Vraag het bookstamel Tea topics 3

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

De tea topic posten doen het erg goed! Blijkbaar vinden jullie het leuk om mij wat beter te leren kennen. Zo wisten heel veel van mijn lezers niet dat ik een zoon heb van 16 jaar oud. Ik ben benieuwd of jullie in deze ronde met tea topics ook weer nieuwe dingen leren over mij. Heb je nou iets wat je erg graag van mij wil weten laat het dan gerust hieronder in een comment weten dan kan ik het de volgende tea-topic misschien wel meenemen.

Nou zitten jullie er klaar voor dan gaan we beginnen.

IMG_4463

Waar zie je jezelf over vijf jaar? Ik zie mijzelf over 5 jaar nog steeds als trotse eigenaar van www.bookstamel.com. Daarnaast hoop ik dan ook een leuke baan te hebben buitenshuis voor zo’n 16 uurtjes. Ik hoop het trainen weer opgepakt te hebben zodat ik meer energie heb en wat kilootjes afval. Ik woon nog steeds samen met mijn vriend en onze katten. Jamie gaat steeds meer zijn eigen weg en heeft zijn Havo diploma gehaald.

Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen? Als ik 10 minuten gratis mag winkelen zou ik dat zeker weten in een boekenwinkel doen. Ik heb wel even zitten twijfelen want 10 minuten shoppen in de supermarkt of de action is natuurlijk ook zo super tof. Maar als ik dan denk aan wat een boek tegenwoordig kost toch al gauw 20 euro en hoeveel boeken ik in 10 min zou kunnen pakken dan is de keuze snel gemaakt.

Wat doe jij het liefst in het weekend? Het weekend spendeer ik het liefst samen met mijn lieffie. Een lekkere wandeling in het bos. S’avonds lekker eten en een filmpje kijken of een boek lezen. Op zondag de formule 1 kijken als dat op is met een lekkere lunch, ontbijt of hapjes dat ligt een beetje aan het tijdstip. Vooral gewoon genieten van het samen zijn.

Wat is de laatste film die je hebt gezien? Harry potter en de geheime kamer! Ik wil alle Harry Potter films weer eens opnieuw gaan kijken.

Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat? Lekkere warme sokken aan 🙂 en me duster. Daarna ga ik naar beneden maak ik een lekkere kop thee en kruip ik achter de computer.

Wat is je favoriete snoep? Oooh de roze autotjes van autodrop daar ben ik echt verslaafd aan of honingdrop dat vind ik ook echt heerlijk!

Wat is je meest favoriete kledingstuk? Dat zijn mijn lekkere dikke warme truien en vesten die kun je nooit genoeg hebben. Zeker niet nu het weer winter word.

IMG_1500.jpg

Wat is je minst favoriete baan die je ooit hebt gehad? Toen ik heel jong was heb ik een prei gestoken wat een verschrikking was dat. Ik was ook echt super sloom en kreeg dan net een rijtje af dan verdiende je 2,50 gulden toen nog. Je kwam thuis helemaal onder de aarde echt nee dat zou ik nooit meer willen doen.

Wat is jouw favoriete drankje? Oooh dat zijn er eigenlijk twee ik kan niet zonder thee. Als ik niet vergeet om te drinken dan drink ik liters thee weg. Daarnaast ben ik verslaafd aan bullets (Super slecht ik weet het ik probeer er dan ook vanaf te komen) Maar ik drink er toch nog wel 4 in de week denk ik.

Wat is jouw favoriete feestdag? Oh Yes deze is makkelijk dat is kerst. Nou ja eigenlijk de periode voor kerst waarin ik mijn kerstbomen neer mag zetten en het huis mag versieren. De feestdagen zelf zitten vaak vol verplichtingen waar ik niet zo van hou.

Wat is jouw grootste wens? Mijn grootste wens is toch wel om een gezond lichaam te hebben. Dat ik de dingen kan doen die bij mijn leeftijd passen en mijn angsten overwinnen.

Wat is jouw kostbaarste bezit? De foto van mijn vader, Ik heb helaas niet veel foto’s van hem dus degene die ik heb zijn heel erg speciaal.

Wat vind jij het allerbelangrijkste in het leven? Gezondheid vind ik heel belangrijk. Maar daarnaast denk ik dat het heel belangrijk is om familie en vrienden om je heen te hebben dit hoeven er niet veel te zijn maar wel degene waar je op vertrouwd.

Wat waardeer jij het meest in vriendschap? Ik denk dat het in een vriendschap vooral belangrijk is dat je elkaar vertrouwd en alles tegen elkaar kunt zeggen. Als iemand tegen mij liegt ben ik er al snel klaar mee.

Ik heb ook nog een aantal vragen van mijn lezers gekregen die ik graag beantwoord. 

zou je zelf ooit eens een boek willen schrijven? Dat denk ik niet ik vind bloggen heel erg leuk en lezen ook. Maar om dan opeens een verhaal te schrijven wat iedereen kan gaan lezen dat weet ik niet hoor. Ik zou wel graag samen met mijn moeder een kinderboek uitbrengen. Zei verzon vroeger super leuke kinderverhaaltjes ( Ik zou dan de promotie etc doen) 

Wat zou je nog willen in de toekomst? Momenteel ziet de toekomst er rooskleurig uit. Ik hoop dan mijn proeftijd achter de rug te hebben en een vaste baan te hebben. Ik wil ons huis nog verder opknappen met mijn vriend en zoon samen. Ik wil graag nog heel veel boeken lezen en over boeken schrijven. En bovenal wil ik gewoon lekker genieten van het leven.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x