Vraag het bookstamel: Je mag maar 30 boeken kiezen welke houdt je? 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Ja jullie hadden hem nog te goed de overige 14 boeken die ik zeker in mijn kast zou laten staan. Denk je nou waar heeft ze het in hemelsnaam over dan heb je vast de eerste post hier gemist. Ik raad je aan om die dan eerst even te gaan lezen. Maar kort samengevat een van mijn instagram volgers stelde me de vraag. Wat als je nou nog maar 30 boeken zou mogen houden welke 30 zouden dat dan zijn. In de post hierboven vertelde ik al over de eerste 16 boeken die ik zou houden. Vandaag gaan we dus verder met de laatste 14 boeken. Stiekem heb ik daar een beetje slapeloze nachten van gehad want stiekem wil ik alles houden. Want hoe kan ik nou de helft van mijn Julie Kagawa boeken weg doen en de andere helft niet. Of alle gesigneerde exemplaren waarvoor bij deze 30 geen plekje was. Of ohnee al mijn Sarah J Maas of Cassandra Clare boeken HELP !

20190804_120709.jpg

Boek 17,18 en 19 zijn weer een serie want tja series die kun je onmogelijk scheiden van elkaar. Die horen bij elkaar zoals een broer en een zus bij elkaar horen. Ik hou nou eenmaal enorm veel van Fantasy boeken en deze serie van Dianne Arentsen is echt heel erg tof en heeft zoveel kleine elementjes in zich. Daarnaast vind ik de covers van deze serie echt heel erg gaaf.

20190629_081103.jpg

Boek 20 is een mooie Feelgood van een geweldige Nederlandstalige schrijfster. Deze feelgood had ik in een dag uit en heeft gewoon alles wat een goed boek nodig heeft een vleugje humor. Een zoetsappig liefdes verhaal een knappe hunk je kunt het wel.. Zulke boeken moet ik ook echt in me kast hebben staan want er zijn echt dagen bij dat je even gewoon lekker weg wilt dromen. Een niet al te ingewikkeld verhaal wilt lezen en voor zulke dagen kun je een boek als dit niet in je kast missen.

20190724_180554.jpg

Als we het dan toch over sexy mannen hebben dan mogen de boeken van Miranda Hillers natuurlijk ook niet in je kast ontbreken. Eigenlijk is dit natuurlijk ook een serie maar met nog 9 boeken te gaan heb ik toch besloten om van een paar series maar 1 boek te kiezen met pijn in me hart. Sexy Dexy zoals we deze mooierd noemen is mijn favoriet dus daarom mag deze in mijn kast blijven staan. Daarnaast heeft Miranda er iets super liefs voor me in gezet.

20190614_204429.jpg

De slaved serie van Teri Terry mag echt niet ontbreken. Deze serie krijgt van mij een dikke 10 en is gewoon geweldig goed maar dat hebben jullie allemaal in mijn recensies over deze boeken kunnen lezen. Ook bij deze serie ga ik voor nu even alleen voor gewist omdat ik echt onmogelijk sommige andere boeken in mijn top 30 kon missen en ik niet meer ruimte heb 😛

20190803_132018.jpg

Boek 24,25 en 26 zijn deze mooierds van Julie Kagawa deze boeken zijn echt een must have voor iedereen die van boeken over draken houdt. Deze covers hebben echt zo,n mooie glans en ze voelen aan als een echte drakenhuid. Naast Harry Potter was dit een van mijn favoriete series toen ik jong was.

20190519_113905.jpg

Boek 27 is een lekkere spannende Thriller deze miste ik nog in mijn lijstje. En je hebt niet alleen boeken nodig om bij weg te dromen maar ook boeken om heerlijk bij te griezelen. Toen ik dacht aan een lekkere thriller was Verdoemd van Mariska Overman het boek dat het eerste door mijn gedachten spookte dus deze moest in mijn lijstje!

20190608_115221.jpg

Boek 28 is een jeugdboek en wederom een spannende thriller namelijk Blind Verdriet van Bjorn van Den Eynde. Stiekem wil ik alle 8 delen die voor dit boek verschenen nog lekker lezen. maar gelukkig heb ik deze nog niet in me kast staan want hoe had ik daar dan in hemels naam maar 1 deel van moeten kiezen.

20190530_184442.jpg

Tja ik kon moeilijk kiezen uit de boeken van Garvin Pouw ik heb Valtada van hem gelezen en die was steengoed! Helaas heb ik nog geen tijd gehad om schimmenstorm te gaan lezen en schaduw koningin dus daarom kies ik er voor om schimmenstorm in mijn kast te laten staan. Maar eigenlijk moeten ze er allemaal blijven staan hoor Garvin.

20190628_061000.jpg

Voor boek 30 ga ik voor Twilight. Twilight heeft mijn hart voor vampiers geopend. Zeg nou zelf wie was er niet stiekem een beetje verliefd op onze knappe vampier. Ik had alle delen van deze serie kunnen bewaren. Maar voor mij is juist de magie van dit eerste deel echt het beste en daarom kies ik alleen voor deel 1

Nou dat waren mijn 30 boeken die zeker bewaard moeten blijven 🙂 maar ik had er zo nog 100 meer kunnen opschrijven.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
4 jaren geleden

Super knap dat je zo’n lijst hebt kunnen maken, die boeken van teri terry lijken me heel leuk!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x