Naar deze boeken kijk ik uit: Romans en Thrillers

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Zoals ik al eerder schreef komen er dit najaar echt super veel leuke nieuwe boeken uit. Dus tijd om verder te gaan met mijn lijstje met boeken waar ik ontzettend naar uit kijk dit najaar. Vandaag gaan we het hebben over de Romantische boeken en de Thrillers die er aan komen. Zitten jullie goed want het is weer een hele waslijst.

laten we maar gelijk beginnen met het eerste boek dan!

9200000112643424.jpg

De verleiding van Liselotte Stavorinus uitgegeven door de crime compagnie. Jullie hebben waarschijnlijk allemaal al wel eens van deze auteur gehoord omdat er ooit een rechtszaak liep tussen Saskia Noort en deze auteur. Liselotte Stavorinus won deze toen. Nu is ze dus terug met een nieuwe thriller en daar ben ik erg benieuwd naar

Edward van Vrijberghe de Koning is fotograaf. Zijn familie is rijk en succesvol en woont in ’t Gooi. Edward is altijd het zwarte schaap geweest, maar daar lijkt verandering in te komen als hij wordt genomineerd voor de World Press Photo. Zakenman en advocaat Robert Ambrosius is onder de indruk van Edwards foto’s en heeft een bijzondere opdracht voor hem. Is dit puur vanwege de kwaliteit van zijn werk, of spelen er andere belangen? En wat heeft de bloedmooie echtgenote van Ambrosius hiermee te maken?

9789401915359-480x600.jpg

Yara geschreven door Anne West en uitgegeven door Zomer en Keuning.

****Let op dit is een deel 3 dus de tekst kan spoilers bevatten****

Yara’ is het laatste deel in de feelgoodtrilogie “De Stadstuin’ van Anne West. De stadstuin staat aan de rand van de afgrond en Maud en Britt laten het afweten. Nu komt het op Yara aan om de tuin te redden, maar wie zegt dat zij daar zin in heeft? Ze heeft wel wat anders aan haar hoofd, vooral nu ze smoorverliefd is op investeerder Menno. Als dan ook nog de biologische vader van haar dochter Nova onverwachts contact opneemt, is de chaos compleet. Yara beseft dat de tuin alleen gered kan worden als ze er alle drie voor gaan. En laat samenwerken nou net niet hun sterkste kant zijn… Het slotdeel van de Stadstuin-trilogie van Anne West is herkenbaar, humoristisch en hartverwarmend.

9789463886024.jpg

Black – out van Lara Reims hoort eigenlijk niet bij de Romans en Thrillers maar ik moest hem toch even benoemen. Black-Out word uitgegeven door Hamley books en is deel 2 in de prachtige serie Remi

****Let op is een deel 2 en kan spoilers bevatten****

Wat doe je als het leven van een vriend op het spel staat? Heel even haal je adem. De race die je hebt gelopen lijkt ten einde. Maar dan verdwijnt je beste vriend en raak je betrokken bij de geheimen van een ander. Voor je het weet, ben je weer op zoek.Rémi probeert nog steeds antwoorden te vinden op zijn vragen, terwijl hij tegelijkertijd op zoek gaat naar zijn verdwenen vriend. Hij vertrouwt niemand meer. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek. Met behulp van de nieuwste uitvindingen in het Creodroom komt hij steeds dichter bij de waarheid over zichzelf. Hij slaagt erin een spoor van zijn vriend te vinden. Maar dan staat zijn wereld opnieuw stil.

9200000095621755.jpg

Kwijt geschreven door Sandra J Paul en uitgegeven door Hamley Books Dit is een thriller en ik doe mee aan de blogtour van dit boek.

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.
Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.
Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

9200000112684415.jpg

Familiegeluk is een Feelgood Thriller nou als dat geen mooie combinatie is dan weet ik het ook niet meer. Het is het debuut van Barbara Sevenstern.

Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze bleek al vijftig jaar een geheim met zich mee te dragen. Wat is er toen precies gebeurd? Met als enige houvast een oud adresboek van haar moeder gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Daarmee zet ze bestaande familieverhoudingen op scherp en wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt.

9789020536102-480x600.jpg

En we sluiten dit rijtje af met een heerlijke roman van Marina Folkers Meer dan Ooit . Marina Folkers schrijft echt super mooie boeken en ik ben hier dan ook reuze benieuwd naar.

Marina Folkers neemt je in “Meer dan ooit’ mee naar Frankrijk. Een paar weken na de dood van haar man doet Lucie een schokkende ontdekking. Ze neemt ontslag en gaat impulsief op zoek naar haar oude liefde David. Maar David zit helemaal niet op haar te wachten. Na het succes van Marina Folkers’ roman “Onder de sterren van Montpellier’, die zich ook afspeelde in Frankrijk, is “Meer dan ooit’ weer een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janet
4 jaren geleden

Wat een divers lijstje. Ik denk dat ik vooral de Stadstuin en Meer dan Ooit zou willen lezen van dit lijstje. Ik vind feelgood boeken denk ik leuker dan thrillers momenteel.
Janet onlangs geplaatst…Amman: 14x te doen in de hoofdstad van JordaniëMy Profile

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Ik ben echt verbaasd dat er zoveel Nederlandse boeken uitkomen zeg. Ook wel heel positief zeg, dat Nederlandse auteurs zoveel kansen krijgen.

Melissa
4 jaren geleden

Wauw, er zijn veel boeken op komst zeg! Tof, ik hou van boeken en vind dat lezen een veel prominentere rol moet hebben op scholen!
Melissa onlangs geplaatst…Ongezouten meningMy Profile

Melissa
4 jaren geleden

Als ik lees dan ga ik to h vaak voor de griezelige boeken.. Klinkt erg goed

Wanda
4 jaren geleden

Je hebt me vooral nieuwsgierig gemaakt naar Familiegeluk en Kwijt, die zet ik even op mijn lijstje!

MC Kleuver
4 jaren geleden

Net als Wanda ga ik ook voor Familiegeluk en Kwijt. Ik ben benieuwd wanneer ze in de winkels verschijnen en bankrekening zich verleidt voelt ;p
MC Kleuver onlangs geplaatst…Autisme verwoord in een gedichtMy Profile

Lodi
4 jaren geleden

Dit hele lijstje steekt me wel aan, eigenlijk. De vervolg verhalen ken inkom niet, maar heb nu weer een paar boeken/schrijvers waar naar ik kan kijken in de bieb. Dank voor de inspiratie.

rachel
4 jaren geleden

wat een uitgebreide lijst weer 😀 ik heb er weer een paar genoteerd

Gabrielle
4 jaren geleden

De stadstuin deel 3 kijk ik ook echt naar uit, daarnaast kende ik deze boeken nog niet dus nu ga ik ze even opzoeken!
Gabrielle onlangs geplaatst…GoPro accessoires voor op reis – mijn favorieten!My Profile

Bryan
4 jaren geleden

Dat lijken mij inderdaad een paar leuke boeken! Ik heb er helaas nog wat liggen waar ik eindelijk eens moet aan beginnen voor ik een nieuwe koop.

Linda
4 jaren geleden

Ik ga voor het boet kwijt. Het lijkt me boeiend en spannend

Debby | Barcelonamom.com
4 jaren geleden

Heerlijk, ik kan ook echt uitkijken naar nieuwe boeken om fijn te lezen.

Rory
4 jaren geleden

Oe, klinkt heel goed. Met name ‘Kwijt’ spreekt mij erg aan. Valt wel in de categorie van Netflix-series die we regelmatig kijken. Spannend!
Rory onlangs geplaatst…Ineens besef je het. Dit jaar is mijn ‘bijna 50ste, maar nog net niet’-verjaardagMy Profile

Lous
Lous
4 jaren geleden

Waar ik zelf boeken verslindt en dus ook wel eens niet meer weet welk nieuw boek mijn interesse heeft vind ik deze super variërende lijst en hun beknopte story line wel heel leuk… Fijne schrijfstijl en ideale waarschuwing voor evt spoiler alerts…super!

Kristof
4 jaren geleden

De Verleiding, Kwijt en Black-Out spreken me aan. De rest zou ik niet nemen denk ik
Kristof onlangs geplaatst…Saus van courgette, ui en lookMy Profile

Cynthia
4 jaren geleden

Ik ken ze allemaal niet! Maar wel leuke tips! Thanks!
Cynthia onlangs geplaatst…Review: Brain Train | Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019My Profile

Dhini
4 jaren geleden

Spannend zo`n griezelige/thrillers boeken. Ik las vroeger regelmatig thrillers boeken
Dhini onlangs geplaatst…Mijn Bullet Journal Stickers deel 2My Profile

17
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x