Recensie: Genadeloos van Lis Lucassen

Hallo lieve bookstagrammers,

Vandaag is het weer tijd voor een blogtour ­čÖé Tja we hebben het er maar druk me h├ę. Maar ze zijn dan ook zo ontzettend leuk om te doen. Dit keer draait de blogtour om het boek Genadeloos van Lis Lucassen. Genadeloos is het tweede deel in de California Campus serie van Lis Lucassen. Eerder las ik al Grenzeloos uit deze serie. Deze recensie kun je hier lezen. Grenzeloos kreeg van mij een dikke 10. Ik was dan ook super benieuwd of Genadeloos mij net zo kon bekoren.

Toen Genadeloos op me deurmat viel was ik gelijk verliefd op de cover. Dit komt vooral door de mooie felle kleuren die spatten echt van het boek af. Maar goed jullie snappen het al ik trok me terug in me mini bieb en begon heerlijk te lezen.

20190831_160414.jpg

*** Let op Genadeloos is het vervolg deel op Grenzeloos dus kan spoilers bevatten***

Genadeloos van Lis Lucassen kun je hier kopen.

Genadeloos het zinderende vervolg op Grenzeloos. 

Titel: Genadeloos Auteur: Lis Lucassen Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Sport roman Cijfer: 9

Waar gaat het boek over?

Dani gaat na een moeilijke tijd in Nederland naar California voor een jaar aan de universiteit daar. Door een fout met de studentenhuisvesting ontmoet ze Jax, die zo zijn eigen problemen heeft om mee te dealen. Een schietpartij heeft een goede vriendin van hem het leven gekost, hij kampt met paniekaanvallen en voelt zich kwetsbaar. Dat blijkt hij ook te zijn, want hij wordt smoorverliefd op Dani en kan dat met geen mogelijkheid voorkomen. En als iets kwetsbaar maakt, dan is het wel de liefde.

Wat ik van het boek vindt?

Ik ben een groot fan van de boeken van Lis Lucassen. Grenzeloos las ik alweer een hele tijd geleden voor de blogs van eigen bodem en ik was gelijk verkocht. Toen ik hoorde dat genadeloos het vervolg boek hierop uit kwam stond ik te springen van geluk. Daar lag die dan in mijn handen tijd om te gaan genieten. De cover alleen heeft al een mooie kleur die er echt uitspringt in je boekenkast. In het begin van het boek maken we kennis met Dani een Nederlandse student. Door een samenloop van omstandig heden komt ze in huis terecht bij Jackson. Jackson kennen we nog uit het boek Grenzeloos omdat zijn grazy ex girlfriend hem neerschoot en de zus van zijn beste vriend doorschoot.

Jackson is gekwetst verdrietig en komt nog dagelijks met de nasleep van deze schietpartij. In het boek zien we de band tussen Dani en Jackson zich ontwikkelen. Maar zal zij het hart van deze jongen winnen en hem vrede met het verleden laten krijgen? Komt het weer goed tussen Jackson en zijn beste vriend? Al deze dingen ga je ontdekken in dit prachtige tweede deel van de Campus Serie. 

Dit is een pareltje waar ik enorm van genoten heb misschien nog wel sterker dan het eerste deel. Dit boek krijgt van mij een dikke 9

Heel veel liefs, Melanie 

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orri├źns
4 jaren geleden

Oh, die titel! Die vind ik streekroman achtig of geschikt als titel voor een liedje van Frans Bauer of Jan Smit : )

Beauty By Bibi
4 jaren geleden

Een dikke negen!? Dan moet ik dit boek en het vorige deel ook maar eens gaan lezen. Helaas heb ik weinig tijd om te lezen ik werk fulltime als redactrice op een redactie dus ik lees al de hele dag door haha! Fijne vrijdag en alvast een fijn weekend!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Beauty By Bibi

Aah ja als je al zoveel leest voor je werk dan zou ik thuis ook niet meer zoveel lezen denk ik

Kristof
4 jaren geleden

Als ze echt zo goed zijn dan kijk ik er volgende keer in de bib zeker een keer naar.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x