Vraag het bookstamel

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is weer tijd voor een persoonlijk blog! Het vraag maar raak topic is terug. Vandaag geef ik dus weer antwoord op brandende vragen van jullie lezers. Mocht je na het lezen van dit blog denken ik heb ook een leuke vraag laat hem gerust achter in een comment en wie weet beantwoord ik die binnenkort. Dus zitten jullie er klaar voor? Nou daar komt die dan.

20181019_114158

Heb je huisdieren? Jazeker ik heb 2 lieve katten. De ene is een kater en die heet Toontje. Toontje is 1,5 jaar oud en een echte knuffelkont. Hij komt het liefst lekker bij me liggen en vooral als ik een boek wil lezen ben ik nog wel eens de klos en komt die er boven op liggen. Dan hebben we nog onze Job dit is een poes van ongeveer 8-9 jaar oud. Dit is een echte Diva als we geluk hebben komt ze even lekker bij ons liggen maar meestal doet ze gewoon lekker d,r eigen ding. 

Wat is je favorieten drankje? Ik drink eigenlijk voornamelijk thee! Ik ben echt gek op thee in alle soorten en smaken maar rooibos thee in verschillende smaken is toch wel mijn favoriet. Wat ik ook erg lekker vind is Red-bull of een goedkope variant daarop maar dat is natuurlijk super slecht voor de gezondheid dus die mag ik van mezelf maar 1 of 2 keer in de week drinken.

Lees je ook e-books? Nee ik lees helaas geen e-books het zou soms wel eens makkelijk zijn omdat die niet zo zwaar zijn. Maar zo’n drie jaar geleden heb ik een ongeluk gehad en ben ik het zicht in mijn rechteroog verloren. De dokters weten niet hoe het komt en staan voor een raadsel dus intussen heb ik maar geaccepteerd dat het zo is. Maar daardoor zie ik geen diepte en reageer ik overdreven op licht ik kan dus ook niet te lang achter een computer scherm zitten. 

Wat is je favorieten gerecht: Oooh dat is een lastige want ik ben echt gek op lekker eten. Ik heb dan ook niet voor niks vroeger voor kok geleerd. Bakken vind ik misschien zelfs nog wel leuker. Het liefst sta ik uren in de keuken maar dat laat mijn lichaam niet meer altijd toe. Ik maak vaak glutenvrije witte broodjes want die zijn gewoon veel lekkerder dan de glutenvrije spullen in de supermarkt. Een glutenvrije curry of lasagne maak en eet ik ook heel erg graag! Maar mijn favoriet als ik niet zelf kook is toch wel Sushi daar mag je me altijd voor wakker maken.

Wat wil je graag de komende jaren bereiken: Poeh dat is een goede. Voor nu is mijn grootste doel dat me hand geen pijn meer doet en ik deze week volop kan gebruiken en het leren omgaan met mijn Autisme waarvan ik sinds 2 maanden weet dat ik het heb. Daarnaast als ik vooruit kijk naar de toekomst zou ik heel erg graag een leuke baan vinden voor 20 uurtjes in de week die ik lichamelijk vol kan houden en nog jaren kan doen. Ik wil namelijk ontzettend graag werken maar met mijn beperkingen is dat nog een uitdaging. Gelukkig heb ik nu hulp hierbij van het UWV. En dan als laatste maar wel een van de belangrijkste mijn blog natuurlijk! Ik hoop dat ik nog heel veel mensen mag inspireren met mijn blog om boeken van Nederlandstalige auteurs te gaan lezen. Maar ook dat mensen leren dat mensen met dyslexie ook gewoon heel leuk kunnen vertellen en creatief zijn ondanks hun taalfoutjes. 

Hoeveel tijd besteed je aan je blog: Deze vraag krijg ik erg vaak en mensen zijn dan vaak heel verbaasd over mijn antwoord. De meeste denken dat een blog slechts een paar minuutjes van je tijd kost nou geloof me dat is zeker niet zo! Gemiddeld besteed ik zo’n 4 uur per dag aan mijn blog. Hierbij moet je denken aan het schrijven van de artikelen. Maar ook het vooronderzoek voor bijv de interviews. Als ik een interview met een auteur doe probeer ik altijd zo veel mogelijk over deze auteur te weten te komen. Het maken van foto’s en deze bewerken. Reacties geven op jullie comments. Instagram, facebook en twitter bijhouden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt niet zomaar even een artikel uit je mouw schudden op publiceren klikken en denken dat je blog dan vanzelf wel groeit. 

Waar ben je trots op: Wat een toffe vraag! Ik ben momenteel vooral erg trots op mezelf. Dit jaar heb ik de tijd genomen om te werken aan mijn geestelijke en mentale gezondheid. Ik heb laten onderzoeken of ik autisme heb , 2 operaties gehad aan mijn hand, open geweest over mijn verleden naar vrienden en familie waardoor ik die dingen een plekje heb kunnen geven. Daarnaast heb ik de stap genomen om toch te gaan bloggen over boeken wat mijn grootte passie is ondanks mijn dyslexie. Hopelijk kan ik dit in de komende maanden nog uitbreiden door mijn zelfvertrouwen meer op te bouwen, Wat gewicht te verliezen zodat ik weer meer op me oude ik ga lijken. En die toffe baan ga vinden. 

Hoe denk je dat een schrijver jou zou beschrijven in een roman? Wahahaha oooh deze is echt tof gevonden! Die wil ik ook eens aan iemand stellen. Ik zou zeggen dat iets te stevige meisje met iets te weinig zelfvertrouwen met prachtige donkere haren. 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
4 jaren geleden

Je mag zeker trots zijn op jezelf! Volgens mij was dit helemaal jouw jaar!!

Amina
4 jaren geleden

Jeetje zeg, wat goeeeeed (op z’n Martiens) dat je lekker positief blijft. Lekker bezig blijven meisje. Je doet het super en ik lees met plezier je blogs. Een vraagje aan jou voor de volgende keer: zou je zelf ooit eens een boek willen schrijven?

Monique
4 jaren geleden

Leuk zeg, om dit ook eens te lezen! Komen we toch wat meer te weten over jou.
Monique onlangs geplaatst…De langste unboxing video ooit!My Profile

HippeShops
4 jaren geleden

Wat goed om je zo beter te leren kennen, enne je mag absoluut trots zijn op jezelf!

dennis van elten
4 jaren geleden

wel erg goed dat je meer van jezelf laat zien. Je hebt een geweldige blog. Wat zou je nog willen in de toekomst? Zou je weer modellenwerk doen?

Elles
4 jaren geleden

Leuk zo’n artikel! Fijn dat je trots bent op jezelf, dat is het meest belangrijk van allemaal!
Liefs,
Elles
Elles onlangs geplaatst…Het leed dat een nieuwe winterjas vinden heetMy Profile

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x