Recensie: Versplinterd van Teri Terry

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

NEEEEEEE, er is een einde gekomen aan de gewist serie van Teri Terry. Ik las namelijk deze week het aller laatste boek van deze trilogie Versplinterd. Stiekem wilde ik deze serie niet uitlezen want wat nou als dit derde deel niet zo goed zou zijn als de eerste 2 delen. Of wat nou als het einde enorm gaat tegenvallen? Tja dan zit ik daar met een rotgevoel omdat ik had gehoopt op een ander einde. Maar ja de andere keus zou zijn dat ik het boek niet uit zou lezen en dan wist ik helemaal niet hoe het af zou lopen. Dus trok ik toch me stoute schoenen aan en ben ik er in begonnen. Voorzichtig sloeg ik het boek open en daar ging ik dan. 1 bladzijde 2 bladzijdes en oeps toen was het boek al weer uit. Tijd dus om mijn aller laatste recensie te schrijven over deze serie.

20190910_133531

Een steengoed einde van een trilogie!

*** Dit is deel 3 van de gewist serie van Teri Terry deze recensie kan dus spoilers bevatten***

Titel: Versplinterd Auteur: Teri Terry Uitgeverij: Imagine Young Adult Genre: Young Adult Cijfer: 10+

Waar het boek over gaat:

Kyla is Gewist: haar geheugen is volledig uitgevaagd door de Hoeders die het land besturen. Als er ineens toch verboden herinneringen uit een gewelddadig verleden naar boven komen, begint ze te twijfelen. Kan ze haar nieuwe familie wel vertrouwen, en haar vrienden, zoals Ben? Met de hulp van het verzet gaat ze opnieuw ondergronds, opgejaagd door de machthebbers, die haar dood willen hebben. Kyla’s zoektocht naar de waarheid in dit laatste deel van de spannende trilogie leidt tot onthullingen die schokkender zijn dan ze ooit had kunnen bedenken.

Wat ik van het boek vindt:

Jullie hebben natuurlijk allemaal al in de recensies van de vorige delen kunnen lezen dat ik erg gek ben op deze serie van Teri Terry. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen dat ook dit deel wederom niet teleurstelt. Sterker nog ik vind dit misschien nog wel het beste deel van de alle drie. In dit deel leren we namelijk steeds meer over Kyla en waar ze vandaan komt. Zo ontdekken we beetje bij beetje wie haar echte ouders zijn. Daarnaast worden de hoeders natuurlijk steeds meer ontmaskerd en doet Kyla er samen met haar oude en nieuwe vrienden alles aan om deze foute hoeders te ontmaskeren. Het liefst willen ze deze dystopische wereld weer terug brengen naar hoe het vroeger was. Want tja die wereld van vroeger bleek zo slecht nog niet te zijn. Waar in de vorige delen heel veel personages een belangrijke rol hadden vind ik het in dit laatste deel vooral om Kyla en haar ontdekkingsreis naar haar verleden draaien. Langzaam aan merk je dat de wirwar aan draadjes in deze serie samenkomen. Ik vond dit boek dan ook echt een geweldig einde van een geweldige serie. 

Gewist van Teri Terry nog niet gelezen dan raadt ik iedereen aan dat zeker te gaan doen ik kan helaas niet meer dan een 10 geven. Dit boek krijgt dus wederom een dikke 10 van mij.

Heel veel liefs, Melanie 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lodi
4 jaren geleden

Ik kan het af en toe zo erg vinden als een boek uit is, ja kan echt in een gat vallen. Boeken kunnen zo goed zijn, de zouden nooit moeten eindigen. Ik ben nu heel benieuwde geworden naar deze drie boeken. Bedankt voor de tip!

Caroline - HippeShops
4 jaren geleden

Wat heerlijk als je een boekenreeks hebt gevonden waar je zo enthousiast over bent. Dankjewel voor deze mooie recensie.

Linda
4 jaren geleden

Klinkt spannend , zeker een boek voor mij.
Linda onlangs geplaatst…Kennismaken met de ( nieuwe) tandartsMy Profile

rachel
4 jaren geleden

weer een goede en duidelijke review!

Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

hahaha, dat gevoel dat je niet aan deel 3 wil beginnen omdat je bang bent dat het tegenvalt! Zo herkenbaar!!

Wendy
4 jaren geleden

Dit klinkt als een heel gaaf boek, ik ga h’m gelijk reserveren!
Wendy onlangs geplaatst…Marketing voeren met een overvloed mindsetMy Profile

Francis | Mamazetkoers
4 jaren geleden

Ik vind het geweldige boeken, ik vind echt dat het 3de boek niet onderdoet voor de rest.
Francis | Mamazetkoers onlangs geplaatst…Persoonlijk update: overlijd oma & hebben we griepMy Profile

Sandra
4 jaren geleden

Lijkt me een heel goed boek. Natuurlijk moest je na 1 en 2 ook het derde lezen!

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x