Dit las ik in September

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje september was voorbij voor die goed en wel begonnen was. Ik kan haast niet snappen dat het alweer oktober is. Oktober vind ik wel super leuk want dan is het weer Halloween en mogen we lekkere spooky instagram foto’s maken. Maar het meeste kijk ik uit naar november. In november mag ik namelijk mijn eerste kerstboom zetten. Deze komt boven in mijn minibieb. Daarna volgt 1 december de boom beneden in de woonkamer. Ik vind kerst zo gezellig he al die lampjes en versierde bomen hmmm. Maar goed terug naar september tijd om eens te kijken welke boeken ik deze maand allemaal las.

20190823_150829

We begonnen de maand met Het koninkrijk van Jess rothenberg van uitgeverij Moon young adult. Ik kijk enorm uit naar dit boek en vind  de cover geweldig. Helaas viel het boek wat tegen en kon ik het niet meer geven dan een 7 benieuwd na de recensie van dit boek die lees je hier.

20190830_192601-b.jpg

Het tweede boek dat ik deze maand las was een schi-fi boek Evolutie van Ursula Visser. Ik kende deze auteur nog niet maar ze heeft me echt weten te verassen met dit boek. Ik kan dan ook niet wachten om nog veel meer vanuit haar hand te gaan lezen. Dit boek kreeg een mooie 9 van mij. De complete recensie lees je hier

20190530_183659

De laatste weduwe van Karin Slaughter is het derde boek dat ik deze maand las. Ik keek enorm uit naar een nieuw verhaal in de Georgia-reeks. Hoewel ik dit niet het beste deel in de serie vind was het een zeer vermakelijk verhaal en kreeg dit boek een dikke 8 van mij. De  complete recensie lees je hier.

20190830_191831-b

toen was het alweer tijd voor het vierde boek dat ik las deze maand. Dit keer gaat het om een Young Adult boek van Susanne Koster. Susanner Koster schrijft young adult boeken met een belangrijk onderwerp. Zwarte lieveling gaat over kindermishandeling. Ik heb enorm genoten van dit boek en daarom krijgt het een mooie 9 de complete recensie lees je hier.

20190911_151712

Het 5de boek deze maand is van een schrijfster waar ik groot fan van ben Yvonne Franssen. Yvonne schrijft echt steengoede thrillers. Ze sleept je helemaal mee in het verhaal in je wil het boek niet meer weg leggen. De complete recensie van dit boek lees je hier. Het kreeg een mooie 9,5 van mij 

9200000086047705

Gaby rasters schrijft prachtige feelgood romans. Nooit meer bang speelt zich af voor tijdens en na de aanslagen in Antwerpen van een paar jaar geleden. Het verhaal is emotioneel maar prachtig ik heb er enorm van genoten. Mijn complete recensie lees je hier. Dit boek kreeg een mooie 9 van me. 

20190713_173621

Dat ik een groot liefhebber ben van fantasy boeken dat mag duidelijk zijn. Als er een genre is waar ik altijd weer van geniet dan is het fantasy. Zo ook niet anders met Oragayn van Ninja Paap van Luijten. Ik verwachte niet veel van Oragayn maar het heeft me echt enorm weten te verassen het is dan ook het eerste boek wat van mij een dikke 10 kreeg. 

20190519_114146

Een ander fantasy boek dat ik las deze maand is De vergeten vloek deel 1 sluimerend vuur. Dit boek is geschreven door Johanna Lime. Dit is een eerste deel van een trilogie en dat merk je want het kwam langzaam op gang. Maar als je eenmaal goed in het verhaal zit en kennis hebt gemaakt met alle personages. Dit boek kreeg een mooie 7,5 van mij. De complete recensie lees je hier.

20190830_192121

Ook las ik een super leuk modern sprookje! Van een jonge debuterende auteur Luna van roosen. Ik mocht niet alleen haar sprookje lezen maar ik mocht haar ook nog eens interviewen. Day Dreamer is meer dan alleen een modern sprookje en zit voor een debuterende auteur echt goed in elkaar daarom mag Luna rekenen op een dikke 8,5. De complete recensie lees je hier.

20190923_174854

Wervelstof van Susanne Esther is het laatste boek dat ik las deze maand. Nou ja dat is niet helemaal waar. Want ik las ook nog versplinterd en genadeloos maar die recensies horen bij de maand oktober 🙂 Dus die tel ik niet mee. Wervelstof is gewoon een heerlijk klein verhaal wat je voor de ontspanning kunt lezen. Dit verhaal krijgt van mij een dikke 7. De complete recensie lees je hier.

In totaal las ik deze maand dus 10 boeken. Werfelstof en Het koninkrijk kregen de laagste cijfers als ik dan het slechtste boek van de maand moet kiezen dan ga ik voor Het Koninkrijk omdat ik deze echt van tegen vallen. Verder waren er een hoop boeken die rond de 9 kregen. Maar de grote winnaar deze maand is Oraygon van Ninja Paap Luijten met een dikke 10. Alle boeken die ik las zaten eigenlijk wel goed in elkaar alleen de een was net wat meer mijn smaak als de andere. Welk boek was jou favoriet deze maand. 

Heel veel liefs, Melanie 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caroline
Caroline
4 jaren geleden

Zo te zien heb je weer heerlijk veel boeken verslonden. Wat staat er op je lijstje voor oktober?

Alexandra
4 jaren geleden
Antwoord aan  Caroline

Ik heb respect voor de hoeveelheid boeken die je leest. Ik ben wel benieuwd naar het boek van Yvonne Fransen, ken haar boeken niet maar ik hou van thrillers, spannende verhalen.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Alexandra

Als je van thrillers en spanning houdt dan zit je met kamer 305 zeker goed. Ik vind het lezen heerlijk ontspannen tijdens mijn revalidatie

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Caroline

Ik heb er al weer een aantal uit maar o.a Ashan deel 1- Overleven een fantasy boek. De thriller fatale keuzes van Nina Verheij, Verzwegen trauma dat is ook een thriller, Halsoverkop van Aline van Wijnen een feelgood, Black out een young adult, Het nieuwe boek van Karin Hazeldonk en zielememmers . Ik hoop nog meer te kunnen lezen maar in elk geval deze

sandra
4 jaren geleden

Wat knap dat je weer zoveel boeken hebt gelezen op één maand!
sandra onlangs geplaatst…INSTAGRAM TOP 5 – SEPTEMBER 2019My Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  sandra

Dankjewel het is voor mij een vorm van ontspanning.

Wanda
4 jaren geleden

Tien boeken… pff, dat red ik echt niet hoor. Je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt naar de laatste weduwe en kamer 305 dus deze twee gaan op mijn lijstje.

Manon
4 jaren geleden

Dus om de drie dagen een boek dus. Ik heb laatst jouw ‘hoe lees ik boeken’ gelezen en volgens mij lees jij soms wel eens 2 boeken per dag of niet, haha.

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x