Van eigen bodem: Aline van Wijnen 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Deze maand is Aline van Wijnen een van de auteurs van eigen bodem. Aline is feelgood auteur en vorige week hebben jullie al kennis met haar kunnen maken. Bij feelgood denk ik altijd aan liefde. Hebben jullie de liefde van je leven al ontmoet? Ik denk dat ik mijn soulmate 8 jaar geleden heb ontmoet bijna 9 jaar alweer. Mijn levenspartner leerde ik kennen op een online game die we beide speelde. We zaten ook met zijn alle op een teamspeak om met elkaar te communiceren. Mijn partner en ik hadden daarop veel lol met elkaar maar hadden elkaar nog nooit gezien. Tot we een keer een meeting hadden met een grote groep. We vonden elkaar leuk maar ik had ook een aantal bezwaren want ik was bijv 6,5 jaar ouder dan hem. Maar goed liefde houdt je niet tegen en al snel kwam hij elk weekend naar mij toe. 1,5 jaar later woonde we samen en nu zijn we over 4 maandjes ongeveer alweer 9 jaar samen wie had dat ooit kunnen denken.

Maar goed ik dwaal weer eens af tijd om terug te gaan naar de boeken van Aline van Wijnen. Ze heeft inmiddels 2 boeken uitgeven bij uitgeverij Zomer & Keuning.

9200000057137775.jpg

Halverwege 2016 verscheen het eerste boek van Aline van Wijnen. Ze had toen de schrijfwedstrijd van Zomer & Keuning gewonnen die ze hielden in het weekblad vriendin. Ze werd unaniem door de jury tot winnares gekroond. En zo ontstond Halsoverkop dit boek ga ik lezen voor de recensie van volgende week. In Halsoverkop brengt de single dertiger Nicole haar tijd het liefst door met Dan, Dave en Paulo (Brown, Eggers en Coelho dus, in papieren vorm). Ze slaagt er echter niet in om een leuke man van vlees en bloed te vinden. Totdat ze op het plekje waar ze altijd gaat lezen in haar lunchpauze een man ziet zitten… met een boek in zijn handen.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar dit boek? Op de website van Zomer & Keuning kun je het eerste hoofdstuk lezen.

9200000075854498.jpg

In 2017 bracht Aline van Wijnen haar tweede boek uit dit was Liefde met Gebruiksaanwijzing. Ook dit is weer een heerlijke feelgood.

Mannen! Werden ze maar geleverd met een handleiding. Of een lieve helpdeskmedewerker. Of íéts. Aline van Wijnen beschrijft in Liefde met gebruiksaanwijzing op hilarische wijze hoe lastig de tweeëndertigjarige Robin het vindt om haar weg te vinden in haar werk, en vooral in de liefde. Want hoe leuk haar vlam Max ook is, hij is ook best wel ingewikkeld.

Nou ik ga snel beginnen met Halsoverkop zodat ik jullie volgende week kan vertellen wat ik er van vond. 🙂

Liefs, Melanie

Wil je Aline van wijnen nou nog beter leren kennen? Lees dan hier de blog waarin ik haar voorstel. Hier de recensie van Halsoverkop en hier het interview met Aline van Wijnen. 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Wat schattig hoe jullie elkaar hebben leren kennen, wat kan dat onverwachts gaan he, super leuk! Het boek ben ik ook heel erg benieuwd naar

rachel
4 jaren geleden

wat lief inderdaad hoe jullie elkaar hebben leren kennen 😀

ingrid
ingrid
4 jaren geleden

wat leuk zeg. ik ben benieuwd naar het boek. lijkt me leuk om te lezen

Judith
4 jaren geleden

Wat heerlijk om te lezen hoe jij en je vriend elkaar hebben leren kennen én natuurlijk ook dat je Aline van Wijnen zo in de spotlight zet. Haar tweede boek heb ik al gelezen, maar Halsoverkop staat nog op mijn wenslijstje. 🙂
Judith onlangs geplaatst…Van missie naar strijd – Eric Heres & Bruno SteinfortMy Profile

Anja
Anja
4 jaren geleden

Leuk hoe het leven kan gaan he? Ben toch wel heel benieuwd naar het boek Halsoverkop.

Alexandra
4 jaren geleden
Antwoord aan  Anja

Mannen komen echt met gebruiksaanwijzing, geloof dat ik deze boeken maar eens moet gaan lezen. Lijkt me een heerlijk ontspannend verhaal.
Alexandra onlangs geplaatst…Zelfvertrouwen 2.0My Profile

Sherry
4 jaren geleden

Heerlijk de auteurs van eigen bodem te leren kennen. Ik ben benieuwd naar haar.
Sherry onlangs geplaatst…Review: Pupa Bronzing & Strobing all in one powder palette light skin 001My Profile

Sherry
4 jaren geleden

Heerlijk de auteurs van eigen bodem te leren kennen. Ik ben benieuwd naar haar.

hippiemeisje
4 jaren geleden

Hey

Ik vind het altijd wel leuk om te lezen hoe koppels elkaar leerden kennen… Mijn overleden partner leerde ik kennen omdat ik de babysit was van zijn dochter, kennelijk spreekt dat zo tot de verbeelding, lol. Voor alle duidelijkheid, ik was toen al wel achteraan de 20, hij was 8 jaar ouder dan ik en zijn ex was al de deur uit, maar toch blijft het tot de verbeelding spreken! 😉

trackback

[…] ontdekken over Aline van wijnen lees dan hier de blog waarin ik vertel over haar boeken, Hier de blog met mijn recensie van haar boek Halsoverkop […]

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x