Van eigen bodem met Carine Maes

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer November. Jeetje nog maar 2 maanden en dan zitten we alweer in 2020. Dit jaar is voor mij echt omgevlogen. Misschien ook wel omdat er zo ontzettend veel is gebeurd dit jaar. Ik ben natuurlijk 2 keer geopereerd heb veel fysio etc gehad en ben me natuurlijk steeds meer gaan focussen op mijn blog. Vooral de blogs van eigenbodem vind ik ontzettend leuk om te doen vooral omdat ik door deze blogs echt ontzettend veel leuke Nederlandstalige schrijvers leer kennen. Inmiddels doe ik deze blogs nu bijna 2 jaar en nog steeds ontdek ik voor mij nieuwe auteurs.

Carine Maes

Vandaag is het weer zo’n dag waarop ik jullie dus kennis mag laten maken met een Nederlandstalig schrijftalent Carine Maes. Carine Maes komt uit het mooie belgische Gierle en schrijft al zolang ze een pen kan hanteren. Ze schreef vooral veel korte verhalen. Vaak komt er een verhaal zomaar in haar hoofd op en deze moet ze dan ook gelijk opschrijven. Zo ontstond ook haar aller eerste boek Raaf.

Raaf is afgelopen zomer uitgekomen bij Celtica Publishing. Carine schrijft zoals Celtica het omschrijft mooie fantasy verhalen met een magisch tintje. Wat ik zelf heel erg bijzonder vind is dat Carine de royalties van haar eerste boek aan een goed doel schenkt. In haar vrije tijd leest ze en houdt ze zich bezig met haar paarden. Tijdens vakanties gaat ze kamperen en wandelen in de natuur. Ze is ook herboriste en verzamelt kruiden in het wild. Dat laatste vind je ook terug in haar verhalen. Ik ga haar in het interview dan ook zeker vragen waarom ze daarvoor gekozen heeft. Maar daar moeten jullie nog even op wachten want jullie krijgen van mij natuurlijk eerst nog meer te horen over Raaf en mijn recensie van dit debuut boek.

Heel veel liefs, Melanie

Wil je Carine wat beter leren kennen?  Lees dan de blog  Over de boeken van Carine Maes of de  Recensie van  Raaf Of natuurlijk het  Interview  dat ik met Carine Maes deed. Haar boeken die kun je hier kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Leuk interview! Ben benieuwd naar de recensie.

trackback

[…] je na de Interview met Carine Maes nog meer lezen van Carine lees dan eens hier de blog waarin ik haar voorstel of hier de blog waarin ik alles vertel over haar boeken. Of lees […]

trackback

[…] gouden boek kopen dan kun je dat hier doen. Wil je Carine Maes wat beter leren kennen dan kun je hier mijn voorstel blog […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x