Van eigen bodem 2 met Patsi Desiree

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Inmiddels ben ik een paar dagen aan het werk bij me nieuwe baan. Me lijf is moe maar me hoofd vind het heerlijk. Ik heb leuke collega’s het werk is goed te doen en leer ik dus snel. Ik ben reuze benieuwd of de moeheid over een paar weken minder word. Daar ga ik wel vanuit want ik had natuurlijk al 2 jaar helemaal niks meer gedaan.

Vandaag is het de tweede week in de blogs van eigen bodem over Patsi Desiree. Normaal gesproken gaan we het dan hebben over de andere boeken die Patsi Desiree geschreven heeft. Echter in dit geval gaan we wat anders doen want Patsi Desiree debuteert pas deze maand met haar eerste boek.

74181793_2908738999137674_7716194512913039360_n.jpg

Gebroken nooit verslagen is dus het aller eerste boek van Patsi Desiree. In dit boek lezen we een verhaal over borderline door de ogen van een moeder en dochter. Patsi Desiree hoopt met dit boek taboe’s meet bespreekbaar te maken. Want alhoewel er  tegenwoordig wel over geestelijke gezondheidszorg word gepraat rust hier nog steeds een zeker taboe op. Dit bewijst niet alleen Patsi Desiree met Gebroken nooit verslagen maar ook bijvoorbeeld Mascha Gesthuizen met het boek halverwege het einde.

Zelf heb ik dit natuurlijk ook ondervonden in de periode waarin ik erge last had van mijn PTSS. Vaak als ik met anderen over dit onderwerp wilde praten dan wisten ze er niet zoveel van of wuifde het weg. Terwijl het juist belangrijk is om dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar het verhaal van deze moeder en dochter en hoe Patsi dit omschreven heeft. Ik hoop een verhaal te lezen over de mindere kanten van Borderline maar ook over de positieve kanten. Ik hoop meer te leren over borderline en wat voor invloed het heeft op iemand zijn leven.

Of ik deze dingen ook ga ontdekken in het boek is nog een groot vraagteken maar dat lezen jullie natuurlijk volgende week.

Kennen jullie iemand met geestelijke gezondheidsproblemen? En hoe gaan jullie daar mee om?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x