Even voorstellen Kim ten Tusscher

Hallo lieve lezers van Bookstamel, de blogs van eigen bodem zijn natuurlijk een terugkerend onderdeel op mijn blog. En misschien wel een van mijn favorieten onderdelen. Omdat ik vindt dat we in Nederland zoveel toffe auteurs hebben van eigen bodem. Vandaag is het dan ook tijd om jullie even voor te stellen aan auteur Kim ten Tusscher. 

 

Even voorstellen Kim ten Tusscher. 

Kim ten Tusscher is geboren en getogen in Twente en daar eigenlijk ook nooit meer weg gegaan. Ze woont samen met Björn in een huis uit 1902. De twee delen namelijk een passie voor geschiedenis, reizen en avontuur. Ze fietsten samen van de westkust van Engeland naar de oostkust. Een tentje achterop en gaan met die banaan. Maar naast deze dingen samen met Björn te doen trekt ze d’r ook ontzettend graag alleen op uit. Zo reisde ze naar de Lakota indianen ging ze wandelen in Madeira en een weekendje overleven op de Veluwe.

Verhalen schrijven is een grote passie van Kim ten Tusscher en fantasy ziet ze als een geweldig middel om de wereld om haar heen te onderzoeken. Ze schuwt dan ook geen heftige onderwerpen, omdat die uitdagen om onbevooroordeeld na te denken over wat er allemaal om haar heen speelt. Haar verhalen staan er dan ook om bekend dat ze overtuigende personages hebben en een wereld die niet zwart – wit is. Ze houdt er juist enorm van om verhalen te schrijven die zich afspelen in het grijze schemergebied tussen goed en kwaad. Maar daarnaast houdt Kim ook enorm van films. Ook heeft ze voor verschillende projecten de kostuums en styling gedaan.

Wil je nog meer te weten komen over Kim blijf dan komende maand zeker de blogs over haar hier volgen. Maar daarnaast kun je ook Kim zelf gaan volgen op social media ze heeft altijd wel wat leuks te vertellen of neem een kijkje op haar website KimtenTusscher.com

Komende week gaan jullie kim nog veel beter leren kennen. Er komt nog een interview en een recensie van haar boek Bloed

Heel veel liefs,

Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael
4 jaren geleden

Toen onze Genreclub pas een paar maanden bestond werd er in het Engels taalgebied een heftige discussie gevoerd over verbeeldingsliteratuur. Ik herinner me niet eens meer waar de discussie over ging, maar weet wel nog dat we het er achter de schermen over hadden. Zoals zo vaak het geval is, kregen we tijdens ons gesprek hierover een idee. We zochten al een tijdje naar een leuke manier om aandacht te besteden aan veelbelovende Nederlandse en Vlaamse (reeds gepubliceerde) auteurs. Ergens tijdens ons gesprek besloten we schrijvers te vragen mee te werken aan een feuilleton. Door ze een aflevering te laten schrijven van een vervolgverhaal konden we ze een podium bieden, waardoor meer lezers kennis met hen zouden kunnen maken. De wereld en de personages stonden vast – iedereen moest verder werken met wat eerdere auteurs hadden bedacht – maar verder hadden auteurs die een hoofdstuk schreven veel vrijheid om binnen 500 totwoorden (en soms werden dat er stiekem wat meer) hun eigen stempel op het verhaal te drukken. We wilden hen de kans geven hun sterkte punten te tonen en hun schrijfstijl te laten zien.

trackback

[…] geen idee wie Kim ten Tusscher is de auteur aan wie ik jullie wil voorstellen. Lees dan eerst even. Even voorstellen Kim ten Tusscher. Dus ik bedacht de Leer Kim ten Tusscher kennen in 5 […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x