Blogs van eigen bodem met Sterre Carron

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Soms heb je van die dagen dat je bijna niet kan geloven dat ze gebeuren. Onlangs had ik zo’n dag het was buiten een beetje regenachtig en ik was bezig met de blogs van eigen bodem. Heel vaak hadden jullie al aan mij gevraagd of ik Sterre Carron hier niet eens voor kon vragen. Nu moet ik bekennen dat die best al een tijdje op mijn wishlist stond maar ik het erg spannend vond om een voor mij zo’n grote naam te vragen. Nu denk ik dat dit voor iedereen moeilijk is maar ik kan je vertellen als je dyslexie hebt dan gaan je knietjes helemaal knikken als je zo’n goede auteur gaat benaderen. Maar goed het regende en ik dacht ach waarom zouden we het niet doen en stuurde Sterre een berichtje op Facebook. Eigenlijk niet eens zo gek veel later kreeg ik al antwoord. Tja daar gaan we weer zwetende handjes knikkende knietjes maar ja dat berichtje moet toch open om te kijken wat ze schrijft. Na mezelf even moed in te hebben gepraat, opende ik het berichtje en daar stond het verrassende antwoord! Ze wilde mee doen Yahooo ik sprong een gat in de lucht.

nancy 2[1519].jpg

Dus jullie snappen het al vandaag mag ik jullie gaan voorstellen aan Sterre Carron. Wie is deze auteur ? Sterre Carron is een 62 jarige Belgische dame. Ze is moeder van twee kinderen en sinds 2013 is ze dus ook Thriller auteur. Inmiddels heeft ze al een groot aantal thrillers op haar naam staan. Maar goed even terug naar vroeger Sterre Carron volgde een paramedische opleiding. Daarna heeft ze ook nog gewerkt voor Artsen zonder Grensen. De kennis die ze opdeed tijdens haar opleiding verwerkt ze nu in haar boeken. Naast het schrijven van boeken heeft ze natuurlijk ook nog andere hobby’s zo gaat ze graag wandelen met de hond. Houdt ze van koken uit eten gaan en afspraken met vrienden. Vroeger hield ze ook erg veel van reizen maar omdat ze vaak en veel voor langere tijd in het buitenland is geweest heeft ze dat nu wel een beetje gehad. Maar wie weet ooit……

In de volgende blog ga ik jullie natuurlijk uitgebreid kennis laten maken met de thrillers van Sterre Carron ik kan niet wachten.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Xarifa
4 jaren geleden

Ik snap wel dat je het spannend vond! Maar goed dat je het deed, want het is een super leuk artikel, en ik heb weer een naam ontdekt die ik anders nooit ontdekt zou hebben. Leuk dat ze voor artsen zonder grenzen gewerkt heeft.
Xarifa onlangs geplaatst…Zes tips om je beter te concentreren voor school werk | &XaarMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x