Van eigen bodem met Patsi Desiree

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Laat ik jullie deze maand eens verrassen 🙂 we gaan geen 3 auteurs doen van eigen bodem maar 4. Dat was natuurlijk even enorm hard werken maar het is gelukt. Toen ik bezig was met de blogs van eigen bodem viel me op hoeveel vrouwelijke auteurs er dit jaar aan mee hebben gedaan. Zijn de vrouwelijke auteurs dan zo sterk in de meerderheid of zijn er gewoon weinig mannelijke auteurs die een interview met mij aan durven? Nou ik kan je vertellen dat het laatste gelukkig niet het geval is want voor 2020 staan er al een aantal super leuke mannelijke auteurs ingepland.

48966018_2488511851221946_2903221953055686656_n.jpg

Maar goed tijd dus om jullie alvast kort voor te gaan stellen aan onze 4 de auteur van eigen bodem voor deze maand. Het gaat om Patsi Desiree deze auteur is geboren in 1961 en heeft net het boek “Gebroken, nooit verslagen! ” uitgebracht. Patsi is Geboren in een klein dorp in het Vlaamse land. Inmiddels is ze moeder van vier prachtige kinderen en trotse oma van vier klein kinderen en een plus kleinzoon. Patsi leeft voor verhalen. Door omstandigheden gedwongen groeide haar hobby uit tot een passie die oneindig is. Haar verhalen volgen het pad van een ‘never ending story’. Een sprookje werd een boek, een boek werd een serie en zo gaat het maar door. Patsi strijdt voor het schone en doorbreekt taboes waar anderen die laten liggen. In haar vrije tijd zoekt ze, samen met haar echtgenoot, mooie, vergeten plekjes op in België en buurlanden. Je zal haar niet snel vinden op plaatsen waar het bruist van toerisme. Frankrijk en Spanje zijn haar favoriete vakantieplaatsen. Ook daar zoekt ze naar plaatsen waar een minimaal aan toerisme is al kan ze wel even genieten van een bezoek aan een stad als Londen, Barcelona, Athene of Parijs

De komende weken gaan we Patsi nog veel beter leren kennen. Zo gaan we het nog uitgebreid hebben over haar boeken en komt er nog een interview aan.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frederique
Frederique
4 jaren geleden

Haha hoe krijgt ze het voor elkaar om een boek te schrijven met 4 kinderen en dan ook nog vrije tijd om te reizen 🙂 Mijn onafgemaakt boek ligt al jaren op de plank en ik heb minder kids 😉

Marcelina
4 jaren geleden

Ik vind het knap dat wij in Nederland zoveel getalenteerde schrijvers en schrijfsters hebben. Ik zou het niet kunnen hoor een boek schrijven. Ik ben erg benieuwd naar je interview 🙂

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x