Recensie: Nooit meer bang van Gaby Rasters

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het alweer de derde week in de blogs van eigen bodem van Gaby Rasters en dat betekend tijd voor een recensie. Omdat het nieuwe boek natuurlijk pas net uit is ben ik begonnen met Nooit meer bang van Gaby Rasters. Dit boek is geschreven na de aanslagen in antwerpen. Dit boek trok gelijk mijn aandacht toen ik de blog schreef over de boeken van Gaby Rasters.

Nooit meer bang

Wil jij Nooit meer bang van Gaby rasters kopen dan kun je dat hier doen. Gaby wat beter leren kennen lees dan mijn interview met haar hier.

Meeslepend liefdes verhaal

Titel: Nooit meer Bang Auteur: Gaby Rasters Uitgever: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9 

Hier gaat het boek over:

Hoofdpersoon Louise uit ‘Nooit meer bang’ van Gaby Rasters heeft de mannen afgezworen. Maar dan ontmoet ze bij het ontbijt in haar Brusselse hotel Lennard. Het is liefde op het eerste gezicht en ze rijdt hoteldebotel terug naar huis, terwijl hij naar het vliegveld gaat. In de auto belt ze haar beste vriendin om te vertellen over de ontmoeting. Die vraagt meteen: ‘Luister jij geen radio? Er is een aanslag gepleegd…’ Het is het begin van een zoektocht. Naar liefde, naar hoop, naar Lennard, naar zichzelf. 

Dit vind ik van het boek:

Gaby Rasters weet met nooit meer bang een gevoelige snaar te raken. Het verhaal is prachtig maar ontroerend tegelijk. Doordat het verhaal zich afspeelt na de aanslagen in Brussel weet Gaby Rasters ook nog eens een hedendaags thema aan te kaarten. Wat ik vooral heel erg mooi vond aan het boek is hoe Gaby Rasters de levens van Louise, Lennert, Maud en olaf met elkaar heeft weten te verbinden. Het verhaal weet je aan de ene kant te ontroeren en brengt aan de andere kant een lach op je gezicht. Als snel werd ik helemaal mee gezogen in de levens van Lennert, Louise en Maud. Je bouwt snel een band op met deze personages en je wilt blijven lezen om te weten hoe het afloopt. Eigenlijk wil ik gewoon niet teveel vertellen over het verhaal omdat ik vind dat je het zelf moet ontdekken. Wat ik wel kan zeggen is dat je een doos zakdoekjes bij de hand moet houden.

Het boek krijgt van mij dan ook een mooie welverdiende 9 en ik kijk ontzettend uit naar het net uitgekomen boek Hou me vast zoals ik was. Wat Gaby Rasters speciaal voor haar onlangs overleden vriendin schreef. Over dat boek vinden jullie later dit jaar nog een recensie op bookstamel.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Melissa schreef:

  Het klinkt als een fijn boek om te lezen! Ik ga ‘m onthouden.
  Melissa onlangs geplaatst…“Maar ze ziet er niet ziek uit”My Profile

 2. Frederique schreef:

  Die heb ik genoteerd, lijkt me wel een bijzondere insteek.

 3. Felice Veenman schreef:

  wat voor een soort boek is het? Fantasy, feel good? ik kan het niet zo goed plaatsen

 4. Maaike schreef:

  Dat klinkt als een leuk boek. De titel sprak me ook al aan dus ik denk zeker een boek die ik ga lezen 😉

 5. Caroline schreef:

  Actueel topic dat mooi wordt verweven in een meeslepend verhaal zo te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge