Recensie: Blackout

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Ik had een aantal boeken gerecenseerd voor Hamley Books toen Sandra mij vroeg of ik het niet leuk zou vinden om het blogtour team van Hamley Books te joinen. Ik voelde me vereerd en als groot fan van hun boeken zei ik natuurlijk geen nee. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik de doos voor mijn aller eerste blogtour binnen kreeg. Wat een feestje was het om dat pakket uit te pakken.

Het eerste boek dat ik mocht recenseren voor de blogtour was Upgrade van Lara Reims het eerste deel in de Remi serie. Wat ik van upgrade vond kun je hier lezen. Vandaag mag ik wederom mee doen met een blogtour van Hamley Books en dit keer is dat het vervolg op upgrade namelijk Black-Out Remi 2.0

20191009_191134

***Let op dit is een deel 2 en kan spoilers bevatten***

Een betere kennismaking met Remi

Titel: Black-Out Auteur: Lara Reims Uitgeverij: Hamleybooks Genre: Young Adult Cijfer: 8

Waar gaat het boek over:

Wat doe je als het leven van een vriend op het spel staat?

Heel even haal je adem. De race die je hebt gelopen lijkt ten einde. Maar dan verdwijnt je beste vriend en raak je betrokken bij de geheimen van een ander. Voor je het weet, ben je weer op zoek.

Rémi probeert nog steeds antwoorden te vinden op zijn vragen, terwijl hij tegelijkertijd op zoek gaat naar zijn verdwenen vriend. Hij vertrouwt niemand meer. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.

Met behulp van de nieuwste uitvindingen in het Creodroom komt hij steeds dichter bij de waarheid over zichzelf. Hij slaagt erin een spoor van zijn vriend te vinden. Maar dan staat zijn wereld opnieuw stil.

Wat vind ik van het boek:

De cover is wederom geweldig. Wat me opvalt is dat dit deel iets dikker is dan het eerste deel. Ik heb even de laatste 2 hoofdstukken van Upgrade gelezen zodat het verhaal weer fris in mijn geheugen zat. Wat mij al vrij snel opvalt is dat de schrijfstijl van Black-Out wat rustiger is en meer vertellend. Boek 1 was gelijk vanaf het begin al spannend en dat vind ik van Black-Out niet. In dit boek leren we vooral veel meer over Remi en waar hij vandaan komt. De band met Remi word dan ook steeds sterker en alhoewel het niet echt heel spannend is wil je wel graag weten hoe alles nu eigenlijk in elkaar zit. Ook voor Emma is een vrij grote rol weg gelegd in dit deel. Emma gaat op onderzoek uit omdat ze nog steeds hoopt Peter op een of andere manier te kunnen redden. Verder draait het vooral over de zoektocht naar de beste vriend van Remi en daarvoor doen Emma en Remi wat dingen die natuurlijk niet mogen. Maar ook hier blijft de spanning wat uit. Black-Out is het tweede deel in de trilogie en voor mijn gevoel heeft de schrijfster in dit boek ons vooral willen voorbereiden op het laatste deel.

Het is dan ook zeker geen slecht geschreven boek. Het hield me genoeg getriggerd om verder te lezen. Maar persoonlijk had ik iets meer spanning verwacht zeker na het lezen van Upgrade. Hoewel het dus nog steeds een goed boek is kan het zeker niet tippen aan deel 1 en daarom krijgt het van mij een mooie 8

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefanie
4 jaren geleden

Dat klinkt als een goed boek! Thanks voor de tip

Daisy
4 jaren geleden

Klinkt als een boek dat ik wel zou lezen. Zal er zeker eens naar kijken! Leuk ook dat je de tour mocht doen!
Daisy onlangs geplaatst…essence highlighters & blushes: cheek on fleek!My Profile

rachel
4 jaren geleden

meer spanning dus dan was die wel perfect of stuk beter geweest 😀

Zineb
4 jaren geleden

Ik heb ‘m toegevoegd aan mijn must reads voor 2020!

Sherry
4 jaren geleden

Dat klinkt als een goed boek. Ik heb hier nog een enorme berg leeswerk deze plaats ik wel op mijn leeslijst.
Sherry onlangs geplaatst…Review: Alpha H Micro cleanse super scrubMy Profile

Manon
4 jaren geleden

Wel een goed idee om dan van het vorige boek de laatste twee hoofdstukken te lezen!

trackback

[…] recensie van Black-Out het vervolg op Upgrade van Lara Reims kun je hier […]

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x