Blogtour Verzwegen Trauma van Melissa Skaye

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Thrillers ik heb er een haat liefdes verhouding mee. Ik vind Thrillers namelijk echt geweldig om te lezen vaak verlies ik me gelijk in het verhaal. Maar aan de andere kant zijn thrillers vaak ook echt een trigger voor mijn PTSS en durf ik ze in de avond dus echt niet te lezen. Van de week dacht ik even in een thriller te beginnen in de avond nou na 5 min lag die weer keurig netjes onder de tafel. Gelukkig had ik de volgende dag over dag de hele dag de tijd en kon ik hem in een ruk uitlezen.

Nu word mijn PTSS gelukkig ook steeds minder en daardoor lees ik ook weer meer thrillers. Sinds ik mijn blog ben begonnen zo’n 2 jaar geleden merk ik ook hoeveel mensen eigenlijk van Thrillers houden. Mijn blogposten over thrillers trekken namelijk vaak de meeste bezoekers. Daarnaast lees ik ook veel comments van mensen die graag thrillers lezen. Dus speciaal voor jullie vandaag weer een recensie van een thriller. Een geweldige thriller kan ik wel zeggen.

20191007_183643.jpg

Huiveringwekkende maar super spannende thriller.

Titel: Verzwegen Trauma Auteur: Melissa Skaye Uitgeverij: Letterrijn Genre: Thriller Cijfer:9,5

Waar het boek over gaat:

In Hoorn komt een man tot de afgrijselijke ontdekking dat zijn onderbenen zijn geamputeerd, terwijl hij sliep. Hij heeft niets gemerkt en kan zich niets herinneren. De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden op de zaak gezet en komen erachter dat dit niet het eerste slachtoffer van amputatie is. Het motief van de dader is moeilijk te achterhalen en er is angst voor meer slachtoffers. Ondertussen krijgen de rechercheurs te maken met een andere zaak, de moord op een negenendertigjarige vrouw.

Elize, de vrouw van paragnost Will de Jager, overleed in 2004. Will heeft nooit in zelfmoord geloofd, zoals wordt beweerd. Sanne, die een relatie met Will heeft, onderzoekt de oorzaak achter de dood van Elize. De waarheid is schokkend. Onbedoeld komt Sanne ook nog eens achter een geheim van Will. Zijn verleden strekt zich uit naar het heden. Met alle gevolgen van dien.

Wat ik van het boek vindt:

Wauw dit boek begint echt met een big bang! Het proloog neemt je mee in de gedachten van de dader. Deze dader is bezig met de amputatie van de benen van het slachtoffer en dit word zeer beeldend omschreven. De man word wakker en schrikt zich kapot als blijkt dat hij zijn benen mist. Jullie snappen het al Sanne en Luca krijgen deze zaak toegewezen en merken al vrij snel dat er meerdere zaken zijn die met deze te vergelijken zijn.

Naast het verhaal over deze moordzaken en wie de dader is draait een groot deel van het verhaal ook om Wil de Jager de partner van Sanne. Wil de Jager is in 2004 zijn vrouw verloren. Ze zeggen dat het zelfmoord is maar daar heeft Wil nooit in geloofd. Sanne ontdekt steeds meer over Wil en zijn verleden. Want is Wil de Jager wel zo braaf als dat Sanne denkt.

Melissa Skaye is een kei in het verweven van deze twee zaken met elkaar en laat je al snel op het puntje van je stoel zitten. Elke keer denk je te weten waar het naar toe gaat en dan gebeurd er wel weer iets anders. Het boek las ook super vlot weg omdat er elke keer wel weer iets gebeurde waardoor je door wilde lezen.

Verzwegen Trauma is dan ook een steen goede thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten. Je emoties gaan van links naar rechts en hoewel sommige stukjes ranzig zijn word je vooral meegesleurd in het verhaal. Je wilt hoe dan ook weten wie de dader is en waarom hij deze gruwelijke dagen pleegt. Daarnaast leef je enorm mee met Sanne en Wil tijdens de zoektocht naar de waarheid over zijn vrouw. Melissa Skaye heeft me dan ook geen seconde teleurgesteld met deze thriller en krijgt daarom van mij een wel verdiende 9,5

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alexandra
4 jaren geleden

Verhaal lijkt me geweldig, maar van die zeer authentieke beschrijving en met mijn verbeelding worden het waarschijnlijk nachtmerries. Hihi, beter als ik dit boek oversla.
Alexandra onlangs geplaatst…Het (on)geluk van aanpassen.My Profile

henk
4 jaren geleden

Mooi om te lezen wat een boek met je kan doen, dat het je helemaal meesleept, mooie recensie!

Chloë
4 jaren geleden

Ooh Waauw! Dat lijkt me een top boek!!
Wel heel herkenbaar van je PTSS. Ik kan om de zelfde rede niet ieder boek lezen voor het slapengaan. Toch is lezen voor mij echt wel de manier om tot rust te komen en even alles los te laten. Ik zal ook nooit gaan slapen zonder minstens 1 pagina te lezen . Het is echt bijna meditatief 🙏🏻

Rory
4 jaren geleden

Hmmm, dit klinkt wel heel spannend moet ik je zeggen. Gek genoeg merk ik de laatste jaren dat hoe heftiger het boek, hoe beter ik slaap (raar, maar waar). Ik moet alleen voor het slapen gaan de e-reader pakken, omdat H. anders teveel last heeft van het licht bij het lezen van een fysiek boek. Dus ik ben gelimiteerd tot mijn boekenlijst op de e-reader waar te weinig thrillers op staan.
Rory onlangs geplaatst…Ontdek eens een ander plekje als gezinMy Profile

Dhini
4 jaren geleden

Dat klinkt spannende verhaal. Zo`n verhaal lees ik wel graag…spannend

An
An
4 jaren geleden

Ai, misschien net iets te heftig voor mij. Nu, die hoge score maakt me wel nieuwsgierig. Misschien toch maar eens proberen….

Gabrielle
4 jaren geleden

Mijn dromen zijn altijd heel realistisch dus ik zou dit denk ik niet kunnen lezen zonder een week aan nachtmerries als gevolg te hebben haha!
Gabrielle onlangs geplaatst…Wintersport proof met Protest ski kleding!My Profile

rachel
4 jaren geleden

lijkt mij een spannend verhaal

Elles
4 jaren geleden

Ik weet niet zo goed of ik een thriller durf te lezen! Je zit dan voor langere tijd in een eng verhaal!
Liefs,
Elles
Elles onlangs geplaatst…Hoe bespaar je geld?My Profile

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x