Vraag het bookstamel Teatopic 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer tijd om jullie een kijkje in mijn leven en gedachtes te geven door middel van de tea topics van de pickwick thee! Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jullie in een comment laten weten wat jullie antwoord is op bepaalde vragen.

Vroeger toen ik jong was en een stuk slanker heb ik met heel veel plezier modellenwerk gedaan daarover later in dit verhaal meer . Maar een van de passies die ik daar aan heb over gehouden is het maken van Zwart/Wit Portret foto’s. Het liefst een beetje kunstzinnige ik ben wat dat betreft echt een kameleon.

IMG_4446.jpg

Ben je ooit naar de eerste hulp geweest? Nou tja soms vraag ik me af hoe vaak ik er ben geweest. Want ik geloof dat het niet op een hand te tellen is. Natuurlijk ben ik er vaak geweest omdat er weer iets uit de kom was. Tja HMS blijft vervelend. Maar ik ben er ook geweest vanwege een allergische reactie op pensilline waardoor ik bijna stikte en overal enorme galbulten kreeg. Met buik pijn waarvan ik letterlijk over de grond kroop van de pijn meerdere keren. Zo werd o.a mijn blindedarm en galblaas verwijderd. Ik ben er geweest omdat ik plotseling het zicht in een oog kwijt was na wat stoeien op de bank. (Mijn zicht is helaas nog steeds niet terug in me rechteroog) Maar ook met een hersenschudding en vermoeden van een buiten baarmoedelijke zwangerschap. Mijn keelamandelen zijn eruit, mijn luioog is rechtgezet ik ben 2x aan me hand geopereerd. Tja jullie lezen het al hoewel ik een super vrolijke en positieve meid ben heb ik een lichaam wat helaas meestal niet zo mee wil werken en ben ik een echte brokkenpiloot.

[000017]

Hoe denk je dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten? Deze vind ik ontzettend lastig want dat ligt eraan ontmoeten ze de Melanie met of zonder Masker. Maar de meeste die mij de eerste keer ontmoeten zien mij met masker en dan zien ze denk ik een jonge vrouw vol zelfvertrouwen die heel sociaal is en makkelijk contact legt.

Maar als mensen mij zonder masker zien dan zien ze iemand die graag contact maakt maar niet weet hoe en vooral niet hoe ze een vriendschap moet onderhouden. Iemand die dagen zenuwachtig kan zijn voor die ene kennismaking of afspraak. Iemand die graag alleen is en verdwaald in haar boekenwereld. Iemand die zich niet altijd begrepen voelt door de buitenwereld.

Het liefst zou ik een mix van deze 2 personen zijn. Niet dat het twee verschillende personen zijn maar met mijn masker op spiegel ik andere en zonder mijn masker ben ik mezelf. Dat is het nadeel van autisme. Maar al met al hoop ik dat mensen een positief en lief persoon zien.

Hou je meer van honden of van katten? Ik vind allebei eigenlijk heel erg leuk ik ben vooral gek op dieren. Maar als ik dan moet kiezen tussen een kat of een hond dan kies ik al snel voor een kat. Ik heb zelf 2 katten Toontje een jonge kater een echte wildebras die het liefst uren buiten is. Maar als die dan weer thuis is doet die niks liever dan bij je komen liggen en je knuffelen.

Job is onze tweede kat of nou ja eigenlijk was zij er eerder als Toontje. Job is inmiddels 8 jaar oud en een echte diva. Ze ligt graag op de bank en ze eet graag. Job is dan ook een grote dikke kat. Ze is net als Toontje super lief maar zal niet snel zelf om aandacht komen vragen naar haar moet je zelf toe gaan.

Maak je liever een bos – of een strandwandeling? Dit is wederom een erg moeilijke keuze ik ben gek op de natuur en op wandelen al doe ik het veel te weinig momenteel. Het bos vind ik prachtig vooral in de herfst als er allemaal gekleurde bladeren liggen en het bos

Maar ik kies voor het strand want ik ben echt gek op de zeelucht de wind die je dan hoort blazen en het ruizen van de zee. Als ik aan het strand ben kan ik uren na de boten staren die je heel in de verte ziet terwijl ik met me voeten in het zand sta.

Waar ben je trots op ? Een van de dingen die ik in mijn leven heb gedaan en waar ik ontzettend trots op ben is mijn modellenwerk. Zo heb ik als jong meisje ooit in een voetbal special gestaan van de FHM. Maar het aller leukste vond ik het vrijwerken met fotografen. Gewoon een hele dag experimenteren en uitproberen en dan maar zien wat het resultaat is. Toen ik jonger was was ik echt heel slank (Inmiddels ben ik 30 kilo aangekomen) En zien we 10 jaar verder. Ik maak nog steeds graag portret foto’s zoals je hier boven kon zien maar foto’s waar ik helemaal op sta die sla ik liever over.

10.jpg

Wat is het belangrijkste in je make-up tasje? Ik neem eigenlijk nooit een make-up tasje mee. Maar meestal ligt er wel een verdwaalde lippenstift onder in mijn tas of een mascara.

Wat is het leukste feestje / festival / concert waar je bent geweest? Hoewel ik er best wel een aantal heb gehad was dat meestal achter de schermen maar daar vertel ik jullie ooit nog eens uitgebreid over. Maar ik ben een aantal jaren met mijn beste vriendinnetje naar Paaspop geweest en dat vind ik echt een heel tof festival. Het is ook nog eens lekker dicht bij huis. Dat vind ik super fijn omdat ik soms opeens op ben en dan gaan we even thuis wat eten of een kopje thee drinken en dan gaan we daarna weer verder.

17966400_1322399667797905_9119361324245621495_o.jpg

Heb je ooit een date gehad met iemand die je op het internet hebt ontmoet? Jazeker sterker nog jullie hebben pas al kunnen lezen dat ik mijn huidige partner bijna 9 jaar geleden via het internet heb leren kennen. Maar ook mijn beste vriendinnetje heb ik via internet leren kennen dat is dan wel geen date maar laat wel zien dat je veel mensen kunt ontmoeten via het internet.

Op welke leeftijd vond jij jezelf volwassen? Als ik heel eerlijk ben vind ik me eigen pas sinds drie jaar echt volwassen en toen was ik toch al 33.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gabrielle
4 jaren geleden

Leuk om zo wat meer over je te leren, ik zou ook het strand boven het bos verkiezen, ik kom er altijd heerlijk tot rust!
Gabrielle onlangs geplaatst…Benodigdheden voor wintersport – snowboats, stokken en meerMy Profile

julia
4 jaren geleden

Ik vind mezelf soms nog steeds niet volwassen haha.
Eerste hulp nog nooit voor mijzelf.. Date niet en dus ook niet via internet. Zeer happy single!!!

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  julia

Ik vind het strand echt heerlijk om tot rust te komen.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

rachel
4 jaren geleden

leuk om je zo beter te leren kennen 😀 ik ga beiden het liefst zowel bos als strand en de eerste hulp heb ik een abbo op hahah

Alexandra
4 jaren geleden
Antwoord aan  rachel

Mensen denken van mij ook sterk en onafhankelijk. Ja, ehh, niet van nature, maar omdat het niet anders is. Ik ben best onzeker en heb weinig vrienden. Ik ben altijd bang dat ik niet aan een verwachting voldoe. Het grootste gedeelte van de tijd vermaak ik me in mijn uppie en dat is prima. Het leven is zo gelopen. Ik denk persoonlijk dat de huidige maatschappij, met druk, snel, veel willen, de ruimte voor vriendschap bekneld. Ik ben happy.
Alexandra onlangs geplaatst…WinterdepressieMy Profile

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Alexandra

Ik denk dat de huidige maatschappij eigenlijk niet gemaakt is voor mensen zo als mij. Ze snappen vaak niet dat ik het liefste gewoon lekker thuis ben
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Ik ben voor mezelf eigenlijk nog nooit bij de eerste hulp geweest! Wel een keer voor mijn oudste dochter.

Kristof
4 jaren geleden

Niet zo mijn ding die vragen-rondes maar ik vind dat jij er best openhartig meer omgaat.

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Kristof

Ik ben inderdaad erg openhartig ik vind dat je anders zulke rondes ook niet hoef te doen. Daarnaast ben ik eigenlijk sowieso altijd wel een open boek en een flapuit. Mijn vriend daarin tegen verteld het liefst niks over zijn leven.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

laura
4 jaren geleden

Leuk om je wat beter te leren kennen. Maar die eerste vraag.. Phoe, wat heftig zeg!

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  laura

Het is heel vervelend Laura ik zit elke maand wel bij de dokter en minstens 3-4 keer in het ziekenhuis. Maar goed er zijn veel ergere dingen op de wereld en ik probeer altijd te blijven lachen. Al heb ik ook enorme baaldagen en denk ik piep ik wil ook wel eens gezond wakker worden.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Ik vind deze blogs echt super leuk om te lezen! Vind het echt leuk om je beter te leren kennen, grappig hoe we allebei toch zo verschillend kunnen zijn, ik ben bijna het tegenovergestelde van alle vragen, liever naar het bos en liever een hondje etc haha!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Mandy

Ik vind dat altijd leuk om te zien dat mensen zo verschillend zijn 🙂 dat maakt de wereld zo bijzonder.

Gea
Gea
4 jaren geleden

Leuk om te lezen! Ik houd ook zo van de herfst met alle kleuren
Gea onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s # 7. Mooie herfst kleuren & Sushi eten.My Profile

Jouvence
Jouvence
4 jaren geleden

Erg leuke vragen en uiteraard antwoorden om te lezen!

Frederique
Frederique
4 jaren geleden

Die thee vragen blijven leuk he. Bijzonder dat je je partner via internet hebt leren kennen. Ik weet nog een keertje dat ik bij de eerste hulp was, ik was 14 volgens mij en mijn ouders hadden me meegenomen midden in de nacht omdat ik een bloedneus had die maar niet stopte. Toen zaten we daar te wachten en er werd een man binnengebracht met een enorm heftige wond, heel veel bloed, super indrukwekkend – en ze riepen zoiets van ‘man met gat in zijn hoofd’. Ik was helemaal van slag. Daarna werd er zo omgeroepen ‘meisje met bloedneus’. Ik kon wel door de grond zakken, voelde me zo dom en onbelangrijk naast dat soort echt erge dingen haha. Nooit meer vergeten. Ben er verder nog meerdere keren voor minder leuke dingen geweest maar daar denk ik liever niet aan 😉

Samira | Greatest location
4 jaren geleden

De theevragen zijn idd erg leuk. Goede marketing. Leuk dat je boeken reviewed. Heel mijn leven heb ik altijd veel gelezen. Alleen laatste jaren, kan ik er weinig rust voor vinden. Is nu meer een tijdschrift en de verhalen op internet.

17
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x