Mijn oktober in boeken.

Hoi lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje werd ik vanochtend even balend wakker. Had Max Verstappen zo mooi pole gepakt is die hem kwijtgeraakt omdat die niet had geremd bij de gele vlag. Erg jammer…. Maar hopelijk maakt die dat vanavond in de race allemaal weer goed. Max kennende gaat die dat in elk geval wel proberen.

Maar goed terug naar de dag van vandaag. Oktober is bijna voorbij en dat betekend dat het weer tijd is om eens te kijken naar welke boeken ik deze maand allemaal gelezen heb.

Totaal aantal boeken: 11

Hoogste cijfer: 10

Laagste cijfer: 8

boek dat me deze maand het meeste verrast heeft: Stof van Joanne Carlton

20190901_084402

Ik begon deze maand met het lezen van het boek Stof van Joanne Carlton. Dit boek echt jongens dat is zo ontzettend goed. Het is een thriller maar ik vind hem ook wel een beetje dystopisch. Stof heeft me dan ook het meest verrast deze maand. De complete recensie van dit boek kun je hier lezen.

20190713_174017

Daarna ging ik verder in Ashan deel 1 overleven van Dirk Warnaar dit boek lag al even op mij te wachten maar toen kwam de operatie aan me hand er tussen door en liep ik wat achter. Ashan kreeg een 8,5 van mij. Het is een heerlijk fantasy boek van een debuterend auteur en ik vond het erg leuk om te lezen. De complete recensie van dit boek kun je hier lezen. 

20190927_193138

Daarna was het weer tijd voor een Thriller. Deze maand las ik trouwens voor mij doen meer thrillers dan normaal. De thriller die ik als derde boek las was Fatale Keuzes van Nina Verheij. Dit boek vond ik een beetje tussen een roman en een thriller inzitten en was ook weer ontzettend goed geschreven. Deze thriller kreeg van mij dan ook een 8,5. De complete recensie kun je hier lezen. 

20191007_183643

Hierna las ik dus alweer een thriller tja in oktober is het halloween natuurlijk dus ik had gewoon zin in spannende boeken deze maand. Dit keer las ik Verzwegen Trauma van Melissa Skaye. Dit is echt een steengoede thriller en hij begint al gelijk lekker heftig. Dit boek las ik dan ook alleen overdag want als ik het voor het slapen gaan zou lezen dan had ik er nachtmerries van gekregen. Het boek kreeg een mooie 9,5 en mijn complete recensie kun je hier lezen. 

20191009_191454

Daarna was het tijd voor een lekker luchtig boek een feelgood van de Nederlandstalige auteur Aline van Wijnen. Halsoverkop is echt een feelgood zoals een feelgood hoort te zijn heerlijk om te lezen en binnen no time uit. Dit boek kreeg van mij een mooie 8 en de complete recensie kun je hier lezen. 

20191009_191134

Tijd voor het volgende boek alweer jeetje ik heb best veel gelezen deze maand zeg. Dit keer las ik een dystopisch young adult verhaal. Black-out is het tweede deel in de Remi serie van Lara Reims. Alhoewel ik dit keer ook weer enorm genoten heb van het boek vond ik het eerste deel toch beter. Daarom kreeg dit boek een mooie 8 van mij. De complete recensie lees je hier

20190830_192646

Het zevende boek alweer dat ik deze maand las is Leven met een leugen van Wendy Brokers. Ook dit is weer een heerlijke feelgood/roman zoals deze hoort te zijn. Maar aan dit boek vond ik het bijzonder dat er ook wat meer diepgang in zat het verhaal was meer dan alleen een liefdesverhaal en krijgt daarom van mij een dikke 9. De complete recensie lees je hier 

20191011_152926

De moord op Queen-T van Tanja de Jonge is ook een thriller maar dan in de jeugd variant. Dit jeugdboek heeft mij ook enorm weten te verassen. Het was spannend genoeg en zat prima in elkaar. Dit boek kreeg een mooie 8,5 van mij en de complete recensie kun je hier lezen. 

20191020_181433 (1)

En toen las ik wederom een thriller al hoewel dit er een met een sci-fi tintje is. Ik heb eigenlijk nog nooit een boek in dit genre gelezen en was dan ook blij verrast. Wegverspering van Terrence Laurehohn was echt heerlijk om te lezen de auteur heeft een fijne schrijfstijl en het boek was verrassend dit boek kreeg een mooie 8,5. Mijn complete recensie van dit boek lees je hier. 

20190519_114157

Nee we zijn er nog niet hoor ik las deze maand nog 2 boeken meer 🙂 en ben nog in de volgende bezig maar die tellen we gewoon bij volgende maand. Het ene laatste boek dat ik las in oktober is een fantasy boek smeulend Venijn van Johanna Lime. Dit is ook weer een tweede deel en dit keer vond ik dit boek beter dan deel 1. Het was echt een heerlijk boek om te lezen en had precies genoeg spanning. De complete recensie lees je hier 

20191025_163241.jpg

En tot slot las ik kwijt van Sandra J Paul. Wederom een thriller en wat voor een deze zit echt zo ontzettend goed in elkaar. En zeg nou zelf hoe eng is het dat je op een dag wakker word en je opeens je geheugen kwijt bent. dit boek kreeg van mij een mooie 9,5 en de complete recensie lees je hier 

Wat mij deze maand opvalt is dat ik dus veel meer Thrillers heb gelezen van de 11 boeken waren het 6 thrillers. Daarnaast las ik deze maand dus maar 2 fantasy boeken wat voor mij doen erg weinig is. Daarnaast valt het me op dat ik deze maand behoorlijk veel heb gelezen toch een gemiddelde van 2-3 boeken in de week. Echt slechte boeken las ik deze maand niet want zoals je kunt zien was het laagste cijfer een 8 en het hoogste een 10.  Ik ben benieuwd wat de maand november gaat brengen. Er liggen in elk geval een hoop leuke boeken klaar.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
4 jaren geleden

weer een mooi lijstje wat je gelezen hebt

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  rachel

Dankjewel ik ben er ook erg blij mee want soms zitten er ook echt boeken tussen waar je niet door heen komt en dat vind ik altijd erg jammer.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

Manon
4 jaren geleden

Mooie boekenlijst, toch fijn als elk boek even mooi is. En go Max!!

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Manon

Ik ben echt al jaren een F1 fan maar sinds max mee doet is het natuurlijk wel leuker! Alhoewel afgelopen zondag helaas niet zijn beste race was.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

Lodi
4 jaren geleden

Prachtige cijfers heb je gegeven aan de boeken deze maand en wat een hoop lees je zeg, ik lees ook veel, mar meestal alleen in de weekenden heb ikhier echt de tijd voor.

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Lodi

Ik werk momenteel nog niet. Hopelijk komt daar vanaf november verandering in voor 2 dagen in de week. Dus nu nog volop de tijd om te lezen. Met het weer van nu lig ik ook elke dag 30 min onder de infrarood bank voor me HMS en Fibromyalgie en dan neem ik ook altijd me boekje mee en in bad heerlijk.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

Monique
4 jaren geleden

Wauw, zo veel boeken gelezen. Ik heb er geen eens 1 uitgekregen deze maand. Mooie lijst hoor!
En helaas Max… Maar knappe inhaalrace
Monique onlangs geplaatst…Elin ook zindelijk in de nachtMy Profile

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Monique

Het was zeker een knappe inhaal race maar jammer dat het moest naar de foutjes die hij maakte.
bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem: Karin HazendonkMy Profile

Marieke
4 jaren geleden

Leuk zo’n overzicht zeg! Lekker veel gelezen in een maand tijd!
Marieke onlangs geplaatst…Uit eten met kinderen: Yankee Doodle AssenMy Profile

Sandra
4 jaren geleden

Wat hebben deze maand weer veel boeken gelezen! En fijn dat je ze allemaal zo goed vond
Sandra onlangs geplaatst…Lunchen in Rijsel: Notting Hill CoffeeMy Profile

Jouvence
Jouvence
4 jaren geleden

Je hebt aardig wat boeken gelezen in een maand tijd!

Wanda
4 jaren geleden

Wat weer een hoop boeken heb je gelezen joh! Ik ben vooral erg benieuwd naar de thrillers die je hebt gelezen dus daar ga ik zo nog even de recensie van lezen.

Neeltje
4 jaren geleden

Ik vind het zo knap dat je zoveel boeken leest iedere maand!
Neeltje onlangs geplaatst…What You’ll See Me Wearing This Fall Season? Animal Print, Black Booties & A Lot Of Rings | OutfitMy Profile

Cynthia
4 jaren geleden
Antwoord aan  Neeltje

Wow! Je hebt veel boeken gelezen zeg! Met het koude weer dat er aan komt krijg ik steeds meer zin om te lezen! Ik lees op dit moment vooral veel kinderboeken (oeps). Mijn dochter is gek op Mo’s Daughters boekjes. Ken je die? Daarover komt morgen een review (met winactie) online. Eindelijk ook een boekenrecensie van mij. 😉 Veel leesplezier!
Cynthia onlangs geplaatst…5x Tips voor groente eten met peutersMy Profile

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Koop jij al je boeken? Of haal je ze uit de bieb? Dat kan nog best duur worden namelijk anders. ik ben dus wel benieuwd.

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Wat heb je weer een hoop gelezen! elke keer als ik die fatale keuzes die, spreekt hij me echt aan, denk dat die op mijn lijstje komt

Custodia Chineva
4 jaren geleden

Als ik dit leest dan denk ik… ik moet meer gaan lezen hahah….

HippeShops
4 jaren geleden

Je hebt er weer een geweldig overzicht van gemaakt. Leuk zeg!

Georgina Lifestyle
4 jaren geleden

Lezen is heerlijk. Wat heb je veel gelezen! Er zitten voor mij denk ik wel spannende boeken tussen. Dank voor het delen.

19
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x