Recensie:Onmenselijk Verliefd van Jorien Cohrs

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Wat een weer is het momenteel regen wind en kou. Op zich heerlijk weer maar niet als je lekker wilt gaan wandelen of de deur uit moet. Gelukkig had ik weinig verplichtingen afgelopen week dus kon ik heerlijk genieten van mijn boeken met een lekkere dampende kop rooibos thee. Ik heb dan de afgelopen week ook echt mega veel gelezen. Super tof want ik begin eindelijk weer een beetje bij te raken met me recensie exemplaren. Door de operatie was ik best wel achter gaan lopen.  Het kan dus voorkomen dat je de komende weken af en toe 2 posten per dag op me blog voorbij ziet komen. Maar ik probeer het op een per dag te houden.

Maar goed een van de boeken die ik al even had liggen is dus Onmenselijk Verliefd van Jorien Cohrs. Vandaag gaan we het dus hebben over Onmenselijk Verliefd. Maar ook kun je over een paar dagen een super leuk interview met deze auteur verwachten.

20190926_150126

Titel: Onmenselijk Verliefd Auteur: Jorien Cohrs Genre: Fantasy  Uitgeverij: ISJB Uitgevers Cijfer: 9

Waar gaat het boek over:

Het leven lijkt Sophie-Ann toe te lachen: ze is gelukkig met haar jeugdliefde Jim, ze woont samen met hem en hun hondje Budd in een fijn huis en ze heeft net haar opleiding afgerond. Als Jim haar bovendien op romantische wijze ten huwelijk vraagt, lijkt niets een prachtige en onbezorgde toekomst in de weg te staan. Maar direct na het aanzoek krijgt Sophie-Ann last van angstaanjagende dromen, die steeds heftiger worden. Ook krijgt ze onverklaarbare lichamelijke klachten en wordt ze slachtoffer van een ernstig ongeluk waarbij een mysterieuze man betrokken is. Als deze man vervolgens terugkeert in haar dromen, staat haar leven volledig op zijn kop. Sophie-Ann twijfelt aan haar liefde voor Jim en aan zichzelf. Tegen alle adviezen van haar omgeving in, start ze een zoektocht naar de mysterieuze man. Al snel komt ze terecht in een rollercoaster waarin helemaal níets meer zeker is, zelfs haar eigen leven niet…

Wat ik van het boek vindt:

Wauw dit was weer eens zo’n boek wat me echt heeft weten te verassen. Toen ik de achterflap las vond ik hem namelijk al wel heel interessant maar ik had nooit kunnen bedenken dat hij zo goed zou zijn. Het personage van Sophie-Ann vind ik echt heerlijk. Je voelt al hel snel hoe verward ze is. Je kunt enorm met haar personage meeleven terwijl ze langzaam aan ontdekt wat haar dromen betekenen en waar ze vandaan komen. Toen ik de flaptekst las dacht ik vooral gewoon aan een mooi liefdes verhaal. Een liefdes verhaal dat is het zeker mooi ook maar het is zoveel meer. Er zit Fantasy in er zit mystiek in en je kunt het boek gewoon niet wegleggen want je wilt weten hoe het verder gaat. Zo leren we langzaam aan de mysterieuze man uit de dromen van Sophie-Ann kennen en welk geheim hij schuil houdt. Ik ga natuurlijk niks verklappen over het geheim maar het maakt het verhaal wel interessant.  De familie van sophie vond ik ook echt heel bijzonder om te leren kennen. Want waarom wil haar moeder niks vertellen over Sophie haar dromen? Dan de heerlijke hippie zus die ze heeft ja de personages zitten in dit boek echt ontzettend goed in elkaar.

Ik heb met heel veel plezier dit boek gelezen en kan niet wachten op meer boeken uit de hand van Jorien! Daarom krijgt het boek een dikke 9 van mij 

Heel veel liefs, Melanie 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rory
4 jaren geleden

Oe, dit klinkt als een heel spannend en onderhoudend boek. Ben ik ook wel heel benieuwd naar. Enne … rustig aan hè? Recensies lopen niet weg, je gezondheid is veel belangrijker.
Rory onlangs geplaatst…Luiers, hoe anders ik het nu zou doenMy Profile

An
An
4 jaren geleden
Antwoord aan  Rory

Wow, wat een leestempo heb je. Klinkt leuk dit boek. Ben benieuwd naar het interview met de auteur.

Wendy
4 jaren geleden

Klinkt als een heel goed boek! Hij gaat op mijn lijstje 😀

Wendy onlangs geplaatst…Marketing voeren met een overvloed mindsetMy Profile

Custodia Chineva
4 jaren geleden

Ik hou van zulk soorten boeken die je helemaal verbaast achter laten en je steeds moet aan dat blz moet denken. Misschien haal ik hem ik ben ju toch beetje nieuwsgierig hahaha

Anja
Anja
4 jaren geleden

Oh, nu ben ik wel heel nieuwsgierig. Dat lijkt me echt zo een boek dat je in een ruk uit moet lezen, gewoon omdat je wil weten hoe het nou eigenlijk afloopt.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x