waarin een moord wordt opgelost.

Alexandra
4 jaren geleden

Deze schrijfster kende ik nog niet en ik houd van spannende boeken. Ga ik zeker onthouden.

Alexandra onlangs geplaatst…Koffer voor op reisMy Profile

Tine
Tine
4 jaren geleden
Antwoord aan  Alexandra

Bedankt voor het delen! Ik heb nog geen boeken gelezen van deze schrijfster. Het is wel mijn favoriete genre dus deze zet ik bij op mijn to do lijstje!

Manon Ruitenberg
4 jaren geleden

Lijken me hele spannende boeken! Als ik deze zou lezen doe ik dat liever overdags 🙂

Deborah
4 jaren geleden

Super leuk dit te lezen. Ik ben tot het boek Puta gekomen. Dus ik moet weer even wat boeken van haar inslaan want er zijn er weer meer.
Deborah onlangs geplaatst…Ver weg en toch heel dichtbij… My Profile

Amina
4 jaren geleden

Dank je wel, superblog weer. Echt handig zo’n overzicht. Ze klinken zo goed en ik vind het fijn om boekenseries te lezen. Thanks voor de tip…of ik ze ga lezen is de vraag want ik kan nergens tegen, hahahaha. Denk dat ik ze al snel te eng vind 🙂 Maar ik kan ze wel cadeau doen natuurlijk.
Amina onlangs geplaatst…Woontrend | Gedroogde pampas pluimen in je interieurMy Profile

Amy
Amy
4 jaren geleden

Oef, ik kan me voorstellen dat dit erg spannende verhalen zijn. Ik weet niet of ik een boek als Amla wel aandurf hoor 😉

Jouvence
Jouvence
4 jaren geleden

Lijken me stuk voor stuk erg spannende boeken die je in een ruk uitleest.

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x