Van eigen bodem: Terrence laurehohn

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Yes, ook vandaag is het weer tijd om een nieuwe auteur te verwelkomen voor de blogs van eigen bodem. Dit keer is het een doorgewinterde auteur in het fantasy sci-fi genre maar schrijft ook Misdaad en Thrillers . Een auteur die ik al langer volg op facebook en daar ook mijn interesse heeft gewekt voor zijn boeken. Facebook vind ik trouwens echt ideaal voor het ontdekken van nieuwe boeken en auteurs (Nou ja voor mij nieuw dan in elk geval) Maar goed tijd om jullie eens kennis te gaan laten maken met deze auteur.

Terrence Lauerhohn profielfoto klein 2018[749].jpg

Terrence Lauerhohn is geboren op 31 mei 1960 in het mooie Brabantse ‘s Hertogenbosch. Terrence kunnen we wel een laatbloeier noemen op het gebied van schrijven want pas op 51 jarige leeftijd schreef hij zijn eerste roman. Noptula ( sci-fi) deze roman ontving goede reviews en sindsdien is het schrijversbloed in Terrence wakker geworden. Er verschenen een flink aantal korte verhalen van hem in genre-magazines en ook in gepubliceerde verhalen bundels sommige daarvan zelfs in de USA.

Terrence is dan inmiddels ook een zeer bekende naam in zijn genre. Terrence houdt zich het liefst niet aan een bepaald genre binnen de verbeeldingsliteratuur, zodat hij zijn grenzeloze fantasie alle richtingen van het onwerkelijke op kan laten gaan. Hij heeft inmiddels ontdekt dat het auteurschap zijn grote passie is. Hij bracht inmiddels al aardig wat boeken uit. Zijn boek De negen Cirkels was een van de zes genomineerde titels voor de Hebban Awards van 2015. Meer over de boeken van Terrence Lauerhohn vertel ik jullie natuurlijk volgende week. Voor nu weten we wat meer over Terrence Lauerhohn en de komende weken gaan we alleen nog maar meer over hem ontdekken.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Francis | Mamazetkoers
4 jaren geleden

Ik lees het liefste het type boek wat hoi schrijft als ik jou mag geloven. Ga eens een boek proberen!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x