Van eigen bodem: Gaby Rasters 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Hoe gaat die met jullie? Als het goed is dan is ten tijde dat dit bericht verschijnt mijn gips eraf en heb ik gisteren een spalk gekregen. Maar goed dan moet wel alles goed zijn gegaan met de operatie en de genezing natuurlijk 🙂 Wil je nu echt weten hoe het gaat zorg dan dat je me ook volgt op instagram. Ik ben niet de meest actieve persoon op instagram maar ik probeer er elke week een paar foto’s te plaatsen en maak daar regelmatig live videofilmpjes op. En een live filmpje met een hand in het gips of spalk kan natuurlijk makkelijk.

Maar vandaag is het dus tijd om verder te gaan met de blogs van eigen bodem van Gaby Rasters. Dat betekend dat we gezellig over boeken gaan kletsen. Laat kletsen over boeken nou ook net iets zijn wat ik erg leuk vindt om te doen.

9200000086047705.jpg

Het eerste boek waar we het over gaan hebben is Nooit meer bang. Dit boek ga ik lezen voor de recensie. Dit boek heeft Gaby Rasters geschreven na aanleiding van de aanslagen in Brussel. Nooit meer bang verteld het verhaal van Hoofdpersoon Louise. Louise heeft de mannen afgezworen. Maar dan ontmoet ze bij het ontbijt in haar Brusselse hotel Lennard. Het is liefde op het eerste gezicht en ze rijdt hoteldebotel terug naar huis, terwijl hij naar het vliegveld gaat. In de auto belt ze haar beste vriendin om te vertellen over de ontmoeting. Die vraagt meteen: ‘Luister jij geen radio? Er is een aanslag gepleegd…’ Het is het begin van een zoektocht. Naar liefde, naar hoop, naar Lennard, naar zichzelf. Ik ben echt reuze benieuwd naar dit verhaal.

wil je Hou me vast zoals ik was kopen dan kun je dat hier doen. Wil je Gaby Rasters beter leren kennen lees dan mijn interview met haar hier.

 

Hou me vast zoals ik was is het nieuwe boek van Gaby Rasters het is gisteren uitgekomen bij de boekerij. Dit boek is heel speciaal voor Gaby ze schreef het namelijk over haar en voor haar zieke vriendin. Inmiddels is haar vriendin helaas overleden. Meer over dit bijzondere boek en de boekpresentatie kunnen jullie lezen in het interview met Gaby Rasters over 2 weken. Het boek gaat over de vrolijke Jasmijn die midden in het leven staat , net als haar zes vriendinnen. Ze delen lief, leed en de grote vragen met elkaar. Carrière, mannen, kinderwens: alles kan besproken worden bij een lekker taartje of een groot glas witte wijn. Geen van hen wil echt volwassen worden, maar als Jasmijn slecht nieuws krijgt, komt alles in een heel ander licht te staan: ze heeft borstkanker.
Na een borstamputatie en chemo probeert Jasmijn het leven weer op te pakken, maar haar oude energie lijkt ze maar niet terug te vinden. Gelukkig heeft ze veel steun aan haar vriendinnen, die ze via appjes op de hoogte houdt, met wie ze taartjes eet wanneer de controles goed zijn, en die de bruiloft met haar geliefde Ralf tot een extra bijzondere, intense dag maken. Maar net als ze zich veilig begint te wanen, vier jaar na de eerste diagnose, ontploft er een bom in haar leven. Ze is opnieuw ziek, en dit keer is er weinig reden tot optimisme.

Gaby rasters heeft nog een aantal leuke boeken uitgeven maar ik kan natuurlijk ook geen blog schrijven van 14 kantjes lang dus laat ik het bij deze 2 speciale verhalen. 

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x