Van eigen bodem: Gaby Rasters

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Tegen de tijd dat dit blogberichtje verschijnt is het weer zo ver een operatie aan me rechterhand. Na de succesvolle operatie aan mijn duim gaan ze nu ook mijn middelvinger opereren. Het enige nadeel is dat ik nu dus weer in het gips zit en de komende 2 maanden in een spalk bah! Dat betekend weer geklungel met douche koken en poetsen. Maar ik heb gelukkig een hele lieve vriend die mij dan wat mee helpt in huis. Echter zal ik dus de komende 2 maanden wel berichten plaatsen maar deze zijn veel al geschreven in Juli dus de intro teksten zullen niet zo persoonlijk zijn als normaal daarvoor mijn excuses.

Vandaag is het alweer tijd voor de tweede auteur van Nederlandstalige bodem voor deze maand. Dit keer is het een Limburgse met al veel titels op haar naam. Namelijk Gaby Rasters. Ik vind het dan ook echt super tof dat ze deze maand mee wilde doen met de blogs van eigen bodem.

Gaby Rasters

De boeken van Gaby Rasters kun je hier kopen. Gaby nog beter leren kennen kun je in dit interview met haar. 

Oke daar gaan we dan Gaby Rasters woont in het mooie Limburg samen met haar 3 kinderen waarvan de voornamen toevallig allemaal met een S beginnen ze heeft ook nog een aantal huisdieren en gelukkig sinds haar scheiding ook weer een nieuwe partner waardoor het gezinnetje compleet is. Auteur zijn is iets waar ze vroeger al van droomde net zoals ze droomde van Dolfijnentrainster , detective en leeuwentemmer. Maar haar droom om auteur te worden dat is degene die is uitgekomen. Het begon allemaal nadat ze door middel van een succes volle crowdfundings actie een contract bij uitgeverij Zilverspoor “won”. Ze bestormde met de roman Herkenning toen de boekenwereld. Ze vond de reacties van de lezers geweldig en ook verslavend. In 2016 bracht ze bij uitgeverij Zomer & Keuning de trilogie Follow/Like/Share uit. Later volgde nog een hoop andere boeken zoals in 2018 de roman Nooit meer bang waarmee ze de valentijnsprijs 2019 won!

Inmiddels kun je wel stellen dat haar boeken dus een groot succes zijn geworden. Het is dan ook niet zo gek dat ze over een paar dagen weer met een nieuw boek komt. “Hou me vast zoals ik was” die word uitgegeven bij de Boekerij. Maar goed over al die boeken gaan we het volgende week nog uitgebreid hebben. Volgens mij hebben we nu al een mooie glimp gekregen van wie Gaby is maar in het interview ga ik haar natuurlijk nog het hemd van het lief vragen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] eerste is dat een Interview met Gaby Rasters.  Ben jij nog niet bekend met deze auteur? Dan kun je hier het blog lezen waarin ik haar […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x