Recensie: Kamer 305 van Yvonne Franssen

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is best wel een bijzondere dag voor mij ik mocht namelijk het boek kamer 305 van Yvonne Franssen als een van de eerste mensen lezen en recenseren. Nou is dat op zich nog niet zo heel bijzonder maar Yvonne en Futuro Uitgevers zijn toch een beetje speciaal voor mij. Schaduwen van Yvonne Franssen was namelijk het aller eerste boek dat ik ooit heb mogen recenseren. Hoe tof is het dan dat ik nu zo’n 1,5 jaar later haar nieuwste thriller mocht lezen.

20190911_151712.jpg

Spannend tot de laatste blz

Titel: Kamer 305 Auteur: Yvonne Franssen Uitgeverij: Futuro Uitgevers Genre: Thriller  Cijfer: 9,5

Hier gaat het boek over:

‘Pas na tweeën ’s middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen? Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine. Hoe lang moet ik mijn nieuwsgierigheid nog bedwingen? Serieus Kim, ik maak me zorgen. Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Absoluut een goeie vraag. Dat zou ik ook wel willen weten. Het lijkt er sterk op dat mijn minnaar zijn vrouw heeft vermoord, mijn echtgenoot heeft geprobeerd mijn moeder te vermoorden en ik ben bang dat een van mijn cliënten onderweg is om mij te vermoorden. Meer niet. Niets om je zorgen over te maken.” In de literaire thriller ‘Kamer 305’ raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief achter enkele mysterieuze moorden.

Dit vindt ik van het boek:

Wauw dat is het eerste dat in mij op komt! Wat is Yvonne een meesteres in het schrijven van thrillers. De manier waarop zij de levens van verschillende personages weet samen te brengen is gewoon magisch. Maar goed misschien moet ik eerst maar eens gewoon bij het begin beginnen. Het boek word verteld vanuit de eerste persoon maar worden onder verdeelt in 4 Verschillende personages.  We beginnen 2 jaar voor de gebeurtenissen met een kijkje in het verleden van Eva. Daarna springen we door naar 2018 en maken we kennis met Martijn en Eva dit zijn eigenlijk de drie hoofdpersonages in het boek. Maar soms word er ook een stuk verteld vanuit een onbekend persoon.

Yvonne weet ook heel erg goed hoe ze het verhaal spannend moet houden. Je begint soms wel een vermoeden te krijgen maar let op want je zult er ook een aantal keer goed naast zitten. Want Yvonne weet een super goed plot neer te zetten. Daarom krijgt het boek van mij een mooie 9,5

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x